Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Парадайз Парк на Самуї (Paradise Park), контактний зоопарк і басейн

  1. Парадайз Парк і мої враження
  2. Як дістатися і вартість квитка

Нарешті руки дійшли написати пост про чудове місце на Самуї - Paradise Park, куди ми їздили з Єгором. Насправді не впевнений, що туди має сенс їхати без дітей, тому що ціна за квиток не найнижча для Таїланду, і саме дітям там може бути цікавіше за все. Чому? Та тому що там тварин можна помацати голими руками і погодувати. Дорослій це все-таки не так цікаво, як дитині. Правда, наш не особливо оцінив, всіх боявся. Але він у мене такий, сором'язливий спочатку, йому спочатку людини / тварина ближче пізнати треба :)

Зміст статті

Парадайз Парк і мої враження

Напевно я вже говорив, що не дуже люблю всякого роду зоопарки, але починаючи з зоопарку в Чіанг Май , Я почав змінювати свою думку. Втім, справа тут почасти в Єгора, хочеться йому дати можливість «поспілкуватися» з твариною. Тому перш за все ми поїхали саме в Парадайз парк. За відгуками батьків з дітьми там дуже здорово. І, дійсно, нам сподобалося.

Як входиш, відразу потрапляєш в пташине царство. Практично за руку вистачає місцевий стафф і тягне в клітку з папугами. Корм видають безкоштовно. Ми, правда, ретирувалися, так як ці папуги дрібні занадто для нас і попрямували до великих, що сидить на волі. Один з них розмовляє, як мінімум, по-англійськи. Читав, що і російські фрази знає, але мені він крім hello нічого говорити не захотів.

Нарешті руки дійшли написати пост про чудове місце на Самуї - Paradise Park, куди ми їздили з Єгором

Гладь обережніше, я кусаюсь

Гладь обережніше, я кусаюсь

Дорога, почухай мені за вушком

Крім них, вас оточують різнокольорові голуби. Напевно, перше, що кидається в очі, це їх колір. Вони з балончика що їх фарбували? Візуально незрозуміло, слідів фарби не видно. Але якщо погуглити, то ви дізнаєтеся, що їх таки пофарбували. (UPD фарбують пензликами і губками в ванночках з фарбою) Хтось вважає це знущанням, кому-то пофіг.

Голуби ручні і їдять з рук, що всім туристам, і нам в тому числі, подобається. Єгор ж спочатку дивився з острахом, але потім просік, що якщо мамину руку смикати вгору-вниз, то голуб буде плескати крилами. Смішно ж!

Смішно ж

Paradise Park Farm

Тут же є ще кролик, ігуана, гібон Кола (для російських просто Коля). Бачив багато фотографій на інших сайтах, як Колян мало не в обнімку з відвідувачами сидить, але нас він наполегливо ігнорував і все літав між лавкою і дахом навісу. Зате на зворотному шляху сам проявив інтерес і взяв Єгора за руку / ногу. Може справа була в кока-колі, яку якийсь нерозумний чоловік йому дав.

Щось не поділили

Потім перед відходом ми ще заглянули до оленів. Але так як це було майже перед самим закриттям ферми, то прийшли ми з порожніми руками. Так що олені до нас підходити не хотіли. А взагалі вони ручні і їх теж можна гладити (під час годування). Поруч ще були вольєри з козлами, страусами і конем, але до них заходити не стали. А ще досить дивне там виявили - дохлого оленя. Дуже дивно, що його ніхто не прибрав, явно лежав він там не п'ять хвилин.

насторожений страус

насторожений страус

Чому не прибрали ?!

Ну, а так як ми досить сильно зав'язані на сон Єгора, то дуже здорово, що тут виявилося містечко, де можна заколисати його в слінгу, а потім поспати. Причому спочатку купувалися до сита в місцевому басейні, а потім на бічну. Спочатку думали на шезлонгу, але там проблеми з тінню, вона швидко тікає. Загалом ідеальне місце в цьому плані виявилося. А в той час, поки мої спали, я нарізав кола по Paradise Park і шукав ще що-небудь цікаве.

Басейн зроблений так, що здається, що він на обриві

Басейн зроблений так, що здається, що він на обриві

Територія навколо басейну

Територія навколо басейну

А я все думав, як viewpoint перекладається!

А я все думав, як viewpoint перекладається

Будинки-човни

Будинки-човни

Парадайз парк на Самуї

Парадайз парк на Самуї

Ось так ростуть мої улюблені дуріани

Ось так ростуть мої улюблені дуріани

облагороджені джунглі

облагороджені джунглі

облагороджені джунглі

облагороджені джунглі

У джунглях водяться великі павуки

У джунглях водяться великі павуки

Другий басейн, не діє

Другий басейн, не діє

Автентичні гойдалки для дітей

Автентичні гойдалки для дітей

Дерев'яна раковина!

Дерев'яна раковина

Гарний ставок на території недалеко від оленів

Гарний ставок на території недалеко від оленів

Де кролик? Не, не бачив ...

Не, не бачив

Позитивні фігурки втілюють настрій в парку

Як дістатися і вартість квитка

Добиратися вам сюди доведеться, або на орендованому байці, або на орендованій машині, або замовляючи трансфер (таке пропонується ними на сайті, який зараз не працює). Від головної дороги потрібно їхати в гору хвилин 10-20, пішки буде складно дійти.

Ціна за вхід: 400 бат з людини, 300 бат з дитини. Маленьким дітям безкоштовно.
Трансфер від готелю + вхід: 800 бат дорослий, 600 бат дитина 3-10 років. Є й інші варіанти, з відвідуванням Magic Garden, покатушками на слонах і тд.
Контакти: [email protected], 081-255-1222, 088-762-0670. Їх сайт на момент написання статті не працює.

Парадайз Парк знаходиться практично в центрі острова, так що селитися поруч навряд чи варто. Але в разі потреби, пошукати готелі поблизу можна за допомогою RoomGuru . Ще можна подивитися особисто нами складені каталог будинків на Самуї і детальний огляд кращих готелів Самуї .

До Парадайз Парку від кільцевої веде дві дороги, по одній зручніше їхати з боку Банг За / Натон, по інший - з боку Чавенг / Ламая. В принципі якщо пропустіть одну, то можна поїхати в другій, не проблема, вони недалеко один від одного. Той шлях, що ближче до Натон, коротше і має менше поворотів, по ньому краще їхати, якщо водите не дуже добре. Заплутатися складно, скрізь є покажчики. Але ось з покажчиками на кільцевій дорозі якась проблема, їх не видно толком!

Поворот, якщо їхати з Ламая. Покажчик не дуже добре видно з дороги

Покажчик не дуже добре видно з дороги

Поворот, якщо їхати з Натон. Покажчик непомітний, але можна орієнтуватися на салон Шевроле

На карті

Чому?
Вони з балончика що їх фарбували?

Новости