Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Московський океанаріум буде найбільшим в Європі

До 2011 року в Москві побудують найбільший в Європі океанаріум, що має площу понад 180 тисяч кв.м, де можна буде побачити різні види акул, восьминогів, крабів, морських ковзанів та інших мешканців водного світу.

Після закінчення будівництва площа всього комплексу перевищить 180 тисяч квадратних метрів, з них приблизно 58 тисяч квадратних метрів розміститься під землею.

В океанаріумі буде проживати більше шести тисяч риб і тварин, яких привезуть безпосередньо перед закінченням будівництва. Всього в океанаріумі на Поклонній горі буде представлено 60 постійних експозицій.

Океанаріум буде розташований на заході міста на території Парку Перемоги поруч з Тріумфальною аркою. До комплексу можна буде легко дістатися від станції метро «Парк Перемоги» або наземним транспортом.

Крім океанаріуму будуть побудовані освітні центри для дітей, парк розваг для дорослих, кінотеатр на десять залів.

Також на території комплексу намічено побудувати офісний центр, готель на 250 місць і підземний паркінг, розрахований на дві тисячі автомобілів.

Як повідомило джерело в мерії столиці, московський океанаріум буде одним з найбільш яскравих і цікавих розважально-освітніх центрів міста. Центральною частиною океанаріуму стане величезний акваріум площею близько 24 тисяч квадратних метрів.

В океанаріумі будуть представлені експозиції і теплих морів планети - Карибського і Середземного, Індійського океану. Там відвідувачі побачать ската-манту - «морського диявола», захоплююче шоу акул і сліди корабельних аварій.

До 2011 року в Москві побудують найбільший в Європі океанаріум, що має площу понад 180 тисяч кв Версія для друку

Новости