Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури для дітей на Новий рік. Поїздки до Діда Мороза з Гомеля

Майже кожна дитина «головним» зі своїх свят називает- День народження і .. Новий рік. День народження, свято звичайно важливий, але Новий рік не поступається йому ні в чому, і навіть має свою таємничу загадку. Кращі екскурсії до Діда Мороза на Новий рік для школярів ви можете замовити в турфірмі Гомеля «Катарін Тур». Який же Новий рік без Резиденції Діда Мороза в Біловезькій пущі ? тури в Біловезьку пущу на поїзді підходять навіть для маленьких мандрівників. Вартість вхідних квитків в музеї і фото, відео пам'яток в нашому окремому огляді .

в нашому окремому огляді

Турфірма Катарін Тур пропонує поїздки в Біловезьку пущу за мінімальними цінами в Гомелі. Для організованих груп пропонуємо цілий рік екскурсії в резиденцію Діда Мороза в Біловезькій пущі, екскурсії в Брест і Брестську фортецю . Вартість вхідних квитків в музеї і фото, відео пам'яток в нашому окремому огляді .

Вартість вхідних квитків в музеї і фото, відео пам'яток   в нашому окремому огляді

Найбільш затребувані екскурсії для дітей на новорічні канікули-це поїздка в Могильов і Буйнічи в гості до Діда Мороза. Для організованих шкільних груп ми готові надати оренду транспорту за мінімальними цінами в Гомелі. Вас чекає театралізована вистава свити Діда Мороза в зоосад Буйнічи і мальовничі будиночки ремісників в КРЦ «Корчма». Вартість вхідних квитків в музеї і фото, відео пам'яток в нашому окремому огляді .

Вартість вхідних квитків в музеї і фото, відео пам'яток   в нашому окремому огляді

Новий рік чекають всі, і дорослі, і діти. Ми готуємося до зустрічі Нового року і з завмиранням серця, під бій курантів, відраховуємо останні хвилини року, що минає старого року ... І звичайно загадуємо найпотаємніші бажання ... Дитячий новий рік це дуже значуща подія в душі кожної дитини. Пропонуємо школярам відвідати туристичний комплекс «Лиса гора» в Шклові. Розвилка трьох доріг, удар гонгу і новорічна казка для дітей починається! Казкар, «Маша і Ведмідь», будиночок етнографії, «будиночок Марії-умеліци», «Будиночок Огуречніци» і без веселою Баби Яги ну зовсім ніяк ... Дід Мороз і його свита приготували вам новорічні конкурси, приємні сувенір і звичайно красиві легенди. Вартість цілорічної екскурсії в Шклов доступна, а оренда транспорту в Гомелі в турфірмі Катарін Тур мінімальна ..

Вартість цілорічної екскурсії в Шклов доступна, а   оренда транспорту в Гомелі   в турфірмі Катарін Тур мінімальна

А ви знали, що в Білорусі є новорічна село «БабкіЕжкіно»? Ось де справжнє роздолля для новорічних конкурсів та фотосесії. Для організованих шкільних груп пропонуємо поїздку в заміську корчму «Будзьма», яка знаходиться д. Борець, Гомельської обл .. За попередньою заявкою, тільки для вашої групи завзята сімейка Бабки Яги приготує вам запальну шоу-програму. Вартість білетов- «в'їзної візи» уточнюйте, а ціна оренди транспорту буде мінімальна.

Вартість білетов- «в'їзної візи»   уточнюйте, а   ціна оренди транспорту   буде мінімальна

Традиційний Новий Рік - це добрий сімейне свято. Для дорослих головними ознаками кожного Нового Року є запальні салюти і веселощі, ситний святковий стіл і бризки шампанського, зустрічі з близькими друзями. А діти живуть в своєму вигаданому казковому світі .. Новорічні вистави чекають вас на льодових майданчиках «Мінськ-арена» і «Чижівка-арена» . «Головна Ялинка країни» приготувала для вас незабутні приємні шоу-програми. Пропонуємо для організованих груп оренду транспорту в Гомелі і відпочинок на Новий рік для дорослих і дітей в Мінську.

Пропонуємо для організованих груп   оренду транспорту в Гомелі   і відпочинок на Новий рік для дорослих і дітей в Мінську

Тільки від дорослих залежить, як зробити так, щоб ці новорічні свята для дітей дійсно стали щасливими і по-справжньому святковими. Адже Новий Рік - це досконале диво з блискучою різноколірними вогнями зеленою красунею-ялинкою, Снігуронькою, зайцями, ведмедями, іншими лісовими мешканцями, дідом Морозом і довгоочікуваними подарунками! Новорічні подорожі з Гомеля це кращі спогади для дітей на новорічні канікули!

Новорічні подорожі з Гомеля це кращі спогади для дітей на новорічні канікули

Поїздка з дітьми на вихідні в Мінськ, Могильов, Шклов, Брест або Біловезьку пущу це хороша можливість познайомитися з визначними пам'ятками Білорусі. Для організованих груп турфірма «Катарін Тур» організовує оглядові екскурсії по містах Білорусі на новий рік. Новорічні тури з Гомеля для шкіл ми організуємо за попередньою заявкою. Турфірма Катарін Тур пропонує вам скласти свою програму екскурсії або відвідування музеїв за програмою туру. Дата туру і кількість осіб в групі на розсуд Замовника. Ми зі свого боку пропонуємо вам оренду транспорту для групи і послуги професійного екскурсовода. Вартість туру з Гомеля буде мінімальна. Наша консультація по тел +375 (29) 152-60-62

Вам можуть сподобається інші цікаві тури з Гомеля

Акції! Гарячі тури з Гомеля , Відпочинок на морі. Одноденні тури по Білорусі , Тури вихідного дня по Білорусі , Екскурсії для шкільних груп . Шоп-тури з Гомеля , Тури по Росії , Тури в Санкт-Петербург , Паломницький тур в Москву , Тури по Україні , Тури в Київ (Аквапарк) , Тури з відпочинком на морі , Тури по Європі , Оренда транспорту , Відпочинок в санаторіях Білорусі

Кращі фото, відео пам'яток Білорусі , Росії, України , Європи ви можете побачити в наших оглядах . На нашому сайті завжди є ціни.

Для того, щоб забронювати заявку ви можете зателефонувати нам 8 (0232) 23-03-23, +375 (29) 152-60-62 або скористатися формою зворотного зв'язку.

А ви знали, що в Білорусі є новорічна село «БабкіЕжкіно»?

Новости