Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ВЕСІЛЛЯ В ГРЕЦІЇ

  1. Моє велике грецьке весілля від 1059 євро
  2. У Греції можлива організація кількох видів церемоній:

Моє велике грецьке весілля від 1059 євро

«Моє велике грецьке весілля» - красиве торжество для люблячих пар, скомпонував весільними експертами «Музенідіс Тревел». Церемонія вже стала елегантною літньою традицією, а приєднатися до неї можуть і молодята, і пари, довго перебувають у шлюбі, вирішили знову опинитися в атмосфері романтики, і просто закохані, які мріють приміряти розкішні вбрання нареченого і нареченої. (Докладніше)

У Греції можлива організація кількох видів церемоній:

  • Символічна весілля - найпопулярніша серед російських гостей. В даному випадку на оформлення ніяких спеціальних документів не вимагається, а місце проведення залежить від можливостей вашого готелю. Це може бути пляж або красивий берег моря, а також вибране вами місце на території готельного комплексу. Приголомшливі види на блакитне море і відчуття щастя не покинуть вас ні на мить, а вражаючі фотографії будуть повертати в нього знову і знову ще багато років. Символічна церемонія для кожного наповнена власним значенням і сенсом. Вона може стати прообразом або генеральною репетицією традиційного весілля, а для заможних подружжя - романтичним моментом, коли вони повторюють клятву вірності і заповітне «так», вимовлені в день їхнього весілля.
  • Вінчання в церкві - це найбільш традиційний і урочистий вигляд весільної церемонії в Греції. Вважається, що шлюби, укладені на небесах, не можуть зруйнувати ніякі життєві негаразди. Вінчатися можуть як молодята, так і пари, вже перебувають у шлюбі. Церковна церемонія (вінчання) проводиться священиком в православному храмі. По її закінченні видається свідоцтво про вінчання. Однак на території Росії воно не визнається документом, що підтверджує факт укладення шлюбу, а має виключно символічний характер.
  • Реєстрація шлюбу в меріі- укладений таким чином союз має законну силу і може бути визнаний на території Росії. Молодят зареєструє особисто мер міста, він же дасть і перше напуття подружжю. Приємним моментом можуть стати і традиційні привітання від місцевих жителів прямо на вулиці, коли вони, побачивши наречену і нареченого, зазвичай вигукують добрі побажання. Реєстрація в мерії також може бути поєднана з будь-якими послугами, включеними в весільний пакет - проведення символічної церемонії, святкова вечеря, фотосесія, квіти, традиційне частування і багато іншого.

Організація весілля в Греції від А до Я

Зрозуміло, щоб цей важливий день пройшов ідеально і без неприємних сюрпризів, краще довірити підготовку до нього професіоналам. ми запропонуємо допомогу в організації безлічі варіантів весільних турів в Греції: ви можете зробити пропозицію руки і серця, офіційно зареєструвати свій шлюб у мерії Греції, вінчатися за православним обрядом, а можете провести символічну весілля за вашим власним сценарієм в одному з романтичних куточків Греції.

Грецький туроператор повністю візьме на себе всі турботи і завдання: вам не доведеться турбуватися про пошуках підходящої транспортної компанії, ідеального ресторану і банкету, придумувати меню, шукати декоратора і флориста ... Все це і вам запропонують наші фахівці, вам потрібно буде тільки зробити вибір. Крім самої церемонії, ми можемо організувати і святковий банкет.

Природа Греції подбала про казкових пейзажах і в пам'ять про цей незабутній день у вас залишаться яскраві фотографії та відео, фоном для яких буде не тісний районний ЗАГС міста або бронзовий пам'ятник, або ж стандартні фотостудії, а чудовий пляж Егейського моря і знаменитий грецький захід, скріплений поцілунком. А танці під запальні грецькі мелодії дозволять вам увібрати в себе всю ту середземноморську пристрасть, якої Греція - країна яскравих почуттів і гарячих емоцій, пронизана наскрізь.

У вас буде достатньо часу, щоб підготуватися, знайти сукню вашої мрії, відвідати косметолога, записатися в тренажерний зал і, звичайно ж, зібрати і підготувати необхідні документи. Своє весілля ви можете поєднати з медовим місяцем, адже зовсім не обов'язково відразу повертатися додому: ви можете провести його в тому ж готелі, де зупинялися або ж продовжити свою весільну подорож по Греції.

Якщо ви бажаєте провести офіційну церемонію в Греції, то для цього необхідно визначитися де саме, в якому регіоні країни ви зв'яжете себе узами шлюбу. Шлюб в Греції реєструється в районній мерії, спеціального залу для одружень немає, тому реєстрація проводиться безпосередньо в кабінеті мера. Якщо ви бажаєте провести воістину романтичну весілля, то острів Санторіні в вашому розпорядженні! На острові все офіційні церемонії проводяться на терасах з приголомшливим видом на море і кратер вулкана. Офіційні церемонії проводяться на грецькій мові (на церемонії обов'язково присутній перекладач). Після укладення шлюбу видається свідоцтво про шлюб, яке має юридичну силу на території Російської Федерації, України, Білорусі. Нижче ми пропонуємо вам розглянути регіони, в яких проводяться офіційні одруження.

* При офіційному висновку шлюбу на півострові Халкідікі, о. Родос, о.Крит, о.Корфу, о.Санторіні, м Салонін комплект необхідних документів може відрізнятися.

Замовити весільний тур і отримати всю детальну інформацію можна у менеджерів агентства за телефонами:

(831) 215-0-111; 278-3-166; тел. для екстреного зв'язку: 8-950-340-47-30

Новости