Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Комерційний Банк ВТБ: об'єктивний огляд банківських продуктів і послуг

  1. кредити
  2. карти
  3. Депозити
  4. Заставне майно
  5. індивідуальні сейфи

ВТБ Банк Україна працює з 2005 року. На той момент він називався АКБ «Мрія». У 2006 році 98% акцій АКБ «Мрія» було викуплено міжнародної фінансової компанією ВТБ. Після цього банк був перейменований в Банк ВТБ (Україна) і почав роботу в якості філії. Головний офіс компанії знаходиться в Москві. Згідно зі звітом Національного Банку України за 2015 року ВТБ зайняв 5 місце за обсягом статутного капіталу. У тому ж 2015 році рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» заявило, що банк є платоспроможним і відрізняється високою надійністю. Крім України, філії компанії працюють в країнах Європи та СНД, а також в Сінгапурі, ОАЕ та Китаї.

Сьогодні в Україні працює 8 відділень: у Києві, Харкові, Дніпрі та Запоріжжя. Адресу найближчого відділення можна дізнатися на головній сторінці сайту.

Система VTB Online - банківський сервіс, що працює онлайн. Заявка на підключення оформляється у відділеннях банку і за телефоном гарячої лінії. Реєстрація займає 5-10 хвилин. Вхід можна здійснити зі смартфона або ПК. Є повноцінне мобільний додаток. Сервіс дозволяє оплачувати комунальні рахунки, відслідковувати баланс за картками, робити моментальні перекази між картками, а також погашати кредити і відкривати депозити.

ВТБ Банк Україна працює з 2005 року

Інтерфейс зручний, робота сервісу нарікань не викликає. Єдиний мінус - в режимі онлайн можна проводити операції з іноземними валютами. Зарубіжна валюта продається і купується в відділеннях банку. Сервіс безкоштовний, працює в режимі 24/7. Щоб увійти в особистий кабінет, потрібно ввести свій фінансовий номер телефону і пароль. Якщо залишилися питання, в банку працює цілодобова гаряча лінія, телефон можна знайти на сайті.

кредити

У період з 2008 по 2013 рік банк активно займався розвитком роздрібного кредитування. Компанія видавала гарячий кредит на споживчі потреби практично всім своїм клієнтам. Але після 2014 у зв'язку з погіршенням економіки країни банк зупинив видачу кредитів фізичним особам. Тому отримати кредит онлайн не вийде.

Банк надає послуги рефінансування кредитів з подальшим зниженням процентної ставки і складанням нового графіка платежів. Тому якщо у вас є споживчий кредит, який ви взяли на невигідних умовах, можете подати заявку на рефінансування. Дізнатися, як укласти новий кредитний договір, можна, звернувшись у відділення або зателефонувавши на гарячу лінію. Поручитель непотрібний.

карти

ВТБ Банк пропонує широкий асортимент платіжних карт:

  • «Вам гроші» - карта для отримання грошових переказів.
  • Депозитна картка.
  • Базова.
  • Зарплатна.

Карта оформляється в відділенні. Знімати готівку з картки можна в касі або в банкоматах ВТБ. Знайти найближчий банкомат можна, перейшовши на офіційний сайт. Звертаємо вашу увагу, що при знятті в інших банкоматах банк буде стягувати додаткову комісію. Валютна картка дає можливість знімати готівку в будь-яких банкоматах на території України без додаткових комісій. При знятті запитувана сума конвертується за курсом банку. Поточний готівковий курс можна дізнатися на головному сайті або в системі VTB Online.

Депозити

Відкрити депозит можна в системі VTB Online або звернувшись до найближчого відділення. Мінімальний термін дії договору - 30 днів. На сайті є процентний калькулятор ставок. Доступні програми:

  • VTB конструктор - гнучка програма, в ході якої клієнт може вибрати термін дії, вкладникові таку суму та період виплати відсотків. Також при бажанні депозит можна оформити на користь іншої людини. Є можливість дострокового розірвання. Відсоткова ставка залежить від типу валюти і терміну дії вкладу.
  • VTB конструктор + - програма з найвищою процентною ставкою. Клієнт також може вибрати термін дії, вкладникові таку суму та період виплати відсотків. Також при бажанні депозит можна оформити на користь іншої людини. Можливість дострокового розірвання договору немає.
  • Депозитна картка - карта зі ставкою на залишок грошових коштів. Головна перевага - можливість вільно користуватися особистими засобами. Відсоткова ставка залежить від типу валюти.

Заставне майно

ВТБ Банк продає заставне майно: нерухомість, земельні ділянки, обладнання, автомобілі та ін. Довідка за телефонами вказаними в оголошеннях.

індивідуальні сейфи

Клієнти банку можуть орендувати індивідуальну банківську комірку. Дана послуга доступна у всіх містах, де є відділення, за винятком Запоріжжя. Сейф відкривається двома ключами, один з яких залишається у клієнта. Банк дотримується комерційну таємницю, тому про вміст сейфа знатиме тільки орендар.


Новости