Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як викликати викид ендорфіну

Відомо, що гормон ендорфін - це природний «наркотик», який здатний привести людину в стан щастя і ейфорії. Як його викликати?

Будь-яке приємне переживання здатне принести нам відчуття радості. Як отримати гормон щастя:

1. Ранковий секс

Викликати викид ендорфіну можна за допомогою ранкового сексу. Отримане задоволення в прямому сенсі окрилює і надихає на новий день. Доведено, що жінки з частою статевим життям менше за інших піддаються впливу стресу. Приходьте на роботу в гарному настрої. Цим мало хто може похвалитися!

2. Позитивний настрій

Часом складно в понеділок вранці мати позитивний настрій, але саме це допомагає нам викликати викид ендорфіну в організмі. Придбати його просто: достатньо приготувати смачний і корисний сніданок, під музику приймати душ і замість новинного каналу включити мультфільми. Починайте ранок з приємних речей, і позитивний настрій забезпечений.

3. Розмова по телефону

На телефонні розмови ми можемо витратити масу часу і справа все в тому, що вони нас здатні позбавити від неспокою і надихнути на робочий день. Голос рідної людини - ось справжнісінький гормон щастя. Тому радимо зателефонувати і просто дізнатися як справи, поділитися своїми переживаннями, і ви повернетеся на робоче місце зовсім іншою людиною.

4. Нові враження

Коли людина щось робить вперше, це завжди викликає бурю емоцій. Ви ніколи не ходили в театр і не чули живого виступу? Саме час замовити квитки і піти за черговою дозою ендорфіну. Згадайте дитинство і сходіть в цирк, катайтеся на роликах і т.д. Зрештою, знайдіть нове хобі для себе, яке кожен раз сприяти гарному настрою.

5. 1 годину задоволення

Подумайте, що вам приносить задоволення: масаж, ванна, манікюр і т.д. Не позбавляйте себе гормону щастя, і кожен день приділяйте лише 1 годину для отримання задоволення. До речі, читанням теж можна викликати викид ендорфіну, за умови, що книга вам дуже цікава.

Читайте також: Як зробити кожен день щасливим: топ 5 порад

Отримання ендорфіну - це відмінна профілактика депресій і поганого настрою. Викликати його просто, достатньо впустити в своє життя речі, які нам подобаються, і приділяти їм увагу. Все залежить від людини: чи хоче він провести продуктивний день і ввечері поділитися враженнями або ж буде похмурим і нудним.

Вибір за вами!

Як його викликати?
Ви ніколи не ходили в театр і не чули живого виступу?

Новости