Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку «Орлине гніздо» в Севастополі

База «Орлине гніздо» розташовується в п'ятнадцяти кілометрах від центру міста-героя Севастополя, над Яшмовим пляжем і декількох десятках кроків від Георгіївського монастиря База «Орлине гніздо» розташовується в п'ятнадцяти кілометрах від центру міста-героя Севастополя, над Яшмовим пляжем і декількох десятках кроків від Георгіївського монастиря. Відпочиваючих розміщують у комфортних 3-4-х поверхових котеджах, 2-3-х місцевих затишних номерах, в яких є всі зручності: телевізор, холодильник, зручні меблі, душ, санвузол, цілодобово йде холодна і гаряча вода. Багато балкони виходять на море, Георгіївський монастир і мис Фіолент, завдяки чому Ви зможете милуватися кримською природою не виходячи зі свого номера.

На території бази відпочинку «Орлине Гнездo» розташовані кафе-бар, ресторан-їдальня, сауна і басейн, безкоштовна автомобільна стоянка, дитячий ігровий майданчик, показ відеофільмів, комфортний конференц-зал з домашнім кінотеатром і проектором. У «Орлиному гнізді» працює уважний обслуговуючий персонал.Пітаніе тут триразове, в меню завжди є різноманітні страви на будь-який смак. приємні новини для всіх відпочиваючих-поява безкоштовного WI-FI-інтернету, завдяки чому відпочинок буде більш комфортним і цікавим.

Останні новини України -Яшмовий пляж, біля якого розташована дана база відпочинку, визнаний одним з найкращих пляжів Криму. Мальовнича сходи, що налічують в собі 800 сходинок, призведе Вас до моря за 15 хвилин. На Яшмовому пляжі ви зможете позасмагати і купуватися в чистому і теплому Чорному морі, де Ви зможете прокотитися при бажанні на гідроциклі, катері або яхті. Також до Ваших послуг буде надано безліч екскурсійних програм по всьому Криму, завдяки яким Ви зможете ближче познайомитися з кримськими пам'ятками та історичними куточками. Наприклад, поїздка в Бахчисарай або Ялту, Судак або Алушту, відвідати Акваріум в Севастополі або продегустувати вишукані виду Масандри, викупатися з дельфінами або відвідати Панораму в Севастополі. Завдяки великій програмі ваш відпочинок в Криму буде незабутнім і насиченим.

Увечері Ви зможете розслабитися в затишному ресторанчику чи кафе-барі, розташованих на території цієї бази, де не тільки скуштувати смачні страви, приготовані на Ваше замовлення, а й потанцюєте під енергійну музику.

База відпочинку «Орлине гніздо» приймає відпочиваючих круглий рік. З квітня місяця по вересень база приймає туристичні групи та індивідуальних туристів, а з жовтня місяця по березень приймаються тільки групові заявки.

База відпочинку 'Орлине гніздо »завжди готова з радістю прийняти всіх шанувальників кримської природи і ласкавого, теплого Чорного моря.

Новости