Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Моніка Беллуччі - еротичне фото: Фото повністю оголеною Моніки Беллуччі з'явилося в Мережі, в черговий раз довівши сексуальність актриси - 17.11.17

Легендарна італійська актриса Моніка Беллуччі розмістила чуттєве фото на своїй сторінці в Мережі. Її оголені і пікантні форми не залишили байдужими шанувальників талановитої артистки.

Таким незвичайним і красивим жестом Беллуччі ще раз підтвердила свій статус секс-символу і одночасно привітала видання Elle Italia з 30-річним ювілеєм, передає "Російський Діалог" з посиланням на LIGAnews .

Тисячі сердець користувачів Мережі і передплатників Instagram італійської красуні були розтоплений таким дивним вчинком.

Тисячі сердець користувачів Мережі і передплатників Instagram італійської красуні були розтоплений таким дивним вчинком

За словами самої актриси, дане фото було зроблено "для обкладинки Elle Italia", однак опубліковано не було і вперше з'явилося на її сторінці в соцмережі.

Чорно-біле архівне фото, зняте фотографом Фабріціо Феррі в кінці 1900-х років, показує, що італійська зірка голяка лежить в гамаку.

Будучи моделлю з 16 років, Беллуччі неодноразово позувала на камеру оголеною. У фільмах вона також нерідко з'являлася перед глядачем без одягу і в дуже відвертих сценах з партнерами.

У вересні 52-річна італійська красуня порадувала користувачів пікантною фотографією .

Як раніше повідомляв "Російський Діалог", розповніла Моніка Беллуччі шокувала шанувальників своєю фігурою.

Новости