Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Документальне кіно авторське арт-хаус дивитися онлайн лекції Студія Маслобойка



Щоб підтримати наш ресурс
розмістіть на своєму сайті,
блозі або в профілі
блок новин


банер
кнопку

Перегляд


У різних куточках Британії археологи знаходять древні реліквії. Сучасна археологія - це по більшій частина то, що відбувається після розкопок. Сьогодні останні досягнення в галузі кримінології та інших наук змінюють все наше уявлення про цілі епохи стародавньої історії. Археолог Джуліан Річардс згадує про минуле, щоб розповісти найцікавіші історії про наших древніх предків.


продовження ( 1 сезон ) Документального серіалу про сексуальне життя окремо взятих людей і не містить порнографічних або відверто докладних еротичних сцен Те, що відбувається в ліжку, зазвичай знають тільки двоє, проте герої цієї багатосерійної програми вирішили розповісти про свої таємниці, щоб знайти шлях до гармонійного сексу. Вони відчувають дивні потягу, у них бувають дивні звички - і можете повірити, що таких дивних історій ви ще не чули.


У фільмі представлені екскурсії в самі визначні місця півострова: 1. Алушта; 2. Гора Аю-Даг; 3. Ялта; 4. Ластівчине гніздо; 5. Алупка; 6. Воронцовський палац; 7. Массандра; 8. Палац Олександра III; 9. Лівадія; 10. Великий Білий палац; 11. Гора Ай-Петрі; 12. Канатна дорога; 13. Місхор; 14. Нікітський ботанічний сад; 15. Кримський заповідник; 16. Форельне господарство; 17. Винзавод Массандра; 18. Водоспад Учан-Су; 19. Будинок-музей Чехова; 20. Гурзуф; 21. Фонтан "Ніч"; 22. Партеніт; 23. Дельфінарій; 24. АртЕк; 25.Скали Адалари; 26. Сімеїз; 27. Ореанда; 28. Ялтинський зоопарк; 29. Фороська церква; 30. Поляна казок; 31. Ласпі; 32. Байдарські ворота; 33. Цвето-музичний фонтан; 34. Гора Демерджі; 35. Альтанка семи вітрів; 36. Фонтан "Арзи"; 37. Скала "Дива".




Цей невисокий, але воістину велика людина дуже довго йшов до своєї слави, йшов вперто і досяг мети - добився популярності і процвітання, став провідним коміком французького екрану, одним із символів нації. Неймовірне завзятість і самовідданість цього відважного клоуна, енергія, з якою він віддавав себе професії на екрані і на театральних підмостках - приклад високого акторської гідності і життєвої стійкості. Луї де Фюнес залишив після себе десятки яскравих ролей. Актор фантастичною енергії, він і по цю пору залишається для багатьох символом французької кінокомедії 60-х-70-х років.


За одними даними, Юрій Гагарін був другою людиною в космосі, за іншими - четвертим, а деякі стверджують, що навіть дванадцятим. У книзі Рекордів Гіннесса за 1964 рік першим космонавтом Землі вказано Віктор Ільюшин. Саме в наші дні розкриваються дані про те, що передувало знаменитому польоту Гагаріна і, хто передував. Політ 12 квітня 1961 року - це черговий міф радянської пропаганди чи все ж незаперечна історія?


Десятисерійний фільм розповідає про винаходи і технологіях, без яких важко уявити життя будь-якого великого міста. Міста ростуть, їх населення теж, і питання безпеки виходить на перший план. У новому світі технології допомагають підтримати в місті рівень безпеки і вистояти перед головним противником - людиною.


Фільм-спогад Георгія Микитовича Большакова. У 60-роки, будучи співробітником головного розвідуправління СРСР Большаков працює в США під прикриттям журналіста. У цей час Радянський Союз під керівництвом Микити Хрущова тіснить Америку на світовій арені. Між країнами спостерігається ядерно-ракетно-космічне протистояння. Большаков виходить на безпосереднє спілкування з Джоном і Робертом Кеннеді. Радянський розвідник виявив чудеса і зумів змусити лідерів двох держав домовитися. Кеннеді і Хрущов, усвідомивши всі наслідки ядерного зіткнення, встигли запобігти війні. Большакова було нелегко, йому не завжди допомагали, і він бачив усіх учасників історії в непривабливому світлі. Тому брати Кеннеді, незважаючи на теплі дружні стосунки з Большаковим, вирішують позбутися від нього. В американській пресі з'являються статті про те, що під час кризи комуністи дезінформували президента Кеннеді через свою довірену особу - журналіста Георгія Большакова. Участь Большакова вирішена. Як розвідник він більше не існує. А через кілька днів його відкликають до Москви. Виходить, що його здали по обидва боки, хоча лицемірно шкодують про це. Останні роки життя Георгій Микитович живе в злиднях і самотності в дванадцятиметровій кімнатці в комунальній квартирі. Помирає він в повній самоті.


Номінація на фестивалі Genie Awards. Фільм складається з кількох тематичних блоків. Перший - історичний екскурс. Історія мореплавства в вікторіанський період, історія створення "Титаніка" та інше архівні матеріали. Другий фрагмент - це інтерв'ю з однією з небагатьох, хто вижив (і тих, хто дожив до моменту зйомок фільму) очевидицею подій Євою Харт. І нарешті, найцікавіша і захоплююча частина. Підводні зйомки місця аварії корабля і самого "Титаніка" з науковими коментарями.


Ми настійно рекомендуємо, при перегляді сторінок сайту не використовувати браузер

Internet Explorer

Політ 12 квітня 1961 року - це черговий міф радянської пропаганди чи все ж незаперечна історія?

Новости