Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лікувальні глини Алтаю

Вас цікавлять Відпочинок на Алтаї, лікарні? Не пропустіть момент і відправте заявку прямо зараз, консультант опрацює Вашу інформацію і протягом 10 хвилин передзвонить і запропонує найкращий варіант. Послуга повністю безкоштовна. Вас цікавлять Відпочинок на Алтаї, лікарніГлина

- найдавніше лікарський засіб на Землі. Тисячу років тому Авіценна в своєму Каноні докладно описав властивості глини, її дія на все живе і методи лікування глиною різних захворювань. Російські знахарі накопичили за століття великий досвід лікування глиною.
Лікувальна глина Алтаю. У Росії використовували глину з давніх-давен. У військових походах її додавали в їжу, щоб кишкові розлади запобігти. Відомий доктор С.П. Боткін використовував глиняні компреси при серцево-судинних захворюваннях, суглобових болях, хворобах жовчовивідних шляхів. Найбільш важливим елементом, в тіло людини з глини вступником, кремній є. Кремній - головний елемент високорозвиненого життя. Наш геніальний співвітчизник В.І. Вернадський говорив: Ніякої живий організм не може жити без кремнію. Доведено роль кремнію в засвоєнні кальцію, магнію, фосфору, фтору, сірки, натрію, інших елементів і алюмінію. Кремній бере активну участь в нормальних і патологічних фізіологічних процесах, починаючи від зміни клітинних мембран до утворення сполучної тканини хрящів і кісток.
Відкладенню холестерину перешкоджає кремній, нормалізує проникність судинних стінок і забезпечує їх еластичність. Найефективнішим природним постачальником кремнію в організм людини є глина. Глина - дисперсний матеріал, основу грунтів становить, грунтів, осадових порід і опадів. Про те, що Адам - ​​1 людина на землі, знає на даний момент, напевно, кожен малюк. І що Єва, наша мати, з ребра Адама зроблена, то ж все пам'ятають, особливо чоловіки. А чи зможете ви відразу відповісти на питання: з чого зроблений Адам? Правильно - з глини! Отже, і Єва була створена з того ж тіста, як і всі ми, діти Землі. Через це і користь нам подібна від Землі - матінки - і поїть вона нас, і годує, і лікує. Триста мільйонів років тому, до того задовго, як на Алтаї почали гори рости, море було на цьому місці. Потім пішло море, рясні донні відкладення залишивши. Їх утворили частки з різних шарів земної кори, залишки рослин, рачків, молюсків. Такі відкладення і прийнято називати глинами.
Вчених до методів сорбційної терапії підштовхнула чорнобильська трагедія. Використання глини харчової дозволяє виводити радіонукліди з організму найбільш щадним шляхом. Глини надають допомогу при печії і накопиченні кислот в шлунку, глиняна каша з успіхом гірчичники заміняла, коржами з глиняного каші обкладали обпалені або ошпарені ділянки тіла, коржі з червоної глини знімали біль і запалення при вивихах і ударах. Про те, як в царські часи блакитна глина цінувалася, свідчить подібної факт: у свій час Росія купувала її в інших державах за золото. Але після того як знайшли її поклади в межах імперії, з аналогічним розмахом і чималою для себе вигодою продавала за кордон. У Росії тільки в 1881 р розмова про використання глинолікування в медичних установах було піднято на засіданні Товариства російських лікарів. В наступні роки була запропонована перша класифікація глин за видами і лікувальними властивостями. Відповідно до цієї класифікації найбільшу цінність представляла блакитна глина. Вона найбільш древній вік має. У земних товщах замкнена, глина цього шару не вимивалася і не вивітрювалася, а тому зберігала власну первозданну цілющу силу. Такими ж властивостями володіли і інші глини, але в набагато меншому ступені.
Ви маєте унікальну можливість вирушити в Алтай з Омська і відновити своє здоров'я за допомогою Алтайській глини і здравниць Алтаю, телефонуйте ми Вас проконсультуємо.

Вас цікавить оздоровлення в Алтаї?

Телефонуйте прямо зараз: (3812) 63-63-06

Працюємо для Вас навіть у вихідні:

з 11 до 16:00 в суботу та неділю

(Черговий офіс на пр. Маркса, 48)

Ключові слова до статті: Алтай з Омська відпочинок на Алтаї глина Алтаю

Вас цікавлять Відпочинок на Алтаї, лікарні?
А чи зможете ви відразу відповісти на питання: з чого зроблений Адам?
Вас цікавить оздоровлення в Алтаї?

Новости