Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путівник по містах і країнах: фотографії міст і країн, розповіді про поїздки, поради туристам, фото мандрівників, пам'ятки з усього світу.

Збірники місць Rutraveller

Збірок місць 540 Місць в збірниках 5 890 Лайко 3 354 Країн зі збірниками 125
  • Мені подобається! 14

    Одні залишають купальник будинку для того, щоб засмага ліг на тіло рівно, без блідих смужок; другі таким чином позбуваються комплексів; треті наближаються до єднання з природою; четверті, нарешті, просто стверджують, що їм так зручніше засмагати і плавати. Тут наведено список місць, де любителі позасмагати голяка зможуть не тільки захиститися від засуджують поглядів, а й насолодитися красою берегової лінії, чистотою морської води і високим рівнем пляжного сервісу. ...

  • 0 коментарів

Одні залишають купальник будинку для того, щоб засмага ліг на тіло рівно, без блідих смужок; другі таким чином позбуваються комплексів; треті наближаються до єднання з природою; четверті, нарешті, просто стверджують, що їм так зручніше засмагати і плавати. Тут наведено список місць, де любителі позасмагати голяка зможуть не тільки захиститися від засуджують поглядів, а й насолодитися красою берегової лінії, чистотою морської води і високим рівнем пляжного сервісу.

Ще з часів античності Греція залишається символом поклоніння красивому оголеного тіла. Ніхто з давньогрецьких героїв, богів і напів-богів просто не міг бути негарним - крім, хіба що Гефеста, хоча, судячи по зображеннях, і він ніяк не виділявся серед прекрасно складених мешканців Олімпу.
Розташований на Криті Червоний пляж був відкритий в кінці 1960х років, коли хіпі пропагували гармонію з природою по всьому світу. Історія відкриття цього райського куточка дітьми квітів укупі з античними грецькими ідеалами робить одяг зайвим елементів в цих чудових краях. Між іншим, тут панує божественна природа: вода яскраво-синього кольору, стрімчаки з червоного пісковика, мальовничі скелі ..
Серед інших знаменитих у всьому світі нудистських пляжів Read Bech вважається одним з найбільш тихих і спокійних.

South Beach - один з найзнаменитіших пляжів Маямі, причому не тільки серед нудистів. Тут відчувається саме та американська свобода особистості, так активно пропагується в голлівудському кіно. І якщо вже де в Америці і можна побачити людей з витонченою фігурою, які пишаються своєю зовнішністю, то це тут. Якщо на більшості інших натурістіческіх пляжів любителі відпочити голяка приїжджають з-за бажання злитися з природою, то тут це швидше можливість похвалитися своєю фігурою. Можливо, в даному випадку фігура - часто заслуга пластичної хірургії, а не природи, зате красиво. До того ж відпочиваюче на цьому пляжі можуть собі це дозволити. Пам'ятайте серіал «Рятувальники Малібу»? Так ось тут рятувальники тільки такі, адже для того, щоб отримати роботу їм потрібно пройти спеціальний кастинг.
Життя South Beach - це шопінг, бари, ресторани, шикарні клуби. Це не просто пляж, на якому можна повалятися з книжкою - сюди приїжджають, щоб гарненько розважитися і познайомитися з новими людьми без комплексів і турбот.

Ада Бояна - це штучний річковий острів в Чорногорії. Він вважається заповідником паркового типу. Пляжі острова відомі своїм чудовим білим піском, пологим входом з воду, прекрасними пейзажами, особливо під час заходу. До речі, пісок тут лікувальний: завдяки вмісту біологічно-активних речовин ім успішно лікують захворювання кістково-м'язової системи, а також безпліддя.
Пляжі Ада Бояна вже давно облюбували нудисти. Це прекрасне місце для любителів активного відпочинку: тут можна зайнятися віндсерфінгом, катанням на водних лижах і байдарках, вітрильним спортом. Ада Бояна - це також чудове місце для риболовлі. І, до речі, тут знаходиться єдина школа верхової їзди, де дозволено кататися оголеними. Розкутим туристам пропонують також влаштувати «Фіш-пікнік», в який входять екскурсійний маршрут по узбережжю Ульціньской Рів'єри, купання в чарівній бухті і смачна їжа.

