Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

33-річна зірка Comedy Woman Марія Кравченко роздяглася для обкладинки журналу

14:57, 19.06.2018

Марія Кравченко здивувала своїх шанувальників, опублікувавши сьогодні в своєму мікроблозі в Instagram обкладинку глянцю, на якому постала в нижній білизні. Втім, 33-річна зірка Comedy Woman відразу поспішила предупрдеіть фоловерів: якщо бажають, нехай критикують - їй абсолютно все одно.

«Мати на обкладинці МАXIМ, панове! Хто б міг подумати?! Я ось могла! .. Ну все, все біжимо в найближчий магазин за журналом. Дивимося, захоплюємося, радіємо, заздримо чоловікові, критикуємо ... мені без різниці, головне, що мої онуки років через сорок будуть в захваті від своєї бабусі », - повідомила Марія Кравченко в пості, який супроводжує фото обкладинки (орфографія і пунктуація автора здест і далі дані без змін. - Прим. ред.).

33-річна зірка Comedy Woman Марія Кравченко роздяглася для обкладинки журналу

Втім, поки що ніякого негативу і нападок від Хейтер в коментарях з приводу провокаційній фотосесії не спостерігається. Передплатники мікроблога Марії Кравченко в повному захваті від того, що побачили на знімку. «Надивитися не можу !!!», «Красуня», «Супер! дуже жіночна »,« Машенька! молодец !!! Хто б сумнівався! »- пишуть інтернет-користувачі, обсипаючи зірку Comedy Woman компліментами і підтверджуючи, що чоловікові Марії дійсно можна позаздрити.

Між іншим, зі своїм чоловіком Марія також недавно брала в фотосесії для одного з російських глянців. Участь в зйомках Кравченко прокоментував так: «Якщо хто ще не в курсі, це мій чоловік ... більш відомий як« а я подумав це Бекхем! »... і ... пора визнати ... ми страшенно красиво виходимо на фотографіях ...»

Марія Кравченко з чоловіком

До речі, в квітні цього року Марі Кравченко дала ексклюзивне інтерв'ю НАВКОЛО ТВ , В якому зізналася, що прикладом для неї є Катерина Варнава : «Варнава, незважаючи на її екранний образ, приголомшлива людина. У неї є чому повчитися. Вона прям мати Тереза, незважаючи на те, що на екрані втілює образ розв'язної дівки. Насправді вона взагалі інша людина ».

Марія Кравченко і Катерина Варнава

Ексклюзивне відеоінтерв'ю Марії Кравченко «Навколо ТБ»

Читайте також:

Катерина Варнава бігала від собак, літала і падала на зйомках нового проекту ТНТ

Марія Кравченко в шоу «СуперІнутіція»

Катерина Варнава зізналася, що хоче стати мамою близнят

Хто б міг подумати?

Новости