Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як не поправитися за свято Пасхи. Що їсти на Великдень.

якщо перед   Великоднем   ви почали худнути, і перші результати вже видно, не здавайтеся якщо перед Великоднем ви почали худнути, і перші результати вже видно, не здавайтеся. Під час свят спробуйте харчуватися правильно.

Стіл прогинається від запеченого м'яса, ватрушок, домашньої ковбаси. Ви думаєте про себе: «Дієта почекає 1-2 дня, нічого страшного не станеться, а потім знову візьму себе в руки». Це помилка! Ваш виснажений організм в темпі спринтера буде робити величезні запаси. Яку стратегію рекомендується вибрати перед святковим столом?
Вибирайте страви, які містять найменшу кількість калорій. Крім цього, пам'ятайте, що в тарілку потрібно покласти невелику порцію їжі.

1 Їжте стільки, щоб не відчувати голоду

Вашим ласощами повинні бути: овочеві салати, салати з додаванням нежирного м'яса або сиру (спробуйте вибирати салати, які не містять майонез), тобто салати, заправлені оливковою або соняшниковою олією, а також овочі в натуральному вигляді. Чому ви не можете їсти досхочу? Досить вибирати їжу з низьким вмістом калорій. Це дає відчуття ситості, особливо якщо є часто, але потроху, а краще за все при великому почутті голоду випивати склянку води. До речі, потрібно ще збагачувати організм цінними вітамінами, які навесні у нас в дефіциті. Скільки калорій? 3 столові ложки салату (салат, помідори і редис, збризнути чайною ложкою оливкової олії) це 100 ккал; тарілка овочевого салату з йогуртом - 200 ккал.

2 Їжте без докорів сумління

Вам не варто відмовлятися від традиційних великодніх страв: фаршированих яєць, заливного з м'яса птиці і холодцю. В останньому випадку є одна умова: холодець повинен бути приготований на нежирному бульйоні. Чому такі рекомендації? Тому що там мало жирів і вуглеводів. Крім того, яйце і холодець, як то кажуть, є одним з найбільш живильних продуктів. Яєчний білок легше засвоюється, ніж білок з м'яса. Бульйон, однак, це бальзам для шлунка. Скільки калорій? Саме яйце становить близько 70 ккал, фаршировані яйця - близько 200 калорій, желе (стакан) - 50 калорій, бульйон - 250 ккал.

3 Ви можете з'їсти невелику порцію

У цю групу входять різні види дріжджового тіста, а також традиційний паску (з додаванням сухофруктів і горіхів), пісочне тісто з невеликою кількістю рослинного або вершкового масла, домашнє печиво, а також шинку і пісне м'ясо. Чому краще їсти це? Тому що в випічці міститься гораздоменьшежіров і, як правило, вона менш солодка. Таким чином, не викликає в шлунку травного дискомфорту. Випічка і тушковане м'ясо містять невелику кількість тваринних жирів і багаті білком, який покращує обмін речовин. Скільки калорій? Паска (великий шматок) - 280 калорій, 3 скибочки (100 г) запеченої телятини - 124 калорії, 100 г тушкованої індички - близько 90 ккал.

4 Уникайте, якщо можете

Найбільш шкідливі для вашого тіла торти з кремом і збитими вершками, в тому числі і заварне тістечко, деякі ватрушки і сирники, м'ясні паштети, копчений бочок і жирні ковбаси. Що в них поганого? У копченині і ковбасах міститься багато жиру, а в тортах - багато цукру. Пам'ятайте, що дієтологи радять їсти краще нежирну шинку, листкове тісто, в яких є і жири і цукор. Тому, якщо ви не можете встояти перед чимось з цієї групи, тоді спробуйте шматочок пирога, який був приготований в домашніх умовах. Так ви будете впевнені, що там міститься не дуже багато жиру. Скільки калорій? 100 г пирога (дві скибочки товщиною 1 см) - це близько 360 калорій, 100 г ковбаси - 270 ккал; шматочок торта (близько 180 г) складає 550 ккал, порція (100 г) паски з горіхами і сухофруктами - 440 ккал, а шматочок чізкейку (120 г) складає 305 калорій.

Так само читайте


Поділитися з друзями

Коментарі

Яку стратегію рекомендується вибрати перед святковим столом?
Чому ви не можете їсти досхочу?
Скільки калорій?
Скільки калорій?
Чому краще їсти це?
Скільки калорій?
Що в них поганого?
Скільки калорій?

Новости