Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що подарувати на День любові і дружби друга чи подруги

Що ви більше любите - отримувати подарунки від друзів, або їх приймати? 30 липня - Міжнародний день дружби. команда Topgrant.ru придумала, як ви можете здивувати свою компанію і зміцнити ваші відносини. Йтиметься про прикраси ... але не тільки.

Міжнародний день дружби (International Day of Friendship) - дуже молоде свято! В цьому році у нього перший 5-річний ювілей, але він вже встиг полюбитися різних країнах світу. У кожній з яких його відзначають згідно національних традицій. Пора взяти на замітку одну з них ...

№1 №1. Живіть в одному ритмі!

У племені марубі, яке практично ізольовано живе в важкодоступних районах у Амазонки, існує традиція підтримувати бій барабанів цілими днями. Коли одні барабанщики втомлюються, інші стають на їх місце. Ритуал допомагає племені жити в одному ритмі (який, до речі, збігається з ритмом серця) і відчувати себе одним великим організмом.

Ідея для свята: вирушайте зі своїм другом на курси музичних інструментів, зіграйте що-то разом або, по крайней мере, розділіть один з вечорів, прослуховуючи улюблену музику. Складно реалізувати? Нагадайте одному про музику за допомогою аксесуара!

№2 №2. Простягніть руку одному!

Гуляти за руки можуть тільки закохані? А ось і ні. Традиція триматися за руки, якщо ви друзі, існує в Індії та Непалі. Їй слідують як чоловіки, так і жінки. Вважається, що дотики об'єднують, а ви робите честь іншої людини, тримаючи його за руку.

Ідея для свята: передайте своє дотик за допомогою ювелірного аксесуара з колекції долоньок ; нехай цей талісман повідомить одному про те, що ви завжди готові його підтримати!

№3 №3. Даруйте більше!

Північноамериканські індійці тихоокеанського регіону мають традицію святкування дня «потлач». Зазвичай господарем свята виступає вождь племені, який демонструє свою дружбу і щедре ставлення до жителів. Протягом свята він підносить кожному з них щось цінне зі свого майна. А якщо гостей було менше, ніж цінних предметів - зайве спалюють. Кількістю обдарованих друзів вимірюють статус сім'ї.

Ідея для свята: подаруйте одному пам'ятний сувенір, щось, що вам також було дорого!

№4 №4. Розділіть обід з одним

Чи варто плямкати, якщо ви обідаєте в гостях у друга? Японці вважають, що так! Саме так в японських будинках ви можете зробити комплімент господині, зазначивши смакові якості піднесеного частування. До речі, в Китаї, якщо один вам доріг, у нього запитують чи не «Як справи?», А «Чи їв ти сьогодні?».

Ідея для свята: давно не бачили вашого друга? Запросіть його розділити з собою трапезу! Чавкати в кафе зовсім не обов'язково, головне - ви обидва будете ситі! А якщо церемонія спільного вживання їжі буде проходити у вас удома - підготуйтеся, замовлення вишукані столові прилади.

№5 №5. Запросіть друзів в гості!

У Греції, якщо ви запросили одного в гості, і в вашому домі він похвалив що-небудь з речей - в знак дружби ви зобов'язані йому це тут же подарувати. Тому будьте обережні, відвідуючи своїх грецьких приятелів, щоб ненароком не зобов'язати їх позбутися чогось важливого для них.

Ідея для свята: запросіть в гості друга! І чому б не подарувати йому щось забавне, знаючи про його захоплення і смаки. Наприклад, якусь незвичайну і цінну інтер'єрну деталь.

... про яку дружбу все-таки мова?
Ви здивуєтеся, але коли в ООН «народився» День дружби, мова йшла не зовсім про дружбу між двома людьми. Свято мав зміцнити зв'язки між різними країнами, допомогти їх представникам знайти спільну мову, дізнатися більше один про одного. Тому якщо серед ваших товаришів є іноземці, не забудьте 30 липня і про них!


З повагою, Андрій Федоренко,
директор інтернет-магазину TopGrant.ru

Що ви більше любите - отримувати подарунки від друзів, або їх приймати?
Складно реалізувати?
Гуляти за руки можуть тільки закохані?
До речі, в Китаї, якщо один вам доріг, у нього запитують чи не «Як справи?
», А «Чи їв ти сьогодні?
Про яку дружбу все-таки мова?

Новости