Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шезлонги в сторону: 10 ідей класного відпустки без пляжів

  1. Краща заміна пляжу - це ...
  2. Забудьте про турботи в морському круїзі
  3. Підіть з наметом в ліси
  4. Відкрийте друге дихання в горах
  5. Розслабтеся на гарячих джерелах
  6. Повеселіться від душі на фестивалі

Якщо весь рік ви по вісім годин на день сиділи в комп'ютерному кріслі, не обмежуйте себе у відпустці парасолькою і шезлонгом - розімніть! Відправитися на тиждень в гори, влаштувати морський круїз або побалувати себе молодим вином? Користувачі Скайсканера вибрали десять найкращих альтернатив пляжного відпочинку.

Краща заміна пляжу - це ...

Здійсніть подорож у часі

Якщо весь рік ви по вісім годин на день сиділи в комп'ютерному кріслі, не обмежуйте себе у відпустці парасолькою і шезлонгом - розімніть

Йорданія - місце, де кожен камінь дихає історією

Навіть якщо історія не ваш коник, навряд чи ви відмовитеся подивитися, як будувалися єгипетські піраміди або як Олександр Македонський громив Персеполь. Машина часу не знадобиться - потрібна тільки сила уяви і квиток на літак. Погляньте на мирно сплячий Везувій зі зруйнованого міста Помпеї, доторкніться до біблейської легенди в ізраїльській Яффі або махніть на тиждень в вічний Рим.

Якщо не тягне вдивлятися в минуле, придивіться до азіатських містах, де вже настало майбутнє , - до блискучому Дубаю, високотехнологічному Сінгапуру або божевільному Сеулу.

Почну з Риму, мабуть

Більше хороших місць для цікавих прогулянок:

11 найбільших міст минулого, де цікаво досі

20 чарівних містечок світу

25 міст, які начебто з'явилися з казки

Забудьте про турботи в морському круїзі

Морський круїз - відмінний спосіб втекти від суєти

Неспішне подорож на кораблі не розкіш, а засіб пересування, при якому і справді можна залишити всі турботи на березі. Перетніть Атлантику на круїзному лайнері, як це робили мандрівники часів Марка Твена. Через півтора століття пасажири стали відчувати себе набагато комфортніше, але і романтика нікуди не зникла.

Якщо з континенту на континент ви все-таки вважаєте за краще переміщатися на літаку, рвані в Грецію або Туреччину і орендуйте яхту . Або хоча б від душі повеселитися на плавучій вечірці - в турецькому Бодрумі, наприклад, можна протанцювати всю ніч безперервно на кораблі з прозорим дном .

Де моя яхта? Лечу до Туреччини!

Зустрітися з морем ближче:

Чудеса чистої води: дивовижні водні пам'ятки світу

Найцікавіші підводні готелі світу

Кращі місця для дайвінгу по всьому світу

Підіть з наметом в ліси

Намет - ваш особистий готель тисячі зірок

Спасибі радянським романтикам за те, що дали нам зрозуміти: найкраща дах над головою - блакитне небо. В крайньому випадку - брезент. У двадцять першому столітті ночувати серед сосен і співати пісні біля багаття стало набагато зручніше: намети та спальники майже нічого не важать, замість паперової карти і компаса дорогу показує навігатор, а якщо з кілочками і казанками ви не дружите, завжди можна знайти кемпінг, де всю брудну роботу зроблять за вас. Залишиться тільки милуватися природою і спати на свіжому повітрі так міцно, як не спалося на розкішних ліжках в кращих готелях.

Карельские лісу - те, що потрібно

Кращі місця для єднання з природою:

Глемпінг: як відпочити на природі з комфортом

Де відпочити на природі в Росії: найкрасивіші місця

Відкрийте друге дихання в горах

У горах добре думати про вічне

Похід в гори - це ваш гарантований спосіб знайти внутрішню гармонію без реєстрації і смс: не знадобляться ні психолог, ні духовний наставник, тільки міцні черевики і рівне дихання. Не потрібно бути альпіністом, щоб насолодитися повітрям альпійських лугів, відчути в собі силу шамана на Алтаї або побачити велич Евересту в Непалі. Красивих маршрутів для трекінгу в світі стільки, що вистачить на все життя, який би рівень складності ви для себе не вибрали: влаштувати одноденний прогулянку без нічого по горах Адигеї або піти зі 120-літровим рюкзаком на півроку в похід по Аппалачской стежці.

Скільки коштують квитки в Непал?

Краще гір можуть бути лише гори:

8 найкрасивіших гір Росії

Найкращі маршрути для трекінгу на будь-який смак

25 гірських доріг, від яких по тілу пробіжать мурашки

Розслабтеся на гарячих джерелах

Блакитна лагуна в Ісландії - казкове місце для відпочинку

Який би теплою не була морська вода на тропічних пляжах, їй не зрівнятися з цілющою водою термальних джерел. Навіть якщо у вас немає мети поправити здоров'я, завжди приємно відчути себе справжнім аристократом на водах в Баден-Бадені. В негоду добре викупатися в гарячому джерелі з видом на снігові вершини Камчатки або Ісландії. А на узбережжі Тунісу можна побачити, як гаряча мінеральна вода б'є прямо в море.

Викупайтеся в природної нафти в Азербайджані або подихайте лікувальними парами в соляній шахті в Румунії - ні в кого язик не повернеться назвати такі пригоди нудним відпочинком в санаторії.

Беру квиток в Баден-Баден

Виберіть собі заслужений відпочинок:

Самі незвичайні спа в світі

Кращі санаторії Росії і країн СНД

Повеселіться від душі на фестивалі

Бразильський карнавал кожен повинен побачити хоч раз

Улюблені країни не вимагають бути з ними в радості і в горі до кінця днів - просто заїжджайте пару раз в рік на сімейні свята. Привід для веселощів знайдеться завжди: в кінці зими весь християнський світ влаштовує карнавал, навесні можна побачити не один фестиваль квітів, літо багате на музичні події, а осінь - щастя гурмана: в кінці року свята врожаю і молодого вина плавно переходять в різдвяні ярмарки.

Летимо на Октоберфест!

Відзначте всі найважливіші дати в календарі:

Кращі свята та фестивалі різних країн

Жбурляти їжею, обливайся вином! Самі відв'язні фестивалі світу

Спробуйте світ на смак

Відправитися на тиждень в гори, влаштувати морський круїз або побалувати себе молодим вином?
Де моя яхта?
Скільки коштують квитки в Непал?

Новости