Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У китайських ресторанах Паттайї подають фальшиві Ластівчине гніздо

  1. Обговори цю новину з жителями Паттайї

Екзотичний делікатес Ластівчине гніздо замінюють індійської смолою

Відвідувачів ресторанів в Паттайя годують неякісними продуктами. В ході перевірки, проведеної Відділом спеціальних розслідувань, виявилося, що в деяких ресторанах Паттайї в дороге блюдо під назвою «суп з ласточкиних гнізд» додається рослинна смола, яка не повинна входити до складу страви. Інспекція відвідала дев'ять китайських ресторанів морського курортного міста. В той же день, під час поліцейського рейду на Волкінг Стріт, була припинена робота декількох нелегальних розважальних закладів.

Голова Відділу спеціальних розслідувань Prawut Wongsrinil заявив, що ретельна перевірка дев'яти ресторанів виявила ряд серйозних порушень в технології приготування їжі. Зокрема, для приготування деяких страв використовується «речовина невідомого походження, яке не пройшло термічну обробку». Первинний аналіз показав, що цією речовиною є індійська рослинна смола. Її додають в екзотичні страви замість дорогих Ластівчине гнізд, які зазвичай збирають в печерах на островах.

Експерти стверджують, що Ластівчине гніздо, виготовлені з пташиної слини, дуже корисні для здоров'я. Тайська асоціація постачальників Ластівчине гнізд раніше інформувала Відділ спеціальних розслідувань про підробки. Представники Асоціації заявили, що незаконна діяльність китайських ресторанів по заміні інгредієнтів за минулий рік завдала національній економіці Таїланду збиток розміром чотири мільярди батів.

Справжня вартість Ластівчине гнізд становить від 50 000 до 150 000 батів за кілограм. Використання рослинної смоли дозволяє знизити вартість продукції. Вартість Ластівчине гнізд з додаванням рослинної смоли - менш 50 000 батів за кілограм.

В ході перевірки порушення технології приготування їжі були виявлені у всіх дев'яти ресторанах, але поки не відомо, які з цих закладів будуть притягнуті до відповідальності. Розслідування триває.

Поліцейська перевірка розважальних закладів на вулиці Walking Street в Паттаї не виявила серйозних правопорушень, заявив начальник поліції Бангламунг Narit Niramaiwong. Проте, співробітники декількох барів були оштрафовані за роботу без документів.

У групі жителів Паттайї в соціальній мережі Фейсбук ми піднімали тему «Що таке Ластівчине гніздо в Таїланді - чим корисні, як їдять і де можна купити» , Читайте докладно тут , А також вступайте в нашу групу, щоб брати участь в обговоренні різних тем про Паттайя і Таїланді особисто і задавати питання безпосередньо тим, хто довгий час проживає в Королівстві Усмішок.

Обговори цю новину з жителями Паттайї

Вступайте до Клубу жителів Паттайї - групу для спілкування російськомовних жителів і гостей курорту.

Новини, заходи, об'єк ...

Опубліковано Pattaya Now 25 вересня 2016 р

Новости