Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до Криму з Білорусі | Керкинитида Євпаторія історія з давніх часів, до наших днів Відпочинок і лікування в Євпаторії

  1. Статті по темі:

Прямого транспортного сполучення Білорусі з Кримом немає, тому білорусам доводиться добиратися до нашого півострів через територію Росії Прямого транспортного сполучення Білорусі з Кримом немає, тому білорусам доводиться добиратися до нашого півострів через територію Росії.

  1. Літак «Мінськ - Сімферополь». Середня вартість квитка на літак - 10133 руб. Час в дорозі 8 годин, з них 5 годині на пересадку в Москві, і 3 години - в польоті Мінськ-Москва-Сімферополь аеропорт.

Можна летіти літаком з Москви час польоту до Сімферополя -1 годину 50 хвилин. Вартість квитка залежить від часу покупки. Чим раніше куплений квиток тим він обходиться дешевше. Можна летіти літаком з Москви час польоту до Сімферополя -1 годину 50 хвилин

2. Є поїзд «Мінськ - Краснодар». Вартість квитка ~ 6100 рублів (плацкарт). Час в дорозі 42 години.

Можна їхати поїздом з Мінська до Анапи, час в дорозі 2 доби, далі на будь-якому попутному автобусі до місця призначення. Вартість квитка на поїзд з Мінська до Анапи - від 7000 ріс. руб. + Від 700 ріс. руб. до Криму. Можна їхати поїздом з Мінська до Анапи, час в дорозі 2 доби, далі на будь-якому попутному автобусі до місця призначення

  1. Доїхати на своїй машині з Мінська до Криму можна таким шляхом: Мінськ, Гомель, Брянськ, Орел, Єлець, Воронеж, Ростов-на-Дону, Тимашевск, Керченська поромна переправа «Крим-Кавказ».

Відстань від Мінська до Керченської переправи приблизно 2000 км. 95-й бензин коштує 35 - 42 ріс. руб. за літр. Від Воронежа краще їхати по платній сучасної трасі М4 Дон, яку до Сочинської Олімпіади-2014 повністю реконструювали. Вартість проїзду 60 рублів на кожному пункті, вночі плата за проїзд на 10 руб. дешевше. Дорога до Керченської переправи в дуже хорошому стані, є багато місць, де можна зупинитися і відпочити. Ціни цілком прийнятні - кава, чай - 25 - 45 рублів, відвідування туалету - 10 - 15 рублів, душова - 50 - 150 рублів.

1). Не доїжджаючи до поста ДПС в селищі Ілліч, зліва не пропустіть покажчик «Квитки на пором», і знак, що обмежує швидкість до 50 км / год. Потрібно заїхати по стрілці вліво в накопичувач, тут вам дадуть талон виміру автомобіля і електронний талон черзі.

2). Оплачуєте квиток в касі, яка знаходиться в кінці накопичувача в синьому будинку. При собі обов'язково мати документи на автомобіль та документи пасажирів - паспорта для дорослих і свідоцтва про народження для дітей.

3). Легкові автомобілі їдуть за вказівником на «Морвокзал» через переїзд направо, перед «Морвокзалом» здається електронний талон, тут же співробітниками проводиться контроль безпеки - поверхневий огляд автотранспорту. У накопичувачі «Морвокзал» потрібно чекати навантаження на паром. Автобуси і легкові автомобілі займають різну чергу на переправу порт «Кавказ» - порт «Крим». Пороми через Керченську протоку курсують цілодобово. Відстань між двома берегами приблизно 4 кілометри, час в дорозі - близько 20-25 хвилин. Середній час очікування в черзі на пором - 1 година, у вихідні дні - до трьох годин. Найкращим часом переїзду вважаються ніч і будні. 3)

У 2017 році тарифи на проїзд на поромі «Крим-Кавказ»
Для дорослих і дітей старше 12 років - 162 руб.
Для дітей 6-12 років - 81 руб. Діти молодше 6 років - безкоштовно.
Вартість провозу на поромі автомобіля:
Авто до 4,2 м - 1190 руб.
Авто від 4,21 м до 5,1 м - 1688 руб.
Авто від 5,11 м і більше - 2486 руб.

