Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найгарячіші нудистські пляжі світу

Згідно з результатами опитування, проведеного компанією Expedia, в 2016 році Австрія зайняла перше місце по числу жителів, що вважають за краще приймати сонячні ванни без плавок та купальників. 28% опитаних австрійців заявили, що на нудистських пляжах відчувають себе набагато комфортніше, ніж на традиційних. Друге місце в рейтингу отримали німці, де, згідно з даними Expedia, нудизм воліють 25% опитаних, а третє місце дісталося громадянам США, де голими люблять загоряти і купатися 18% респондентів.

Найскромнішими пляжниками виявилися представники Малайзії і Південної Кореї: в цих країнах зовсім оголеними воліють засмагати лише 2% відпочиваючих.
Всього ж, як показало дослідження Expedia, серед любителів пляжного відпочинку по всьому світу близько 10% прихильників нудизму.

Користуючись нагодою, «За кордоном» згадав найкрасивіші нудистські пляжі світу.

Рек-біч (Wreck Beach, Ванкувер, Канада)

Пляж протяжністю близько 8 км, розташований недалеко від центру Ванкувера, користується особливо популярний серед місцевої молоді Пляж протяжністю близько 8 км, розташований недалеко від центру Ванкувера, користується особливо популярний серед місцевої молоді. Завдяки мальовничим видом на гори і океан, який відкривається з Рек-біч, він входить в число головних визначних пам'яток Канади. При цьому пляж повністю ізольований від сторонніх поглядів і охороняється поліцією. Продаж і розпивання алкогольних напоїв на Рек-біч суворо заборонено.

Холовер-бич (Haulover Beach, Майамі, Флорида)

Нудистський пляж Холовер славиться чистотою і доглянутістю
Нудистський пляж Холовер славиться чистотою і доглянутістю. Крім того, вважається, що саме тут можна знайти найкрасивіший і білосніжний пісок у всьому Майамі. З а порядком на пляжі стежить спеціальний поліцейський патруль.

Плакиас (Plakias, Крит, Греція)

Плакиас, що знаходиться на південній частині острова Крит і захищений від сторонніх очей кручами, був відкритий в 1980-х роках і вважається одним з перших грецьких нудистських пляжів
Плакиас, що знаходиться на південній частині острова Крит і захищений від сторонніх очей кручами, був відкритий в 1980-х роках і вважається одним з перших грецьких нудистських пляжів. Його головною особливістю є абсолютне єднання з природою: тут немає ні кафе, ні ресторанів, ні будь-яких інших розваг, тільки сонце і море. Те ж стосується і безпеки: поліцією Плакиас взагалі не охороняється, а до найближчого населеного пункту - близько 20 хвилин на машині.

Ле Сентро Еліо-Марен (Le Centro Helio- Marin, Монталівье, Франція)

Ле Сентро Еліо-Марен, відкритий в 1950 році, вважається одним з перших нудистських пляжів не тільки у Франції, але і в світі
Ле Сентро Еліо-Марен, відкритий в 1950 році, вважається одним з перших нудистських пляжів не тільки у Франції, але і в світі. Крім стандартних пляжних розваг тут іноді проходять виступи музикантів, влаштовуються виставки бодіарту, проходять всілякі фестивалі.

Ес-Кавальет (Es Cavallet, Івіса, Іспанія)

Ес-Кавальет, розташований недалеко від міста Сан-Антоніо, вважається одним з найкрасивіших місць відпочинку в Іспанії і входить до списку найбільш популярних пляжів в світі серед золотої молоді
Ес-Кавальет, розташований недалеко від міста Сан-Антоніо, вважається одним з найкрасивіших місць відпочинку в Іспанії і входить до списку найбільш популярних пляжів в світі серед золотої молоді. Головна розвага тут - традиційні для Балеарських островів нічні дискотеки, на яких виступають знамениті діджеї. За словами завсідників Ес-Кавальет, іноді на ньому можна зустріти і декого з знаменитостей.

Новости