Нудистський пляж Коверсада- кристально чисте море, ніжне сонце, яке пестить оголені тіла туристів, що віддаються «насолоди» на бездоганному галькові-піщаному пляжі. Коверсада прийняла перших нудистів ще в початку 1960-х і не перестає робити це донині. Робити якісно. Тут створені всі умови для того, щоб нічого не заважало відпочиваючим вбирати всім тілом морське повітря, відчувати запах екзотичних рослин і надаватися блаженства.
На пляжі Коверсада майорить Синій Прапор - міжнародне свідоцтво, яке підтверджує високу якість і екологічні стандарти води для купання. Тут же знаходяться ресторани і кафе, при відвідуванні яких одяг - не головний критерій. Ну і, звичайно, весь набір морських розваг тут теж присутня.

А Ви знаєте, що є країни, в яких жінкам заборонено засмагати топлес, якщо їх груди виглядають неестетично? Ну що за дискримінація? І хто взагалі вирішує, що естетично, а що ні? Так ось, на пляжі Лас Салінас приймають всіх тих, хто готовий зняти з себе одяг і приймати сонячні ванни оголеними.
Завдяки своєму розташуванню на знаменитому іспанському острові Ібіца, пляж часто приймає у себе любителів добре розважитися, адже це Ібіца - перше місце в списку європейських курортів, що славляться своїм нічним життям. Бари, музика, коктейлі укупі з білим пісочком і кристально чистою водою - думати про це вже приємно.
Лас Салінас - найзнаменитіший пляж натуристів на Ібіці. До всього іншого, завдяки збагаченої корисними мінералами морській воді, нудизм тут навіть визнаний корисним.

Франція завжди вважалася країною любові і романтики, а також часто зізнавалася місцем еротики і сексуальної розкутості. Монталівье - це, можливо, самий знаменитий нудистський пляжний курорт Франції.
Але це не просто черговий варіант голого відпочинку, у цього місця є своя історія. Саме тут в середині ХХ століття збиралися заборонені тоді нудисти, збираючи міжнародну федерацію натуристів, зареєстрованих при ЮНЕСКО, саме тут пройшла перша гола конференція, і саме тут вперше був офіційно дозволений нудизм, так що це місце особливе.
Монталівье - це досить велика територія, що належить любителям злиття з природою і противником засмаги з білими смужками від купальників, це цілий комплекс з котеджами, бунгало, кемпінгами, магазинами та дитячими центрами, чим приваблює безліч сімей.

Пляжний клуб La Voile Rouge був відкритий в 1966 році Полем Томаселлі, з тих пір пляж приймає гостей, які не бажають бачити на своєму засмаглому тілі слідів від купальника. Сюди щорічно приїжджають заможні люди з усього світу, щоб відпочити. Якщо тут не побачити оголених знаменитостей власною персоною, то де ж ще? Приватний пляж La Voile Rouge, розташований в самому розкішному місці французького узбережжя Сан-Тропе, - місце не з дешевих, хоча для мешканців цього міста гроші, як правило, не представляють із себе проблему.
Навколо дорогі котеджі, шикарні вілли, пафосні ресторани, а обіцяні зірки, які не соромляться свого тіла, особливо часто заїжджають сюди під час Каннського фестивалю. Влітку ночами на пляжі проходять вечірки, це не місце для залучення до природи, скоріше до тусовочной життям заможних туристів.

Paradise Beach і Super Paradise Beach - найзнаменитіші пляжі острова Міконос в Греції. Нічне життя тут б'є ключем: ці пляжі називають грецької Ибицей через безліч прибережних барів, ресторанів, дискотек і клубів. Це місце, куди молодь приїжджає, щоб гарненько провести свої канікули.
Paradise і Super Paradise - знамените місце серед шанувальників натурістіческого відпочинку. Super Paradise також вважається пляжем гомосексуалістів. Але навіть самі розкуті мешканці цього куточка можуть відчувати себе трохи некомфортно через безліч одягнених туристів, які навідуються сюди в високий сезон через м'якого пісочку і приємного клімату.

