Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля в Італії - як це?

Весілля - особливе свято закоханих, що знаменує початок нового життя, життя двох людей, що з'єднують свої долі і стають єдиним цілим - сім'єю. Це дуже важлива подія як для пари, яка вирішила пройти разом свій життєвий шлях, так і для їхніх родичів і друзів.

Все більше закоханих пар для свого одруження вибирають весілля в Італії . Причин для цього безліч:

По-перше, для проведення весільної церемонії в Італії не потрібні ніякі декорації. Тут куди НЕ кинь свій погляд - скрізь види, що зійшли з картин: аристократичні палаци, розкішні вілли, романтичні садиби, середньовічні замки, строкаті сади, безкраї виноградники, морське узбережжя, мальовничі схили, історія, застигла на кожному кроці.

  • По-друге, Італія - ​​країна в якій зародилося безліч того, що до цього дня викликає у нас захоплення. Значить зародження Вашої нової сім'ї стане частинкою історії - частиною Вічного.
  • По-третє, люди, які населяють цю землю, вміють насолоджуватися життям і люблять свята. Вас вітатимуть навіть просто перехожі, абсолютно незнайомі люди від душі Вам будуть бажати щастя і радіти разом з Вами.
  • По-четверте, італійська кухня - це особливе мистецтво, подібне різноманітність кулінарних шедеврів важко знайти десь ще.
  • По-п'яте, Італія - ​​казкова країна, куди Ви зможете повертатися кожен рік, щоб відзначити в цьому раю свою річницю весілля.

І так можна продовжувати нескінченно.

Для проведення весільної церемонії в Італії існує кілька варіантів: офіційна церемонія, символічна церемонія і церковне вінчання.

Офіційна церемонія

укласти офіційний шлюб в Італії іноземцям можна двома способами.

Найпростіший - реєстрація шлюбу в Консульстві РФ на території Італії. Такий шлюб прирівнюється до укладеного в ЗАГСі в Росії і не потребує будь-яких дій для подальшого узаконення.

Все гранично просто, але чи варто заради цього їхати в іншу країну.

Якщо Ви хочете повноцінну казкове весілля в чарівній країні Італії - вибирайте другий варіант.

Шлюб укладений в Італійській республіці має абсолютну юридичну силу в Російській Федерації при виконанні всіх процедурних формальностей.

Реєстрація шлюбу проходить в місцях, спеціально відведених для цих цілей органами місцевої влади. Процедура може пройти в приміщеннях, які займає адміністрація, наприклад, в ратуші епохи Відродження. Церемонія, за бажанням наречених може бути виїзний і пройти в середньовічному замку, в коморі серед оливкових і апельсинових гаїв, на узбережжі або в саду розкішної вілли.

Іноземці, які бажають вступити в шлюб на території Італії повинні перш за все отримати довідку про те, що не існує перешкод для возз'єднання пари (nulla osta al matrimonio). Для цього необхідно звернутися в Консульство своєї країни в Італії.

Варто врахувати такий нюанс: за італійськими законами повторна реєстрація шлюбу можлива тільки в тому випадку якщо з дня завершення попереднього (за будь-якої причини) пройшло не менше 300 днів.

За видачу Nulla osta в посольстві Росії Ви заплатите 27 євро. Сама довідка робиться кілька днів, але запис на її видачу здійснюється за 2-3 місяці.

Дія Nulla osta обмежується 180 днями, протягом цього періоду її необхідно легалізувати за місцем видачі, реєстрації шлюбу або проживання. На це може знадобитися до декількох днів.

Потім необхідно подати заяву на реєстрацію шлюбу і визначитися з датою. Процедура реєстрації шлюбу триває 20-30 хвилин і вам знадобляться два свідка і перекладач.

Свідоцтво про шлюб зазвичай отримують через кілька днів. Цей документ також необхідно завірити в Префектурі за місцем укладення шлюбу.

Документ потрібно перевести на російську мову і завірити. Це можна зробити як в Італії, так і вже на Батьківщині.

Як бачите оформлення документів вимагає витрат і часу, і грошей.

Займатися цим самостійно досить складно і з економічного боку недоцільно витрачати кошти на кілька поїздок в Італію для підготовки документів і самої церемонії.

Зверніться до нашого агентства, ми з радістю візьмемо на себе Ваші турботи.

Наші фахівці:

  • отримають для Вас дозволу на шлюб у Консульстві Росії і легалізують їх, здійснять всі необхідні платежі зборів і податків;
  • розроблять і підготують індивідуальну, за Вашим бажанням, весільну програму;
  • нададуть допомогу в будь-якому питанні, пов'язаному з організацією торжества;
  • нададуть координатора-перекладача і при необхідності свідків;
  • отримають Ваше Свідоцтво про шлюб, легалізують його, зроблять переклад і запевнять;
  • перешлють документи Вам в Росію.

