Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Перлина Крим офіційний сайт ціни на 2019 рік

  1. Путівки на 2019 рік у санаторій МРЦ «Перлина» Крим
  2. Як замовити путівки в Санаторій «Перлина» Крим на 2019 рік
  3. лікування
  4. Що включено у вартість лікування
  5. лікувальний профіль
  6. Проживання і харчування
  7. Відпочинок та розваги
  8. Як доїхати
  9. Відгуки відпочиваючих
  10. Заявка на бронювання

Чудове місце для відпочинку і оздоровлення всією сім'єю - це Крим. Санаторій Перлина - сучасний медичний центр, що знаходиться на відстані 11 км від Ялти в прекрасному місці, оточеному безліччю видів рослин і віковими деревами заповідного парку XX століття. Атрактивний об'єктом комплексу стала дача «Ластівчине гніздо», звідки відкриваються приголомшливі по красі види. У цьому місці гостей зустріне теплий клімат, лікувальний морське повітря, незабутні ландшафти і велична гора Ай-Петрі. Клімат досить м'який, тому літо - спекотне, а зими - досить помірні, і купальний сезон для деяких відпочиваючих закінчується лише на початку жовтня


Путівки на 2019 рік у санаторій МРЦ «Перлина» Крим

Вартість путівки в санаторій «Перлина» Ялта (Крим) включає: проживання в обраній категорії номера, харчування Шведський стіл або Рекомендований меню, оздоровчі процедури або просто відпочинок. Остаточні ціни залежать від дати заїзду. Інформацію уточнюйте через онлайн-форму бронювання.

Njjlijs2k4kRGH7RwLAqJwqQ7EyCDFd2C% 2F2SpaU3BuI% 3D


lMU% 2B1mCDD2ttr0reY5BsgQ% 2BSPjQhTwJm35WVoMatd8Q% 3D

Як замовити путівки в Санаторій «Перлина» Крим на 2019 рік

Вибрати вид путівки

З лікувальними процедурами або просто відпочинок

Вказати бажану дату

Вкажіть приблизний день і місяць поїздки

Вибрати кількість осіб

Вкажіть бажану кількість осіб

забронювати путівку

Заповніть всі поля у формі заявки


лікування

Санаторій має великої, однієї з кращих лікувально-діагностичних баз південного узбережжя республіки. Така база дозволяє діагностувати точне розвиток хвороб і не допустити виникнення нових проблем зі здоров'ям відпочиваючих (УЗД, доплеографії серцево-судинної системи і кінцівок, біохімічна лабораторія та ін.). Крім того, ефективний вплив на дихальні шляхи і організм в цілому надає унікальний клімат Ай-Тодорський долини. Послуги з оздоровлення надаються дітям старше 4-х років.

Що включено у вартість лікування

Базово входить у вартість путівки огляд фахівцями, фізіотерапія, плавання, грязелікування натуральним матеріалом з Сакського озера. Додатково можна скористатися послугами масажу (підводного гідро- і мануального), грязеозокерітотерапіі, лікування «морськими» ваннами, фітоінгаляції, лікувальних душів, а також стоматолога.

лікувальний профіль

Спеціалізація МРЦ спрямована на лікування та профілактику захворювань опорно-рухового апарату, органів дихання, гінекологічних та ЛОР-хвороб. Для ефективного лікування тут застосовуються:

  • фізіотерапія;
  • Лікування мінеральними водами, цілющими грязями;
  • Гінекологічні процедури;
  • Фітотерапії, включаючи інгаляції;
  • ароматерапії;
  • Оздоровчі заняття плаванням;
  • Лікувальна фізкультура;
  • гідротерапії;
  • Парафіно-озокеритові процедури (теплолікування).

Проживання і харчування

Крім «зеленої» зони, основну площу займають 48 будинків. З них 14 - цілі спальні блоки і окремі котеджі з прилеглою територією. Місткість всіх споруд - близько 500 спальних місць. Надані категорії номерів - «стандарт», «напівлюкс» та «люкс». Всі приміщення відмінно підходять для зручного проживання протягом лікувально-оздоровчого перебування гостя лікарні. Для розміщення дитини на додатковому місці в кімнатах передбачені розкладачки.

Санаторій організовує триразове харчування по системі «шведський стіл». У їдальні є функція «меню на замовлення» в залежності від уподобань, всі дотримувалися дієти або індивідуальної непереносимості деяких продуктів. Без оплати харчування (за бажанням) - 420р / добу - діти від 2 до 5 років не допускаються до їдальні.


Відпочинок та розваги

Здравниця рада надати своїм гостям наявну на його території розважальну інфраструктуру:

  • Приватний пляж з дрібної гальки з лежаками, пляжним інвентарем, кафе-баром та медичним пунктом, де також можна провести сеанс масажу. Проводяться оздоровча гімнастика, навчання плаванню, веслування. Два яруси терас для прийняття сонячних ванн;
  • Розташування в безпосередній близькості популярного архітектурно-історичного комплексу Ластівчине гніздо;
  • Водний парк з прокатом човнів, гідроциклів і прогулянкових катерів;
  • Літній і зимовий кінотеатри;
  • Тенісний корт, волейбольний майданчик;
  • Затишна бібліотека;
  • Косметичний кабінет;
  • Конференц зал;
  • Критий басейн з морською водою для користування в холодну пору року;
  • Тренажерний зал;
  • перукарня;
  • Дитяча ігрова кімната, зручна для батьків, яким не з ким залишити дитину на час проходження лікувальних процедур. Вихователь проводить з малюками освітні та розважальні заходи, не залишаючи їх без нагляду. Доступна дитячий майданчик на свіжому повітрі;
  • Екскурсійне забезпечення.

Важливо те, що корпуси лікарні розташовані в безпосередній близькості від морського узбережжя: найдальший блок (№1) має віддаленість в 500 м від пляжу, ближній (№5) - всього 50 м.



Як доїхати

Адреса: Київська, Велика Ялта, сел. Гаспра, Алупкінське шосе, 5.

Дістатися можна на особистому або громадському транспорті. Для тих, хто прибуває до Криму з віддалених куточків Росії, відкриті повітряні шляхи до Сімферополя. З аеропорту далі необхідно приїхати в м Ялту (тролейбуси №52, №55 від автостанції «Курортна»), звідти - на маршрутних таксі №27, №102 до зупинки біля самої оздоровниці.

Відгуки відпочиваючих

  • Ольга, Набережні Челни

    Приїжджали з сім'єю сюди в 2018 році. Окремо хочемо виділити плюси - це сучасне медичне обладнання та високий професіоналізм лікарів. А так же тепле ставлення персоналу.

Заявка на бронювання

Безкоштовна допомога в підборі і бронюванні путівки в санаторій «Перлина» Ялта (Крим) за офіційними цінами 2019 року.

Схожі об'єкти:

Новости