Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гранд Готель Солдайя, Судак Крим

  1. Відпочинок в Судаку все включено
  2. Опис номерів і умов відпочинку в готелі Судака
  3. Інфраструктура та послуги готелю Солдайя
  4. Пансіонат в Судаку, відгуки

Адреса: вул. Морська, д. 23, Судак, Росія

Показати ціни

Сучасний Гранд Готель Солдайя розташований на південно-сході півострова на курорті суду західній частині поруч з Фортецею. Будівля готелю виконано в середземноморському стилі, у вигляді старовинної італійської вулиці.

Завдяки унікальній архітектурі Гранд Готель Солдайя у гостей є можливість опинитися в дивовижній атмосфері середньовічного замку, повернутися в епоху лицарів і прекрасних дам. Історія тут відчутна так само виразно, як легкий подих бризу, рокіт прибою і свіжість гірського повітря.

Відпочинок в Судаку все включено

Гранд Готель Солдайя знаходиться в трьохстах метрах від моря. До послуг гостей 73 комфортабельних номери різної категорії, з балконів яких, відкривається прекрасний вид на море або середньовічні стіни Генуезької фортеці. На території готелю працює басейн і СПА.

Опис номерів і умов відпочинку в готелі Судака

До послуг гостей: 73 комфортабельних номерів різних категорій. Всі номери оснащені сучасним обладнанням для якісного і комфортного відпочинку наших гостей. Велика частина номерів має просторі видові тераси, а деякі з них - індивідуальний вихід до відкритого басейну.

Ресторан європейської та середземноморської кухні, гриль-бар в скельному гроті і затишний бар в камінному залі готелю. Конференц-зали, оснащені сучасним технічним мультимедійним обладнанням. СПА-комплекс з кабінетами масажу, хамамом, російською лазнею і критим басейном.

Відкритий басейн з дитячою зоною і зоною гідромасажу. Дитячий клуб. Власний пляж-солярій. (Лежаки і шезлонги для гостей готелю надаються безкоштовно). Місце для паркування (для гостей готелю надається безкоштовно). Адміністрація готелю приділяє особливу увагу системі безпеки своїх гостей. Доступ сторонніх осіб на територію, що охороняється готельного комплексу обмежений. Функціонує система відео спостереження.

Інфраструктура та послуги готелю Солдайя

Relax-центр Гранд Готель Солдайя пропонує гостям готелю відвідування відкритого та закритого басейнів з підігрівом води, користування якими входить у вартість проживання. Відкритий басейн готелю зробить Ваш відпочинок в Криму приємним навіть в той час, коли на морі шторм або низька для купання температура води. У басейні є спеціальна зона для маленьких гостей готелю. Закритий (зимовий) басейн в RELAX-центрі готелю дозволить Вам комфортно відпочити в Судаку взимку.

Гідромасаж, зустрічна течія і водоспад роблять купання в басейні приємним і різноманітним. Кабінет масажних технологій готелю запропонує Вам різні види масажів. У курортному готелі Soldaya Grand Hotel планується відкриття російської лазні - самої різнопланової і потужної за своїм впливом на організм. У російській лазні жар відкриває і прочищає пори тіла, гарячий вологий пар сприяє виведенню шлаків з організму, а прохолодний душ остаточно змиє сліди будь втоми.

У російській лазні жар відкриває і прочищає пори тіла, гарячий вологий пар сприяє виведенню шлаків з організму, а прохолодний душ остаточно змиє сліди будь втоми

Візитною карткою Судака, звичайно ж, є Генуезька фортеця - унікальна пам'ятка пізнього середньовіччя. Фортеця розташована на конусоподібної горе - стародавньому кораловим рифі. Зі сходу і півдня вона неприступна, із заходу важкодоступна і тільки на північ йде пологий спуск. Надійні двоярусні кріпосні стіни, глибокий рів, який ще в XIX в. був наповнений водою, - все говорить про те, що спорудження створювалося для надійного захисту колись процвітаючого торгового міста від набігів ворогів.

Сьогодні, це не тільки унікальний пам'ятник архітектури, але і музей під відкритим небом. Тут часто проводяться тематичні фестивалі. Для розваги туристів організовується безліч заходів. Гості фортеці можуть переодягнутися в історичні костюми, щоб зробити фото на пам'ять, покататися верхи на коні і, звичайно ж, почути дивовижну легенду про Дівочої вежі - Киз-Куле. Гранд Готель Солдайя знаходиться в пішохідній близькості від головної визначної пам'ятки міста.

Пансіонат в Судаку, відгуки

Показати ціни

Новости