Підготовку до офіційної весільної церемонії в Італії варто почати місяців за 4-6, але спогади про цю подію залишаться з Вами на все життя.

символічна церемонія

Вигідною альтернативою офіційного весілля може стати символічна весілля .

Пара, яка уклала шлюб, може провести символічну романтичну церемонію без оформлення документів або з символічним Свідоцтвом про шлюб. Таке Свідоцтво не є документом, а лише сувеніром, але створить відчуття повноцінного події.

символічну весілля можуть замовити як пари тільки що зареєстрували свій шлюб, так і пари бажаючі «освіжити» свої відносини.

Найскладніше питання в організації цього торжества - вибір місця. Італія - ​​країна навіть повітря якою просякнутий романтикою, коханням, захопленням і щастям. Яке б місце Ви не вибрали - середньовічний замок, розкішну віллу, сад з екзотичними рослинами, рибальське село, ресторан на узбережжі, білосніжну яхту або сільське маєток - це буде незвичайне, яскраве, що запам'ятовується на все життя подія.

Самостійно організувати весілля цілком можливо, але простіше і навіть, можливо дешевше, звернутися до фахівців, які вже мають досвід і налагоджені зв'язки в підготовці подібних заходів.

Для проведення самостійної підготовки весілля Вам потрібно буде кілька разів приїжджати в країну, зіткнутися зі складнощами, пов'язаними з мовним бар'єром, особливостями італійського менталітету і з наслідками впливу «широкої російської душі» на місцеву цінову політику.

Наше агентство допоможе Вам організувати весілля в Італії.

Наше агентство допоможе Вам організувати весілля в Італії

Наші співробітники:

  • допоможуть Вам визначитися з майданчиком для проведення церемонії і забронюють її (підготовку необхідно почати хоча б за 3 місяці, деякі майданчики бронюються навіть за 2 роки);
  • розроблять і підготують, згідно з Вашими побажаннями, програму торжества;
  • нададуть координатора, перекладача, актора-реєстратора, музичний супровід, фотографа, відео оператора, перукаря, візажиста, стиліста, косметолога, флориста, піротехніка;
  • виконають бронювання місць для проживання винуватців торжества і їх гостей, забронюють ресторан, підберуть меню і весільний торт, згідно з Вашими побажаннями.

Де б в Італії Ви не вирішили відзначити своє весілля це буде яскраве, що запам'ятовується, казкове подія, про яку Ви будете розповідати коли-небудь своїм онукам.

церковне вінчання

Останнім часом все більше пар прагнуть узаконити свій шлюб не тільки перед людьми, але і перед Богом.

Церковне таїнство - вінчання, об'єднує серця, які вірять в Вічну Любов.

Якщо у Вас є ця Віра і в душі Ви романтик, значить Вам потрібно вінчатися саме в Італії.

У цій країні більше тисячі православних парафій, розташованих по всій її території: на узбережжі, в горах, в мегаполісах і крихітних селах. Є також безліч храмів інших релігійних конфесій.

Православне вінчання зазвичай проводиться російською мовою.

Вінчатися в Італії можуть люди вже перебувають у шлюбі, але в деяких храмах священик під час церемонії крім молитов читає статті Цивільного Кодексу Італії і молодята і свідки підписують Акт про укладення шлюбу.

Дуже часто священик, який повинен буде проводити таїнство, заздалегідь знайомиться з нареченим і нареченою, розмовляє з ними. Перед вінчанням наречені повинні причаститися або в своїй парафії, або в Італії.

Паре варто подбати про зручне взуття (обряд триває близько години) і вбранні (не допускається вид з оголеними плечима і колінами, обов'язково мати на собі натільні хрестики).

Наше агентство допоможе Вам підготуватися до такого урочистого моменту:

  • надамо російськомовного координатора;
  • забронюємо місця для проживання (готель, апартаменти, вілла);
  • допоможемо визначитися з вибором місця проведення таїнства;
  • замовимо обряд на узгоджену зі священнослужителем і Вами дату;
  • замовимо музичний супровід (як правило церковний хор);
  • замовимо фото і відео зйомки, послуги флориста;
  • запишемо до перукаря і візажиста;
  • забронюємо ресторан і допоможемо підібрати меню;
  • оформимо свідоцтво про вінчання, легалізували і надішлемо його Вам в Росію.

надамо російськомовного координатора;   забронюємо місця для проживання (готель, апартаменти, вілла);   допоможемо визначитися з вибором місця проведення таїнства;   замовимо обряд на узгоджену зі священнослужителем і Вами дату;   замовимо музичний супровід (як правило церковний хор);   замовимо фото і відео зйомки, послуги флориста;   запишемо до перукаря і візажиста;   забронюємо ресторан і допоможемо підібрати меню;   оформимо свідоцтво про вінчання, легалізували і надішлемо його Вам в Росію

Вінчання в Італії - це прекрасне торжество для закоханої пари і незабутнє свято для близьких.

Новости