Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп на 2018 рік у відомого астролога

  1. від DA
  2. Гороскоп 2018: Козеріг (22.12. - 20.01)
  3. Гороскоп 2018: Водолій (21.01. - 19.02)
  4. Гороскоп 2018: Риби (20.02. - 20.03)
  5. Гороскоп 2018: Овен (21.03. - 20.04)
  6. Гороскоп 2018: Телець (21.04. - 20.05)
  7. Гороскоп 2018: Близнюки (21.05. - 21.06)
  8. Гороскоп 2018: Рак (22.06. - 22.07)
  9. Гороскоп 2018: Лев (23.07. - 23.08)
  10. Гороскоп 2018: Діва (24.08. - 23.09)
  11. Гороскоп 2018: Ваги (24.09. - 23.10)
  12. Гороскоп 2018: Скорпіон (24.10. - 22.11)
  13. Гороскоп 2018: Стрілець (23.11. - 21.12)

від DA

04.12.2017 15:15

Астролог Ганьбив Алекперов підготував детальний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку. Що чекає на тебе в новому році? Дізнайся з нашого детального гороскопу!

Що чекає нас в 2018-м, в рік Жовтого Земляного Собаки? Наш астролог Хаял Алекперов підготував детальний гороскоп для кожного знака зодіаку.

Гороскоп 2018: Козеріг (22.12. - 20.01)

Любов і сім'я. Особиста сфера порадує приємними змінами. Сімейні Козероги відкриють в своєму партнері несподівані позитивні сторони, що позитивно відіб'ється на відносинах. Для тих, хто тільки зустріне свою долю, ймовірно пропозицію руки і серця.

Кар'єра і фінанси. Цього року Козероги знайдуть час для справ, які давно відкладали в довгу шухляду. Наприклад, візьмуться за вивчення іноземних мов або запишуться на курси в автошколу. Кар'єра представників знака стрімко піде в гору тільки в другій половині року. А тому намагайтеся спокійно ставитися до факту, що перший час доведеться попрацювати на перспективу.

Краса і здоров'я. Зірки радять бути сміливішими! Не бійтеся експериментів зі своїм іміджем. Зміни не тільки підуть вам на користь, але і додадуть вам більше впевненості. Також, щоб в 2018 році мати сяючий вигляд, частіше радуйте себе спа-процедурами і приємними покупкамі.Для вас настав час розкритися!

Гороскоп 2018: Водолій (21.01. - 19.02)

Любов і сім'я. На початку року у відносинах деяких сімейних Водоліїв можуть виникнути непорозуміння з партнером. І причиною всьому, більшою мірою ймовірності, стане впертість представників цього знака. Щоб повернути почуттям колишню силу, зірки радять частіше здійснювати спонтанні вчинки: дивувати своїх коханих несподіваними поїздками, сюрпризами і просто приємними словами. Проявіть ініціативу!

Кар'єра і фінанси. Початок року не принесе великих грошових доходів, тому в цей період доведеться економити. Примножиться фінансовий стан у представників цього знака вже ближче до літа - перед Водоліями відкриються нові горизонти і можливості, а їх старання в кар'єрних питаннях будуть помічені.

Краса і здоров'я. Зірки радять імпульсивним представникам цього знаку простіше ставитися до конфліктів і життєвих негараздів, щоб заповнити витрачений енергетичний запас. І, звичайно ж, частіше відпочивати з друзями на природі.

Гороскоп 2018: Риби (20.02. - 20.03)

Любов і сім'я. В особистому житті незаміжніх Риб на початку року буде затишшя. Але вже ближче до весни романтичні пригоди і початок нових відносин не змусять себе чекати. Для сімейних ж представників знака цей рік буде вдалим - у багатьох очікується поповнення в родині.

Кар'єра і фінанси. У сфері кар'єри на шляху Риб можуть з'явитися перешкоди з боку їхніх колег. Успішність і активність представників цього знака може стати причиною для заздрості оточуючих. І щоб захиститися від недоброзичливців, намагайтеся не відкривати ваші ідеї і плани всім підряд і вже тим більше не хваліться своїми досягненнями перед тими, хто навряд чи їм зрадіє.

Краса і здоров'я. Вже на початку року Рибам варто належну увагу присвятити своєму здоров'ю: вести здоровий спосіб життя і якісно відпочивати. Також не завадить переглянути своє ставлення до харчування. Зміна звичок в раціоні і нові косметичні процедури будуть мати успіх. Саме це стане головною інвестицією в майбутнє.

Гороскоп 2018: Овен (21.03. - 20.04)

Любов і сім'я. 2018 рік порадує Овнів позитивними змінами в особистому житті. Багато самотні Овни знайдуть свою долю. Більш перспективними будуть знайомства в першій половині року. Сімейним ж Овнам не варто перевіряти партнера підозрами. Сварки можуть виявитися серйознішими, ніж ви розраховуєте.

