Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторани комплексу - Готель Дежавю: ГСОК Казань

  1. ресторани комплексу Відпочиваючим, які прибувають в гірськолижний курорт «Казань», пропонуються численні...
  2. Ресторан «Каскад»
  3. Ресторан "У каміна"
  4. Кафе "Алан - Аш"

ресторани комплексу

Відпочиваючим, які прибувають в гірськолижний курорт «Казань», пропонуються численні ресторани на будь-який смак. «У каміна», «Орлине гніздо», «Каскад», «Алан - Аш», ресторан оздоровчого комплексу і в готелі «Дежавю» задовольнять найвибагливішого відвідувача.

«У каміна», «Орлине гніздо», «Каскад», «Алан - Аш», ресторан оздоровчого комплексу і в готелі «Дежавю» задовольнять найвибагливішого відвідувача

Ресторан оздоровчого комплексу

В його затишній атмосфері на другому поверсі комплексу ви можете спробувати різні страви національної та європейської кухні, випити трохи хорошого вина або пива, а дітям сподобаються наявні тут безалкогольні напої. А якщо у вас торжество або банкет, то ресторан прийме замовлення на їх проведення.

Ресторан «Каскад»

Спускаючись на лижах з гірськолижної траси, під'їжджаєте до цього ресторану, який розташований у "зеленій" траси і має два рівні. З його великих вітражних вікон відкривається чудовий вид на гирлі річки і острів Свияжск. Два його банкетні зали вміщають 10 - 15 чоловік.

Ресторан "У каміна"

Серед відпочиваючих цей невеликий ресторан (його місткість до 60 осіб) користується високою популярністю, тому що він зручно розташований на другому поверсі адміністративної будівлі.

Інтер'єр ресторану виконаний в мисливському стилі. Великий чотиристоронній камін прикрашає центр залу. Відвідувачам пропонують вишукане меню, для бажаючих приготують шашлики на відкритому вогні.

У цьому ресторані зазвичай снідають проживають в готелі "Станція".

Кафе "Алан - Аш"

У цьому затишному кафе, в якому в 2009 році було збільшено площі, і тепер воно налічує близько 250 місць, представлена ​​знаменита татарська кухня. Вам запропонують м'ясо "по-татарськи", наваристі щі, перемячі і ечпочмакі, і, ймовірно, ви затруднитесь у виборі страви - так вони різноманітні.

Новости