Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

1 серпня: річниця весілля Навки і Пєскова, заручини Пелтроу і інші зоряні новини дня

Тетяна Навка привітала Дмитра Пєскова з річницею весілля

Сьогодні Тетяна Навка і Дмитро Пєсков відзначають першу річницю з дня їхнього весілля, що пройшла в Сочі. На честь цієї події фігуристка опублікувала чорно-білу фотографію з новоспеченим - на той момент - чоловіком і забезпечила її смайликами у вигляді сердечок. Порція сердечності дісталася і брендам Valentin Yudashkin і Edem Couture, які пошили для Тетяни білосніжні сукні для особливого дня.

Весілля Тетяни Навки і Дмитра Пєскова   Весільні образи Тетяни Навки Весілля Тетяни Навки і Дмитра Пєскова Весільні образи Тетяни Навки

ЗМІ: Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак планують одружитися

У минулому році актриса Гвінет Пелтроу і режисер Бред Фелчак підтвердили свій роман , З'явившись разом на святкуванні 50-річчя Роберта Дауні-молодшого, і вже зараз пара планує майбутнє весілля. За повідомленнями західних ЗМІ з посиланням на перевірені джерела, Пелтроу і Фелчак мріють одружитися вже цієї осені:

Після розлучення з Крісом Мартіном Гвінет всерйоз заговорила про весілля з Бредом. Вони вибирають для торжества осінній день. Крім того, вона дуже хоче подарувати Бреду дитини, тому що завжди мріяла народити третю дитину після сорока років, навіть під час шлюбу з Крісом.

Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак

Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак

Вагітна Ксенія Собчак відпочиває в Юрмалі з чоловіком Максимом Віторганом і мамою Людмилою Нарусова

Після важкого трудового року вагітна Ксенія Собчак вирушила в Юрмалу, щоб відпочити від численних проектів і підвищеної уваги з боку московської преси до її "цікавого положення".

Ксенія Собчак з мамою Людмилою Нарусова Ксенія Собчак з мамою Людмилою Нарусова

Коли закінчується робота ... особисто я, як нормальний мужик, їду до сім'ї!

- підписала Ксенія Собчак знімок, на якому позує разом зі своєю мамою, Людмилою Нарусова. На цьому її гумористично-зворушливі пости не закінчилися, і Ксенія порадувала фоловерів відео, в якому танцює разом з Максимом Віторганом:

Давно не брали шашечки і не танцювали під Боярського!

Бажаємо Ксенії і її сім'ї хорошого - і спокійного - відпочинку!

Надія Михалкова готується до зйомок дебютного повнометражного фільму

Кілька місяців тому актриса Надія Михалкова представила на фестивалі "Рух" свій режисерський дебют - серіал "Чуррос". Тоді вона зізналася в інтерв'ю HELLO.RU , Що не має наміру зупинятися на цьому досвіді, плануючи і далі розвиватися в цій сфері. І новий режисерський проект Михалкової не змусив себе чекати: зараз Надія готується до зйомок свого першого повнометражного фільму - детективного хоррора "програв місце". Продюсером картини виступить Федір Бондарчук, оператором - Максим Осадчий, а сестра Надії - Анна - зіграє одну з головних ролей. Зйомки "програв місця" заплановані на весну 2017 року.

Надія і Анна Михалкова з Федором Бондарчуком Надія і Анна Михалкова з Федором Бондарчуком

Надія і Анна Михалкова Надія і Анна Михалкова

Кім Кардашьян зробила коротку стрижку

Кім Кардашьян не відрізняється постійністю - по крайней мере, по відношенню до власного стилю. Реаліті-зірка намагається якомога частіше дивувати шанувальників б'юті-перетвореннями, багато з яких можна з упевненістю назвати резонансними - будь то її платинові локони або екстремальне каре. Сьогодні Кардашьян знову змінилася, представивши подовжений боб замість довгого волосся. Свіжо і не настільки резонансно, ви не знаходите?

Кім Кардашьян до перетворення Кім Кардашьян до перетворення

Кім Кардашьян після перетворення Кім Кардашьян після перетворення

Свіжо і не настільки резонансно, ви не знаходите?

Новости