Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тур в Чимган і Чарвак

  1. Програма туру:

Чімганскіе гори і гірське водосховище Чарвак - улюблені місця заміського відпочинку для багатьох жителів Ташкента і гостей столиці. Дві години в дорозі, і ви опиняєтеся на кордоні цивілізації і дикої природи. Сюди приїжджають відпочити від міської метушні, подихати чистим гірським повітрям, позасмагати, зробити похід, і все це в оточенні мальовничих гір. Ми пропонуємо вам зробити легкий одноденний тур в Чимган і Чарвак, де ви пройдетеся по всіх цікавих місць, а приємним фіналом поїздки буде смачний обід в тіні вікових чинар.

Програма туру:

Виїзд з Ташкента на машині у напрямку до Чімганскім горах (80 км, близько двох годин в дорозі). Шлях до гір Чимган пролягає через мальовничі населені пункти Ташкентської області. По приїзду в урочищі Чимган прогулянка по гірській місцевості. Якщо в ущелині Бельдерсай працює канатна дорога, довжина якої більше трьох км, то можна покататися до вершини гори Кумбель (2400 м), де знаходиться найдовша гірськолижна траса в Узбекистані.

Далі поїздка до берега штучного водоймища Чарвак , Оточеного зеленими схилами гір. Озеро, чия берегова лінія дорівнює 100 кілометрам, cловно блакитний самоцвіт, обрамлене ланцюгом гірської гряди. Спуск на машині по серпантинної дорозі до ресторану «Cinara's». У цьому мальовничому місці, що володіє дивовижною енергетикою, дбайливо зберігаються чудові петрогліфи - наскальні малюнки пізнього кам'яного віку. А чотири стародавніх чинари дають навесні і влітку більше п'яти тисяч квадратних метрів тіні. Тут можна скуштувати страви узбецької, грузинської, російської, японської кухні і відпочити на тапчанах у гірського струмка, де хлюпоче форель і осетер, спеціально розводяться для відвідувачів «Cinara's». Після обіду повернення в Ташкент.

Вартість туру включає:

  1. Транспорт протягом усього туру (1-3 чол. На машині типу седан; 4-6 чол. На мінівені);
  2. обід;
  3. Гід для груп від 4-х чоловік.

Новости