Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Річка Ріо-Гранде (Аргентина)

Географія: Вогняна земля знаходиться на південному кордоні Південної Америки Географія: Вогняна земля знаходиться на південному кордоні Південної Америки. Його склад включає більше 40 000 островів. Його західна частина адміністративно ставитися до Чилі (область XII Регіон Магальянес і Чилійська Антарктика). Східна частина належить Аргентині. Річка протікає по території Чилі та Аргентини. На острові Вогняна Земля знаходитися найбільша річка острова Ріо-Гранде. Поруч з гирлом на річці розташоване найбільше місто острова Ріо-Гранде.
Довжина: 240км
Вода: Прохолодний клімат, холодна і чиста вода.
Витік річки: На чилійській частині острова в області Магальянес розташовані витоки річки. Далі річка протікає по аргентинської частини острова і впадає в Атлантичний океан.
Основні ліві притоки річки Хапон, Ермініта, Монета, розфас;
Основні праві притоки річки Ріверос, корчани, доносити, Турба, Канделарія, Бельявіста, Мак-Леннан, Ріо-Бланко;
Види риб: Форель, лосось, кумжа (коричнева форель), форель-форель, райдужна форель (мікіжа, американська палія, чавичі, кижуч), стальноголовий лосось (камчатська сьомга).
Час для риболовлі: Пік сезон для риболовлі лютий або березень. Річка №1 по лову великої форелі на землі. Цей край можна вважати одним з кращих для лову лосося і форелі.

Новости