Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ЕКОНОМІЧНИЙ ВІДПОЧИНОК

  1. Найпопулярніші напрямки для відпочинку
  2. Найпопулярніші країни
  3. Найдешевший відпочинок на морі
  4. вишуканий відпочинок
  5. Європа - місце відпочинку

НАЗАД

Найпопулярніші напрямки для відпочинку

Відпочинок за кордоном в усі часи вважався найдорожчим задоволенням. Але з недавнього часу туристи можуть виїжджати відпочивати за кордон вільно і вартість такого відпочинку буде достатньо прийнятною. Давайте розглянемо найдешевший відпочинок за кордоном 2017 року.

У цій статті ми постараємося надати вам опис найпопулярніших напрямків серед російських туристів.

Найпопулярніші країни

В Туреччини будь-який росіянин почуває себе як вдома і тому багато жителів нашої країни віддають перевагу відпочинку саме в цій країні. Туреччина - це в основному пляжний відпочинок з дітьми на Чорному морі або на Середземному. Також тут можна здійснювати недорогий шопінг і природно відвідувати різні пам'ятки. Також не можна забувати і про розваги, яких в Туреччини просто величезна кількість і тому кожен день туристів тут чекає маса нічних клубів, дискотек, ресторанів і барів.

Ціни на відпочинок тут коливаються в залежності від пори року, сезону і частини країни. Так, наприклад тур в Анталію обійдеться приблизно в 200 доларів, в Стамбул - близько 350 доларів, а в Кемер - 250 доларів. В середньому двотижневий тур на двох можна купити за 1000-1500 доларів, а якщо пощастить купити гарячу путівку або поїхати в Туреччину восени, то можна заощадити до 50% їх вартості. Російські туристи вважають за краще Туреччину за повноцінний відпочинок з системою «все включено», відмінний клімат, чисте море і численні екскурсії.

Відпочинок у Єгипті на море є самим традиційним серед жителів Росії, так як даний напрямок вже давно «із'езжена» російськими туристами. Тут можна насолоджуватися відмінним сервісом в готелях, теплим кліматом, величезною кількістю розваг всього за 250 доларів за 7-8 днів чудового відпочинку.

Тепле Червоне море, ласкаве сонце, All inclusive і, звичайно ж, стародавні піраміди - це те, заради чого численні туристи щороку приїжджають в цю прекрасну країну з її давньою історією та унікальними пам'ятками культури та архітектури: Піраміди, вічний Сфінкс і Луксор, які відвідують туристи, все це коштує того, щоб відправитися в цю країну на відпочинок. Але даний напрямок закрито, хоча є інформація, що скоро відновлять перельоти.

І, звичайно ж, буде логічним питання: що краще, Туреччина або Єгипет в плані сервісу, комфорту, їжі?

Таїланд Проте популярний, ніж Туреччина або Єгипет , Але в цій країні високий сезон починається в середині осені і закінчується на початку зими. Тому, якщо ви хочете придбати найдешевший тур, то краще за все розраховувати на квітень або травень місяць.

Путівка на десятиденний відпочинок буде коштувати близько 700-800 доларів. Найдешевший відпочинок на морі 2017 року справді буде в Таїланді , Так як практично в будь-якому регіоні країни можна відмінно відпочивати за 15-25 доларів на добу. Якщо ви вирішили їхати самостійно, то в середньому на проживання вам знадобиться близько 400 доларів на місяць за умови проживання в готелі в центрі Паттайя. Але можна знайти відпочинок і дешевше. На острові Пхукет, Чанг, Самуї, Пхі-Пхі можна знайти номер у готелі за 150-200 доларів на місяць. А якщо вам достатньо однієї кімнати, то ви зможете її зняти за 80-90 доларів.

В Таїланді дуже дешеві продукти, тому на харчування вам досить буде всього лише 100 доларів на місяць. За 2 долари можна відмінно пообідати в будь-якому кафе, а 6 доларів вистачить на вечерю в гарному ресторані. А якщо ви захочете забити свій чемодан недорогими речами, то вам вистачить також 100 доларів, навіть не торгуючись.

Найдешевший відпочинок на морі

Найдешевший відпочинок на морі

В'єтнам - це неймовірно красиве місце, де можна знайти безліч незайманих людиною куточків природи. І навіть, незважаючи на все зростаючу популярність цієї країни відпочинок в ній залишається як і раніше досить прийнятними. Так, наприклад 10 доларів в день вистачить одній людині на проживання в готелі, харчування, екскурсійні програми і масаж. А якщо ви готові витрачати по 20 доларів в день, то зможете ні в чому собі не відмовляти. Тому 400-500 доларів для відмінного 30 денного відпочинку буде цілком достатньо. Але це не рахуючи перельоту, так як квитки на літак в цю вартість не включені (прямий рейс буде коштувати трохи дорожче, ніж з пересадками).

Гоа ( Індія )

Є ще одним популярним туристичним напрямком, так як зі 100 доларами в кишені (6000 рупій) можна чудово відпочити і ні в чому собі не відмовляти, особливо якщо мова йде про північному Гоа.

Вартість відпочинку на Гоа для європейської людини досить низька, особливо далеко від великих міст і мегаполісів. Найдорожчий відпочинок на Гоа взимку, так як в цей час починається високий сезон, але якщо ви купите путівку в міжсезоння, то тур з авіаперельотом в момент зниження цін починається від 400 доларів. Але якщо ви вирішите їхати самостійно і оселитися в недорогому гестхаузе, як роблять багато молодих людей, то зможете заощадити близько 20-30% своїх грошей. Гоа користується великою популярністю серед росіян завдяки сприятливому тропічного клімату і відпочинку практично в будь-який час року.

