Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чому не можна знижувати градус?

зниження градуса

Всім відомо, що абсолютно будь-які алкогольні напої один з одним не можна змішувати. Головну роль грає природа напою: одним краще виноградний алкоголь - вино, шампанське, коньяк; інші підходить алкоголь зернового походження - віскі, горілка, джин і пиво; а треті найбільше люблять напої з цукрової тростини, до яких відносяться текіла, ром, самогон. Якщо ці різнопланові напої поєднувати в нерозумних кількостях, то можна легко отруїтися.

Найнебезпечнішим напоєм вважається горілка, змішана з пивом або з іншими газованими напоями. Навіть по закінченню декількох годин після міцного алкогольного напою ні в якому разі не можна вживати слабоалкогольні або просто газовані напої. Якщо було вирішено випити в який-небудь день, то пити потрібно тільки один алкогольний напій.

Деякі помічають, що в іноземців існує традиція змішувати напої. Вони ніколи весь вечір не п'ють один і той же алкогольний напій, у цьому винна кілька причин: по-перше, він «приїдається», випивши кілька перших чарок чоловік отримує задоволення, але потім його смак вже не може викликати таких приємних емоцій. По-друге ж, кожне блюдо подається з певним алкоголем. Наприклад, до холодних закусок принесуть біле вино, а коктейлі та шампанське подаються на аперитив. Риба і птах краще всього поєднуються з білим і легким червоним вином; до м'яса подають більш щільне червоне вино.

Таким чином вони проводять прекрасний вечір, а на ранок у них немає ніякого похмілля. Чому ж так відбувається? Насправді все дуже просто. Вони не заважають свої напої, зроблені з різної сировини, і до того ж контролюють кількість випитого. Якщо вечір іноземця почався з виноградного вина, то він повинен закінчитися виноградним дистилятом. Якщо відразу була випита горілка, то закінчувати застілля необхідно на цій сорокаградусної ноті.

В результаті розгадка полягає в тому, що потрібно помірно споживати алкоголь і вживати напої з однієї сировинної основи.

Навіть якщо людина випиває нечасто, він все одно знає, що таке похмільний синдром. До симптомів похмілля відносяться сильний головний біль, нудота, запаморочення і сухість у роті. Тому не можна знижувати градус, тому що відбудеться змішування напоїв, що призведе до неприємного самопочуття на наступний ранок.

-------

Замовити картонні коробки для упаковки можна за посиланням: http://www.sp-15.ru/konstr-hrom.htm Великий вибір конструкцій упаковок удовлетвроіт навіть найвибагливішого замовника, а ціни приємно здивують.

Голосуй зірками за статтю!

Чому ж так відбувається?

Новости