Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Трускавець - місто розваг та оздоровчого відпочинку

Це невелике містечко славиться своєю прекрасною природою. Він знаходиться на висоті 400 метрів, тому повітря в ньому свіжий і чистий.

І дитина, і дорослий потребують відпочинку і оздоровлення. У вас - регулярна робота, побут і стрес, а у малюків - навчання і отже теж стрес. Жити тривалий час в напрузі неможливо, адже таким чином ви зіпсуєте свою нервову систему. Вашому тілу і мозку необхідно періодично відпочивати, і для цього відмінно підійде місто Трускавець, поїхати в який можна в будь-який сезон!

Вашому тілу і мозку необхідно періодично відпочивати, і для цього відмінно підійде місто Трускавець, поїхати в який можна в будь-який сезон

Це невелике містечко славиться своєю прекрасною природою. Він знаходиться на висоті 400 метрів, тому повітря в ньому свіжий і чистий. Тут ви знайдете величезну різноманітність земних і підземних мінеральних вод, які відомі своїми лікувальними властивостями. У місті близько 30 санаторіїв, що спеціалізуються на лікуванні великої кількості захворювань. Чи не менше тут і готелів, в яких є як бюджетні кімнати, так і номери Люкс для заможних людей.

Чим зайнятися в Трускавці?

Трускавець можна назвати універсальним містом, тому що в ньому собі знайдуть заняття як молоді, так і літні люди. Ті, хто постарше, можуть просто відпочивати в санаторіях і відвідувати оздоровчі процедури. А люди молодші, а також особливо активні пенсіонери зможуть:

-погулять по чудесному парку, ідеально доглянутому і обсаджений зеленими насадженнями;

-покататься на конях;

-Прокат на гірських велосипедах;

-Поштою в мальовниче і водночас з цим екстремальну подорож на позашляховику;

-поіграть в пейнтбол великою командою;

-полетать на повітряній кулі і познімати фотографії та відео міста зверху;

-Замовити- екскурсію по інших містах Західної України;

-развлечься в кінотеатрі, кафе, нічному клубі, ресторані;

-посетіть дельфінарій, а також багато іншого.

Запевняємо вас, щоб перерахувати всі можливі розваги в Трускавці, не вистачить і аркуша А4. Безумовно, місто тихий і спокійний, з населенням трохи менше 30 тис. Чоловік, але «відірватися» тут можна на повну!

Як вибрати відповідний готель чи санаторій?

Трускавець користується великою популярністю. Для відпочинку сюди з'їжджаються люди з усієї України, а тому рекомендуємо вам заздалегідь бронювати номери в санаторіях і готелях.

Подивитися доступні готелі і санаторії Трускавця ви зможете за допомогою сервісу онлайн бронювання «Захiд Курорт». У нього багато переваг:

Ви зможете заздалегідь забронювати номер в вподобаному готелі чи санаторії. При цьому вам не потрібно нікуди дзвонити і нічого з'ясовувати - вся інформація доступна на сайті.

Якщо ви забронюєте номер через вищезгаданий сервіс, вас безкоштовно перевезуть з вокзалу прямо до тимчасового місця проживання.

Всі ціни на сайті актуальні і не мають націнок, тобто замовляти номер безпосередньо у співробітників готелю / санаторію і замовляти його через сайт - за ціною однаково.

Сервіс надає великий вибір санаторіїв і готелів. Ви зможете ознайомитися з реальними фотографіями і дізнатися умови проживання в кожному номері.

Проведіть відпочинок в Трускавці - не пошкодуєте! А комфортабельний номер забронюйте через сервіс «Захiд Курорт». Зробіть це заздалегідь, і вам не доведеться ні про що хвилюватися!

Чим зайнятися в Трускавці?
Як вибрати відповідний готель чи санаторій?

Новости