Абхазія знаходиться поруч з Росією і тому багато хто воліє їхати в цю країну на відпочинок, так як для багатьох це буде самий бюджетний варіант прекрасно провести час на Чорному морі. Також хочеться відзначити, що росіянам не потрібні візи і закордонні паспорти, щоб поїхати відпочивати до Абхазії і дорога займе трохи часу.

Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні великою сумою, то можете вибрати відпочинок в приватному секторі, де ціни на бюджетне житло не перевищують 300-350 рублів на добу на людину. Якщо ви хочете більш комфортабельні апартаменти в приватному секторі, то доведеться викласти значнішу суму - близько 500 рублів. Харчування в добу в Абхазії вам також буде коштувати від 500 рублів на добу. Таким чином, можна підрахувати, що семиденний відпочинок у цій країні без проїзду обійдеться близько 5600 до 10000 рублів на людину.

Відпочинок в пансіонатах і готелях у 2017 році обійдеться набагато дорожче. Так, наприклад двомісний номер в пансіонаті чи санаторії коштуватиме від 1600 до 8000 рублів на добу. Таким чином, якщо ви розраховуєте на недорогий відпочинок в Абхазії, то вам знадобиться сума в 22000 рублів на двох. За 30000 рублів на двох ви зможете також оглянути ще й всі визначні пам'ятки цієї прекрасної країни.

Але найдешевший відпочинок за кордоном на море вас чекає на Балі і в Камбоджі. Ці країни пропонують найдешевше проживання та харчування для туристів. На Балі можна знайти відмінне житло за 100 доларів на місяць і стільки ж вистачить на харчування на 30 днів. Єдиним мінусом є дуже дорогою переліт - близько 1000 доларів!
Але найдешевший відпочинок за кордоном на море вас чекає на   Балі   і в Камбоджі

А в Камбоджі ви зможете знайти номер за 1,5 долара в добу, а купуючи смачну і дешеву їжу, ви будете почувати себе винуватим, що платите людям так мало. Відвідування одного з найзнаменитіших у всьому світі пам'ятників королівства Камбоджа - Ангкор-Ват вам обійдеться всього лише в 5 доларів.

вишуканий відпочинок

Шрі Ланка або острів Цейлон останнім часом почав користуватися великою популярністю серед російських туристів, так як багато хто хоче відпочивати в екзотичних місцях, де панує прекрасна природа і є безліч відокремлених красивих місць і унікальних культурних та історичних пам'яток.

І саме на Шрі-Ланці ви можете чудово відпочити в недорогому пляжному готелі за 10-15 доларів в день. І тут ви можете займатися всілякими видами спорту: дайвінгом, серфінгом, риболовлею, кайтерінгом, рафтингом і т.д. Але квитки на літак сюди коштують не дешево, тому найкраще купувати квитки на чартерні рейси або на рейси з пересадками. Таким чином, на місячний відпочинок вам знадобиться близько 400-500 доларів.

Греція - це країна античних богів, Егейського і Середземного моря, а також прекрасних мальовничих місць, де можна відпочити з дітьми по самим прийнятними цінами. Халкідікі є перлиною Егейського моря, Крит - острів легендарного Мінотавра, Афіни - столиця країни, Родос, Пелопоннес, Аттика, Парос, Корфу і безліч інших островів і курортів Греції приваблюють сюди безліч туристів з Росії . І всі вони прекрасно підходять для сімейного відпочинку. В середньому відпочинок в Греції обійдеться вам в 250-350 доларів на 7 днів. В даний час ця країна є однією з найбільш недорогих країн, де потрібна Шенгенська віза, які хочуть повною мірою насолодитися пляжним і екскурсійним відпочинком на морі.

Кіпр не можна назвати дуже дешевим для відпочинку, але він дуже популярний серед росіян. квиток на Кіпр з Москви обійдеться приблизно в 200 доларів на людину, але якщо потрапити на акцію який-небудь авіакомпанії, то можна заощадити від 30 до 50%. А ось проживання на острові стоїть досить дорого. Найдешевший номер у Пафосі обійдеться в 30-35 доларів, але можна зняти кімнату за 25-28 доларів на добу. Харчування в кафе і ресторанах також не дешеве, тому найкраще купувати їжу в супермаркетах, де діють різні акції і знижки.

Європа - місце відпочинку

Португалія є учасницею Єврозони і тому не може похвалитися такими ж низькими цінами як країни Азії. Але і відпочинок тут зовсім інший. У цю прекрасну країну, яка розташована на південному заході Піренейського півострова необхідно поїхати тільки для того щоб насолодитися смаком прекрасних морепродуктів, португальського вишневого лікеру - жіньжіньі, портвейну, а також відвідати всі архітектурні пам'ятники іберійської культури країни, одним з яких є відома вежа Белен - форт на річці Тіжу в однойменному регіоні Лісабона.

проживання в Португалії в недорогому хостелі провінції обійдеться від 18 до 33 доларів в день. Номер в тризірковому готелі обійдеться від 30 до 80 доларів в день. А проживання в пансіонаті Лісабона від 13 до 28 доларів. Обід в недорогому кафе коштуватиме від 6,5 до 13,5 доларів, а одне блюдо в дорогому ресторані обійдеться від 6 до 24 доларів. Приблизно в добу на одну людину вам знадобиться близько 50 доларів, тому загальна вартість поїздки буде варіюватися від 600 до 1000 доларів.

З усіх питань організації економічність ТУРОВ від INTOUCH TRAVEL телефонуйте: +7 (495) 201-40-27 (багатоканальний) або надсилайте ЗАЯВКУ .

Новости