Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки волоських горіхів потрібно з'їдати в день

У спадщину від древніх греків до сучасного людству перейшли знання про найрізноманітніших науках і культурах, ми отримали математику, релігію, алфавіт, виноробство, а також цінний з горіхів - волоський. Однак давні предки оцінили по достоїнству їх ще в ті часи, коли не навчилися виготовляти хоч скільки-небудь гідне зброю для добування їжі. Корисні властивості цих плодів давно вивчені і всебічно оспівані як фахівцями, так і прихильниками народної медицини. Однак дуже важливо знати, скільки волоських горіхів потрібно з'їдати в день, щоб вся їх користь не переходила на шкоду здоров'ю.

Однак дуже важливо знати, скільки волоських горіхів потрібно з'їдати в день, щоб вся їх користь не переходила на шкоду здоров'ю

Не можна забувати про те, що плоди цього цілющого дерева мають ще й дуже приємним смаком, якого часто виявляється цілком достатньо гурманам для зловживання цими ласощами. Проте, ніколи не можна забувати про раціональне харчування і потрібно враховувати максимально можливі дози кожного мікроелемента в своєму щоденному раціоні. У зв'язку з цим перед вживанням цих насичених плодів може з'являтися справедливих питання про те, скільки можна їсти волоських горіхів в день.

Хоча будь-які горіхи прийнято відносити до калорійним продуктам, численні дослідження вчених цієї теми показують, що помірне споживання волоських горіхів не провокує зростання жирової тканини. Плоди ці насичені білками і жирами, а також і вітамінами, клетчакі, багатьма корисними мікроелементами. Фахівці встановили конкретне число рекомендованого обсягу щоденного споживання горіхів - 20 грам. Виходячи з цього значення, можна порахувати, скільки волоських горіхів можна з'їдати в день - вісім-одинадцять.

Дієтологи стверджують, що це саме та кількість горіхів, яке дозволяє регулювати обмінні процеси травної системи організму, володіє оптимальним для засвоєння обсягом мінералів і вітамінів, підвищує рівень гемоглобіну в крові. При цьому позитивний вплив кількість жирів, що містяться в горіхах, не є надмірною і повністю засвоюється, а не відкладається в тканини.


Вам буде Також Цікаво

Новости