Автобусні маршрути з Білорусі до Криму.

1. Автобусні маршрути з Мінська до Анапи, потім через поромну переправу в Крим білоруські турфірми пропонують до 2 діб в дорозі і відпочинок в Криму на короткий термін 10-11 днів, в цьому випадку ваша поїздка на відпочинок обійдеться дешевше. Якщо їхати на більший термін відпочинку в Крим, то вартість проїзду відразу зростає приблизно на третину.

2. Стандартна ціна квитків на автобус «Мінськ-Москва» від 140 білоруських рублів (туди і назад), приватні автобусні компанії дуже часто влаштовують розпродажі квитків за зниженими цінами за напрямом «Мінськ-Москва». У Москві можна купити «єдиний квиток» до Криму в касах російських вокзалів або на сайті РЖД (розділ «Маршрути з пересадками). «Єдиний квиток» дає право проїзду відразу на декількох видах транспорту, добре пов'язаних один з одним. Для білоруських туристів, напевно, найоптимальнішим варіантом будуть квитки з Смоленська і Москви, хоча виїхати в Крим можна з усіх міст Росії.

  1. Можна виїхати на рейсовому автобусі «Смоленськ - Ялта». Страховка по російській території на автомобіль 11 євро. Квиток в автобусі «Смоленськ - Ялта», в обидві сторони коштував 9200 російських рублів. За багаж 490 рублів за валізу, якщо сумки невеликі, то за них не платили. Автобус «Смоленськ - Ялта» виїхав з Смоленська о 7 годині ранку, а на Керченській переправі був о 11 годині ранку наступного дня. Кожні дві години водії робили зупинку на 10 - 15 хвилин на обладнаних стоянках, де можна було сходити в туалет, трохи перекусити. Спиртне в автобусі було заборонено вживати, тому доїхали спокійно. Маршрут автобуса зі Смоленська по Р - 120, проходив через Орел по Р - 119 до М-4-Дон (платна), Лівни, Воронеж, Ростов-на-Дону, Тимашевск, Слов'янськ-на-Кубані, Батарейка, поромна переправа «порт Кавказ »-« порт Крим », Керч, Феодосію, Сімферополь, Алушту, Ялта. Ростов-на-Дону краще проїжджати вночі, менше шансів потрапити в пробку, також ускладнено рух біля Тимашевськ. Черга на поромну переправу рухається дуже швидко. На переправі працює 9 поромів «Крим-Кавказ», перерв між завантаженнями поромів немає, як тільки один паром відходить другий відразу ж почне завантажувати пасажирів і автотранспорту. В середньому завантаження на паром займає 20 - 30 хвилин, а сама переправа через Керченську протоку займає 15 - 30 хвилин. Перед завантаженням на пором «Крим-Кавказ» треба пройти прикордонний і паспортний контроль з проходом через «телевізор» і «рамку». Автобуси і легкові машини, що пройшли контроль, вантажаться на пором, при цьому пасажирам з автотранспорту можна не виходити. Пороми «Крим-Кавказ» працюють за чітким графіком, тому не чекають повного завантаження, а відправляються за розкладом. На поромі завантажують повністю нижню палубу автотранспортом і відразу відправляються. Під час переправи через Керченську полив можна помилуватися морем, трохи перекусити, сходити в туалет. Перед самим причалювання порома до кримського берега потрібно бути в машині або в автобусі, щоб не затримувати вивантаження транспорту, який без зупинок їде далі за своїм маршрутом, а якщо ви не встигли сісти в свій автобус до вивантаження транспорту з порома, то чекати вас ніхто не буде. В районі Керчі і Феодосії йде ремонт дороги, тому рух автотранспорту набагато гірше, ніж по всьому іншому маршруту. В Ялту прибули о 19:00, час в дорозі склало 38 годин. На такому довгому маршруті це хороший показник. Ціни в Криму на продукти набагато дорожче, ніж в Білорусі і в Росії.

tickets.by пропонує купити квиток на літак Мінськ Сімферополь онлайн! Це дуже зручно і дешево.

Статті по темі:

Both comments and pings are currently closed.

Новости