Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Криму 2019 влітку, восени, взимку

  1. Відпочинок в Криму взимку 2019
  2. Відпочинок в Криму 2019 навесні
  3. Відпочинок в Криму 2019 восени

Крим - райський куточок, в якому є все для повноцінного відпочинку: гори, печери, озера і звичайно ж море. Точніше відразу 2 моря - Чорне та Азовське. Мій сайт розповість вам все про відпочинок в Криму 2019 - де і як краще відпочивати, що відвідати під час відпустки. Крим - райський куточок, в якому є все для повноцінного відпочинку: гори, печери, озера і звичайно ж море

Кожен регіон Криму цікавий по-своєму. Тут, на площі в 26,7 тисяч кв.м.. км., зібраний весь світ в мініатюрі - каньйони і озера, степи і ліси, гори і море. Тому відпочивати тут можна цілий рік, хоча особливо популярний півострів влітку і в оксамитовий сезон.

Треба відзначити, що люди, які приїжджають в цей час до Криму навіть не знають, що на початку весни і в травні тут не менш красиво, а багато визначних пам'яток виглядають набагато ефектніше.

Головне, заради чого варто вибирати відпочинок в Криму влітку - море. Саме пляжі півострова притягують сюди мільйони туристів. Любителі піску вибирають околиці Керчі, Феодосії , Євпаторії, Тарханкут або пляжі на північ від Севастополя. Крім того тут ви зможете побачити з моря дивовижні, але відвідуваних місця - скелі Джангуля, гроти Великого і Малого Атлеша, рожеві озера в околицях Керчі та Євпаторії. Особливо популярні у туристів Сасик-Сиваш і Кояшське .

Особливо популярні у туристів   Сасик-Сиваш   і   Кояшське

У Севастополі ви можете зробити прогулянки на катері або на каяках до мисів Фіолент і Айя. А також зробити швидкісну прогулянку на катері «Комета» між Севастополем і Ялтою - час в дорозі складе всього 2 години.

Тим, кому до душі галька, рекомендую відпочинок в Криму 2019 на південному березі. Вас чекають знамениті чорноморські курорти - Ялта, Алушта, Судак, Гурзуф, Алупка. До того ж, тут можна побачити найкрасивіші місця півострова - гори, водоспади, царські палаци, фортеці.

Тут ви побачите царські палаци Романових - Дюльбер, Харакс, Масандрівський, Лівадійський . Маєтки багатих дворян - палац княгині Гагаріної, Карасан, Воронцовський палац. А в Гаспрі знаходиться символ Криму - казкове Ластівчине гніздо .

Влітку можна відправитися на канатній дорозі на вершину гори Ай-Петрі. Канатна дорога за 17 хвилин підніме вас на висоту понад 1100 метрів. Тут ви зможете відвідати обладнані гірські печери і пройти до зубців Ай-Петрі по підвісним мостам (цей атракціон встановлюють тільки на час курортного сезону).

Влітку зняти житло в Криму легше-легкого. Будь-яка квартира, будинок або дача півострова здаються на тривалий термін або подобово. Мій сайт допоможе вирішити, де провести відпочинок в Криму в 2019 році на березі моря. Ви легко зможете знайти комфортабельні санаторії та готелі за системою все включено. Варто сказати, що ціни в готелях влітку набагато вище, ніж в травні або вересні і якщо у вас обмежений бюджет, то вибирайте на відпочинок в Криму 2019 приватний сектор.

Варто сказати, що ціни в готелях влітку набагато вище, ніж в травні або вересні і якщо у вас обмежений бюджет, то вибирайте на відпочинок в Криму 2019 приватний сектор

Відпочинок в Криму взимку 2019

Якщо ви хочете побачити землю Тавриди в незвичайний час - вибирайте зимові місяці для поїздки. Відпочинок в Криму взимку - це походи в гори, поїздки по південному березі. В цей час навкруги не буде туристів і ви зможете спокійно відвідати Воронцовський палац, Ластівчине гніздо або Нікітський ботанічний сад , В яких влітку не проштовхнутися.

В горах можна покататися на лижах, сноубордах і санках на схилах Ай-Петрі або на Ангарському перевалі. Правда сніговий покрив нестійкий і гарантії, що сніг лежатиме саме під час вашого приїзду, немає.

Любителям походів варто відвідати засніжені кримські яйли. Вкриті снігом сосни в сонячний морозний день - справжня краса. Взимку в Криму можна потренуватися і льодової техніці. Зазвичай цим займаються в Холодному кулуари на Чатир-Дазі.

Відпочинок в Криму 2019 навесні

В кінці зими природа на півострові оживає. Уже в березні в лісі розпускаються перші квіти - сон-трава, крокуси і, звичайно, проліски. В цей час тисячі любителів фотографій атакують гірські схили Аю-Дага і інших гір, фотографуючи, а часом і ґрасуючи ці червоно книжкові квіти.

В гірських ущелинах в період сніготанення активізуються водоспади. Саме на початку березня можна гарантовано побачити повноводним Учан-Су та інші водоспади над Ялтою - в руслах річок Яузлар. Теміар, Люка. Не менш ефектні в цей час Су-Учхан у Червоних печер, а Джур-Джур в паводок просто неперевершений. Красиво виглядають ефемерні водоспади Байдарській долини, а зі схилів масиву Бойка саме в ці дні стікають ефемерний Весняний водоспад, який вважається найвищим у Криму, і його колега Бойкінскій, який і зовсім можна побачити тільки 2-3 дні на рік.

У квітні на деревах розпускається листя, а в травні настає цвітіння сотень трав і дерев. Подорож по лісах і горах півострова в цей час - найкращий варіант відпочинку в Криму. Саме тоді варто вирушати в багатоденні походи за барвистими фотографіями і незабутніми враженнями. Відгуки про таких прогулянках зазвичай тільки хороші. Після походу можна спуститися до моря. В кінці травня вода в Чорному морі може прогрітися вже до +17.

В кінці травня вода в Чорному морі може прогрітися вже до +17

Відпочинок в Криму 2019 восени

У вересні в Криму ще панує літо, але спека спадає, а потік туристів значно скорочується і можна на самоті відвідувати найкрасивіші місця. Прогулянкові катери ще здійснюють прогулянки - так можна покататися по бухтах Нового Світу або обігнути Карадаг , Милуючись казковими пейзажами Золотих воріт. Море в цей час ще тепле - 22-23 градуси.

У жовтні починається листопад і цей час - дуже вдалий для прогулянок в гори. Особливо варто відвідувати в цей час Демерджі, Чатир-Даг, Тирке, Карабі, Бойку які панують над жовто-червоними деревами.

Якщо вас цікавить реклама на моєму сайті, то пишіть мені вКонтакте або на пошту .

Новости