Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Головна

Виберіть серію Виберіть серію   OZ ATELIER FORGED   Унікальний дизайн дисків Forged придуманий спеціально для вас OZ ATELIER FORGED

Унікальний дизайн дисків Forged придуманий спеціально для вас. Atelier Forged пропонує можливість вибору індивідуальної конфігурації для тих, хто хоче виділитися з натовпу і підкреслити свою особливість спортивним характером дисків.

OZ RACING OZ RACING

Литі диски OZ Racing є лідерами там, де справа стосується техніки і стилю. Легкі диски, спеціально створені для виконання своїх завдань. 100% зроблені в Італії, вони гарантують максимальну продуктивність і абсолютна якість.

X LINE X LINE

Міський дизайн, якість і динамічна енергія є ключовими характеристиками колекції Xline від OZ. Широкий діапазон конструкцій розроблений і адаптований, щоб диски ідеально підходили для всіх автомобілів на ринку.

MSW WHEELS MSW WHEELS

Перший бренд, який розповсюджується OZ ще на початку 80-х, завжди був синонімом якості, чудовий дизайн і відмінне співвідношення ціни і якості. Диски MSW сертифіковані TUV і, завдяки широкому набору доступних додатків і стилів, ідеально підійдуть в будь-який час року і клімату.

SPARCO WHELLS SPARCO WHELLS

Результатом партнерства між двома відомими брендами, як OZ і SPARCO springs є нова колекція автомобільних дисків. Ексклюзивна серія коліс зі спортивним характером, поєднує в собі італійський дизайн, високоякісні матеріали, технології OEM виробництва.

Галерея дисків Галерея дисків

Компанія OZ Racing почала випуск коліс в 1971 році в Італії і з тих пір утвердилася, як лідер на всесвітньому ринку легкосплавних коліс

Інтернет магазин литих коліс OZ Racing. Наш сайт пропонує широкий асортимент литих і кованих автомобільних дисків oz racing: oz anniversary, oz racing superturismo gt, oz racing ultraleggera, oz racing gemini, а також oz chrono, oz racing canova, oz force, oz power, oz lounge, oz caravaggio, oz energy, oz palladio, oz canova, oz 5 star, oz michelangelo 10 ... за доступними цінами. Скориставшись функціями: підбір дисків по автомобілю, розміром і діаметру, Ви зможете самостійно підібрати і купити диски oz різного діаметру: 16 ", 17", 18 ", 19" і ін. Якщо ви не впевнені наші фахівці завжди прийдуть на допомогу. При магазині працює Сервісний Центр.

В асортименті представлені oz автомобільні колісні і ковані диски: Tuner System, Top Class, Prestige, I-Tech, Racing, All Terrain, Via Veneto, Street Style, Easy Line, X Line, Oz Rally Only, Sparco Wheels, MSW Wheels.

Новости