Кар'єра і фінанси. Представникам цього знака зірки обіцяють нові перспективи. Є велика ймовірність, що перед вами відкриються потрібні двері, а на шляху зустрінуться потрібні люди. Але не варто братися за безліч справ одночасно. Всі шанси переоцінити свої сили і допустити промахи навіть в тих справах, в яких ви вважаєте себе профі.

Краса і здоров'я. Нестабільне емоційний стан і дратівливість через постійну зайнятість можуть стати вашими супутниками. І, що найнеприємніше, вилитися в проблеми зі шкірою, волоссям і нігтями. А тому намагайтеся частіше відпочивати і рівномірно розподіляти навантаження, як в професійній сфері діяльності, так і особистої - в колі найближчих.

Гороскоп 2018: Телець (21.04. - 20.05)

Любов і сім'я. Зірки радять частіше поступатися в суперечках з партнером і тримати свої емоції під контролем. У наступаючому році саме ваше терпіння - запорука успіху в стосунках. Одиноким представникам знака зірки обіцяють безліч знайомств. Тельці в цьому році виявляться в центрі уваги протилежної статі, а тому романтичні побачення не змусять себе чекати.

Кар'єра і фінанси. Притаманні Тельцям винахідливість і винахідливість допоможуть досягти успіху. Представники цього знака зможуть здобути перемогу в будь-якій ситуації. Але головне при цьому - не відкладати в довгий ящик те, що можете зробити вже сейчас.Наіболее сприятливим часом для старту нових проектів буде початок року. Фінансова сфера приємно порадує поверненням старих боргів і отриманням прибутку.

Краса і здоров'я. У 2018 Тельцям особливу увагу варто приділити імунітету. Якщо для вас спорт і правильне харчування - лише красиві заголовки в модних журналах, пора переглянути свої погляди на життя. Ресурси організму можуть дати збій, тому будьте на крок вперед.

Гороскоп 2018: Близнюки (21.05. - 21.06)

Любов і сім'я. У справах любовних зірки радять бути щирими зі своїм партнером. Сміливо говорите коханій людині про свої цілі, мрії та бажання. Так як, швидше за все, саме ваше мовчання і недомовлені слова стануть головним приводом для конфліктів. Швидше за все, ви в упор не помічаєте щастя, яке стукає до вас у двері.

Кар'єра і фінанси. Початок року навряд чи порадує Близнюків нежданими доходами або легкими заробітками. І навіть навпаки - можливі прикрі неприємності на зразок нежданих витрат. Але вже ближче до літа ситуація не тільки вирівняється, але і значно покращиться. У Близнюків буде можливість не тільки отримати цікаву роботу і творчо реалізуватися, а й пристойно заробити на цьому.

Краса і здоров'я. 2018 рік не обіцяє Близнюкам проблем зі здоров'ям. Зірки обіцяють вам прилив сил і енергії, якими ви обов'язково поділіться з оточуючими. Бажання допомогти всім на світі може не тільки віддалити вас від власних успіхів, але і витягнути з вас енергію. Предлается свою допомогу тільки там, де в цьому дійсно потребують.

Гороскоп 2018: Рак (22.06. - 22.07)

Любов і сім'я. 2018 рік сприятливим у всіх напрямках. Багато представників цього знаку зможуть зав'язати міцні відносини або згладити гострі кути там, де виникають сварки і конфлікти. У сімейному житті зірки також обіцяють ідилію. Швидше за все, це навіть змусить Раків трохи зажурилися. Але пам'ятайте, що все залежить від вас. І перш ніж звинувачувати партнера в холодності, проявіть ініціативу.

Кар'єра і фінанси. У професійній і фінансовій сфері 2018 рік буде успішним. Саме час подумати про вагомі надбання, таких як нерухомість, авто або інші значні капіталовкладення. Також в цьому році зірки радять частіше радувати себе приємними покупками - витрачений на себе повернеться вам з дивідендами.

Краса і здоров'я. Представників цього знаку розташування небесних тіл підштовхне до роботи над собою і самовдосконалення. І головним чином це торкнеться способу життя і здоров'я. Багато Раків задумаються про те, щоб оголосити війну своїм шкідливим звичкам і комплексам. І, варто зауважити, зірки обіцяють їм успіх.

Гороскоп 2018: Лев (23.07. - 23.08)

Любов і сім'я. Вже на початку року зірки підштовхнуть працьовитих Львів до змін. Багато представників цього знака задумаються про свої життєві пріоритети. І не виключено, що на перший план замість кар'єри вийде особисте життя і сімейні цінності. І в стосунках з близькими передбачається чимало позитивних змін. Леви зможуть знайти спільну мову навіть з тими, з ким посварилися.

Кар'єра і фінанси. Впевненість в собі, цілеспрямованість і вміння швидко приймати рішення стануть головним козирем Львів в наступаючому році. Така наполегливість позитивно позначиться на фінансовому добробуті - у вас з'явиться чимало нагод збільшити свій дохід.