Як відомо, Ібіца відрізняється своєю розважальною життям: пінні вечірки, нескінченні клуби, нові знайомства - ідеальне місце для відкритих і веселих людей. Тут є ще багато місць для вільної від комплексів публіки, в основному молодіжної. Наприклад, знаменитий серед аматорів нудистського відпочинку Playa de Cavaillet. До речі, цей же пляж також є одним з найулюбленіших місць європейських геїв.
Крім споглядання прекрасної молодої публіки і насолоди теплим сонцем Іспанії, тут можна також скоротати час дайвінгом: піщане морське дно з фрагментами скель не залишає байдужими любителів підводних занурень.
Тропічні пейзажі, мальовничі краєвиди: пляж розташований в природному заповіднику Ses Salines, охоронній зоні перелітних птахів. Ну яка тут одяг? Обстановка просто вимагає повної гармонії з природою.

У Бразилії пляжів, офіційно званих нудистськими не дуже багато, адже на будь-якому пляжі цієї країни купальники є чисто символічними: дві-три ниточки, грайливо «прикривають» цікаві місця. Один з найзнаменитіших у світі місць для любителів позасмагати голяка - перший натурістіческій пляж Бразилії Прайя до Піно, що знаходиться в південному штаті Санта-Катаріна.
Пляж дуже знаменитий серед європейців, уругвайців і аргентинців. Він отримав світову популярність в середині 80х років, коли, завдяки своїм золотим пісках і надзвичайно красивою природою, був опублікований в газетах як один з найкрасивіших пляжів світу. На пляжі є розваги на всі смаки, а також безліч барів і ресторанів.
Знімати або залишати одяг - право кожного, але де ще можна наважитися позасмагати голяка, якщо не в дивовижній Бразилії?

Розташований в межах Національного парку Томарі, приблизно в 195 кілометрах на північ від Сіднея, Самурай Біч був в числі перших офіційних нудистських пляжів Австралії. Він став головним пляжем австралійського натурістіческого курорту Clothing Optional Resort в Анна Бей.
Самурай Біч - це дуже доброзичливе і живе місце, де всім раді. Кажуть, тут навіть люблять побігати австралійські пінгвіни.
На сьогоднішній день це самий спортивний з існуючих нудистських пляжів. Тут кожного листопада проходять нудистські Олімпійські Ігри: безліч видів пляжного спорту та ігор, в які, звичайно ж, грають «без краватки». Пляжний волейбол, голий дайвінг, віндсерфінг, плавання і багато іншого, а в кінці навіть олімпійський вогонь запалюють.

  • Мені подобається! 14

    Одні залишають купальник будинку для того, щоб засмага ліг на тіло рівно, без блідих смужок; другі таким чином позбуваються комплексів; треті наближаються до єднання з природою; четверті, нарешті, просто стверджують, що їм так зручніше засмагати і плавати. Тут наведено список місць, де любителі позасмагати голяка зможуть не тільки захиститися від засуджують поглядів, а й насолодитися красою берегової лінії, чистотою морської води і високим рівнем пляжного сервісу. ...

  • 0 коментарів

Інші збірники місць - 540

Пам'ятайте серіал «Рятувальники Малібу»?
А Ви знаєте, що є країни, в яких жінкам заборонено засмагати топлес, якщо їх груди виглядають неестетично?
Ну що за дискримінація?
І хто взагалі вирішує, що естетично, а що ні?
Якщо тут не побачити оголених знаменитостей власною персоною, то де ж ще?
Ну яка тут одяг?
Знімати або залишати одяг - право кожного, але де ще можна наважитися позасмагати голяка, якщо не в дивовижній Бразилії?

Новости