Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Приельбруссі знову не працюють підйомники

Через виключно високою небезпеку обвалів в Приельбруссі третій день поспіль не працюють всі підйомники. Раніше потужна мокра лавина зійшла на автомобільну стоянку на галявині Азау. Лише завдяки щасливому випадку обійшлося без жертв, проте кілька автомобілів були сильно пошкоджені.

За представленими "Північно-Кавказьким управлінням по гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища" даними, виняткова небезпека сходження лавин збережеться щонайменше до 18:00 26 березня 2018 року в горах Кабардино-Балкарської Республіки вище 1500 м.

Зараз в горах активно спускають лавини, є ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій і подій, пов'язаних з пошкодженням будівель і споруд, ліній зв'язку та електропередач, об'єктів інфраструктури, повідомляє МНС.
Зараз в горах активно спускають лавини, є ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій і подій, пов'язаних з пошкодженням будівель і споруд, ліній зв'язку та електропередач, об'єктів інфраструктури, повідомляє МНС

Сьогодні не працюватимуть канатні дороги як на Ельбрусі, так і на Чегет. Поляни Нарзаном, Чегет, Азау закриті для відвідування. Рух на автодорозі Прохолодний-Азау (А158) на ділянках: селища Нейтрино, міст селища Ельбрус, турбаза Тегенеклі, селища Байдаєвих, околиця селища Терскол - галявина Азау, здійснюється одиночним порядком під час спостереження за прилеглою схилом. Ущелина Шхельда закрита для відвідування. Рятувальники просять тимчасово утриматися від поїздки в цьому напрямку.

Фото і відео: соціальні мережі

джерело: http://superski.ru

Новости