Краса і здоров'я. Цього року Левам не варто скупитися на інвестиції в своє здоров'я. Спорт, здоровий сон і правильне харчування - це речі першої необхідності. Неуважність до себе може обернутися серйозним загостренням хронічних захворювань, які можуть вибити з колії в самий невідповідний момент. При першій же можливості варто добре відпочити і оздоровитися!

Гороскоп 2018: Діва (24.08. - 23.09)

Любов і сім'я. В особистому житті рік Жовтого Земляного Собаки обіцяє Дівам щасливі зміни. Багато самотні представники знаку зможуть зустріти свою любов. Намагайтеся не відмовлятися від відвідування веселих заходів, галасливих свят - будьте у всіх на виду. Сімейним ж Дівам варто більше приділяти часу близьким. Головною причиною сварок в сім'ї може стати ваша зайнятість.

Кар'єра і фінанси. Дівам наступаючий рік принесе безліч корисних знайомств і вдалих можливостей. Позитивний результат очікується у вирішенні житлових та фінансових питань. І якщо ви вже обзавелися необхідною сумою грошей, можна сміливо планувати вигідні капіталовкладення або будівництво житла.

Краса і здоров'я. Коли мова йде про здоров'я, розважливі і послідовні Діви чомусь покладаються на "авось". У 2018 році такий підхід може вилитися в серйозні проблеми. Особливо це стосується кровообігу і серцево-судинної системи. Приділіть час собі і ви обійдетеся мінімальними витратами в емоційному і грошовому плані.

Гороскоп 2018: Ваги (24.09. - 23.10)

Любов і сім'я. Сімейним Терезам зірки радять частіше поступатися роль першої скрипки своєму партнерові. Це вбереже від можливих конфліктів і непотрібних розглядів. Та й одиноким знакам краще бути менш наполегливими. Ваша активність і бажання "бігти попереду паровоза" може відлякати нового обранця. А тому не поспішайте і дайте можливість вашому партнерові себе проявити!

Кар'єра і фінанси. У професійній сфері наступний рік не обіцяє Терезам легких перемог. Щоб піднятися по кар'єрних сходах, доведеться ретельно попрацювати і не раз довести керівництву свої здібності. Успіхів у роботі Ваги зможуть досягти ближче до літа. Що стосується фінансів, то тут ситуація позитивна. Можлива несподівана прибуток - виграш в лотерею або повернення боргів, на який Ваги навіть не розраховували.

Краса і здоров'я. На початку року у Терезів можливі невеликі проблеми з травленням і контролем ваги. І якщо не хочете обзавестися зайвими кілограмами, намагайтеся діяти на випередження - дотримуйтеся дієти і робіть упор на спорт.

Гороскоп 2018: Скорпіон (24.10. - 22.11)

Любов і сім'я. У сімейних відносинах Скорпіонів в наступаючому році очікує хвиля романтики і позитиву. Зірки радять представникам знака бути максимально відвертими з коханою людиною. Повірте, партнер вже давно чекає, коли між вами "розтане лід". Одиноким серцям варто бути акуратніше з новими знайомствами на початку року - є велика ймовірність розчарувань.

Кар'єра і фінанси. Скорпіони на початку 2018 року знайдуть хороших знайомих, з якими в подальшому у них виникнуть міцні дружні або ділові відносини. Ставтеся дбайливо до цих зв'язків. Швидше за все, завдяки їм перед вами відкриються нові можливості.

Краса і здоров'я. Ззвезди радять уважно прислухатися до свого самопочуття і до знаків, які подає вам організм. Відкладаючи візит до лікаря, ви тільки погіршить ситуацію. В цьому році у вас є всі шанси не тільки оголосити війну хронічним недугам, а й успішно подолати їх раз і назавжди. Подбайте про себе!

Гороскоп 2018: Стрілець (23.11. - 21.12)

Любов і сім'я. На початку року у Стрільців можуть виникнути конфлікти з близькими людьми. Причиною цьому послужить постійна зайнятість. Щоб зберегти теплоту і гармонію у відносинах, потрібно буде попрацювати: частіше подорожуйте разом і влаштовуйте спільний відпочинок.

Кар'єра і фінанси. Стрільці в наступаючому році зможуть здійснити багато свої бажання. Але розраховувати на отримання "манни небесної" не варто. Підкорювати вершини доведеться тільки власними зусиллями. Але на неочікувану допомогу фортуни представники знака і не розраховують. А значить, обов'язково досягнуть поставлених цілей. Збільшення прибутку варто очікувати ближче до літа. Саме на цей період і варто запланувати серйозні придбання.

Краса і здоров'я. Головною проблемою зі здоров'ям Стрільців можуть стати вони самі. Бажання розібратися з недугами самостійно може стати сильнішою за здоровий глузд. Рада зірок категоричний - ніякого самолікування!

джерело: liza.ua

Що чекає на тебе в новому році?
Що чекає нас в 2018-м, в рік Жовтого Земляного Собаки?

Новости