Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гольф в Шотландії

Сьогодні гольф можна без сумніву назвати найбільш престижним видом спорту

Сьогодні гольф можна без сумніву назвати найбільш престижним видом спорту. Гольф - це не просто вид спорту, це ще і спосіб життя, і стан розуму. Витримка, яку гольф вимагає від гравця, накладає відбиток на манеру поведінки гольфіста в побуті. Членство в гольф-клубі сприяє формуванню позитивного іміджу і йде на користь діловим відносинам.

Якщо Ви хочете зрозуміти чарівність гольфу, необхідно хоча б один раз опинитися на гольф-поле. А якщо Ви бажаєте дійсно перейнятися атмосферою і духом гольфу, спробуйте вирушити в гольф-тур до Шотландії: незважаючи на те, що історія гольфу неоднозначна, вважається, що він зародився саме там. Наприклад, ви можете зіграти в знаменитому в історії гольфу клубі Сент Ендрюс, де в далекому 15 столітті відбувся перший в світі турнір з гольфу.

Наприклад, ви можете зіграти в знаменитому в історії гольфу клубі Сент Ендрюс, де в далекому 15 столітті відбувся перший в світі турнір з гольфу

Гольф в Шотландії знаменитий, в тому числі, через чудовою шотландської природи, немов створеної для цієї гри. Більшість гольф-курортів в Шотландії у своєму розпорядженні власну академією гольфу, стійлами, паркуванням і теніс-кортами. Окремі клуби мають у своєму розпорядженні власної школою соколиного полювання. Крім гри в гольф, в Шотландії Ви можете кататися на велосипеді, ловити рибу або навіть взяти участь у повноцінній полюванні. А вечорами ресторани пропонують апетитні шедеври національної кухні і організовують дегустацію ексклюзивних сортів віскі.

Ми пропонуємо Вам відправитися в гольф-тур до Шотландії, щоб відчути гольф і надихнутися його елегантністю і насолодитися знайомством з воістину королівської Англією. Місць для гри в гольф в Шотландії предостатньо. На сьогоднішній день там знаходиться більше 550 полів для гольфу. Всесвітньою популярністю користуються гольф-поля, де проводяться відкриті чемпіонати Великобританії - Сент-Ендрюс, Тернберрі, Мьюрфілд і Карнусі. Кожне поле по-своєму унікальне. Де грати в гольф в Шотландії - складне питання саме через величезного вибору, здатного ввести в розгубленість навіть найвибагливішого гольфіста. Ми пропонуємо добірку найвідоміших готелів і полів для гольфу в Шотландії, а також рекомендуємо скомбінувати гольф-тур до Шотландії відвідуванням відомих вісковарен і оглядом шотландських пам'яток.

Turnberry Hotel Resort 5 *
Славиться своїми професійними полями для гольфу, салоном Spa, ресторанами, шикарними номерами з видом на море.

Mar Hall Golf and Spa Resort 5 *
Люксовий п'ятизірковий гольф- і СПА-курорт, що розкинувся на 240 акрах лісистих угідь.

The Gleneagles Hotel 5 *
П'ятизірковий курорт, який представляє з себе чудове «французьке шато» в самому серці Шотландії

Новости