Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

WARWICK NEWSLETTER

Привіт, дорогі музиканти!

Ласкаво просимо в серпневий випуск електронного журналу новин Warwick.
Серпня вважається місяцем шкільних канікул, а виходячи з жаркої погоди - ще й часом, коли все трошки призупиняється, і цікаві рубрики відкладаються на потім. Але тільки не тут, в Warwick! У цьому випуску, як зазвичай, ми пропонуємо Вашій увазі актуальні і захоплюючі новини про басах, як, безсумнівно, Ви й очікували!

"Uplifter" - абсолютно новий альбом групи 311, винятковий бас-гітарист якої, Aaron Charles Wills (також відомий, як P-Nut) довгий час співпрацював з Warwick. Завдяки своєму новому басу Warwick P-Nut III Signature, він зміг наповнити звуком останній успішний альбом групи. Вже з цієї причини варто приділити хвилинку, щоб познайомити Вас з цією унікальною іменний моделлю бас-гітари.

У наш час зростаючого дефіциту природних ресурсів планети Земля, ми всі зобов'язані на скільки можливо продуманней використовувати обмежені ресурси нашої планети. Це стало найвищим пріоритетом Warwick, і ми пішли настільки далеко, що поклали початок незвичайної програмою підтримки використання альтернативних джерел енергії. І хто б подумав, що така компанія як Warwick зможе навіть постачати енергію до оточуючих територій. Неймовірно? І тим не менше, це правда. Детальніше - в цьому випуску Warwick Newsletter.

У попередніх випусках, показувати читачам виробництво Warwick зсередини стало нашим звичаєм. У цьому місяці, ми спланували приватний тур по «імперії грифів», де, наше магічне чаклунство служить створенню зручності і прекрасного звучання бас-гітар. Ви також відкриєте для себе різні типи грифів, і отримаєте уявлення про комплексну роботу і високий рівень технології, задіяних при створенні грифів.

Привіт, дорогі музиканти

Будь ласка, насолоджуйтеся читанням останнього випуску нашого електронного видання новин!


Щиро Ваш,
Ханс-Пітер Вілфер (Hans-Peter Wilfer) - Власник Warwick

ЗМІСТ:

БАС-ГИТАРА МІСЯЦЯ

Три - це магічне число -
іменна модель P-Nut III

ЕКСКЛЮЗИВ

Значимість відчуття -
мензура і профілі грифа

ДЕРЕВИНА МІСЯЦЯ

магічна привабливість
з іншого кінця світу - Вогняна
австралійська акація з вузликової
текстурою

магічна привабливість   з іншого кінця світу - Вогняна   австралійська акація з вузликової   текстурою

WARWICK ЗСЕРЕДИНИ

Ідеальний контакт -
нова машина по склейці
головок грифів

WARWICK І ДОВКІЛЛЯ

Ефективність використання енергії
і турбота про навколишнє середовище

ПОРТРЕТ МУЗИКАНТА

Шейн Ембурі (Shane Embury)
з NAPALM DEATH

БАС-ГИТАРА СЕРПНЯ - ТРИ - МАГІЧНА ЧИСЛО - ІМЕННА МОДЕЛЬ P-Nut III

Зі своїм останнім альбомом "Uplifter", група 311 вийшла на третє місце в американських чартах. Незвичайний мікс панку, реггі, хіп-хопу, року та ска частково приписують до Аарона Шарльз Віллса (Aaron Charles Wills), так само відомому на прізвисько P-Nut, видатному басиста і музичному натхненнику групи. P-Nut допоміг застосувати це різноманітність стилів і створити з них єдиний і безпомилково впізнаваний стиль - кросовер. Коли справа стосується вибору бас-гітари, ось уже багато років P-Nut повністю довіряє Warwick. Кілька років тому на світ з'явилася іменна модель бас-гітари P-Nut, а незабаром за нею пішла друга версія - P-Nut II. І ось тепер, цілком природним стала поява іменний моделі P-Nut III.

І ось тепер, цілком природним стала поява іменний моделі P-Nut III

За основу для іменної моделі P-Nut III взяли класичний, добре зарекомендував себе Streamer Stage II, з характерним для його конструкції наскрізним грифом. Вибираючи деревину для свого Signature Bass III, P-Nut подумував про щось дуже незвичайному, про те, щоб використовувати три різних види деревини для корпусу, кожна з яких мала б прекрасними звуковими характеристиками і чудовими естетичними властивостями. Нижня частина корпусу зроблена з афзеліі, середня секція - з амаранту, а верхня частина - з австралійської акації, має привабливу узелковую текстуру. Вона також використовується в якості матеріалу для накладки грифа. Гриф виготовлено з ованкола, з смужками шпону з індійського еканга; 24-ладова накладка грифа, з містичною інкрустацією у вигляді спіралі, зроблена з цільної деревини чорного дерева породи "tigerstripe". Бас представлений тільки в п'ятиструнній правобічної версії з довгою мензурой (34 дюйма).

Бас представлений тільки в п'ятиструнній правобічної версії з довгою мензурой (34 дюйма)

Багатогранність цієї чудової бас-гітари доповнюється тюнером з функцією Drop для зниження ладу нижньої струни Сі.

У будь-якому випадку, є дві речі, які абсолютно необхідні для того, щоб іменна модель бас-гітари P-Nut III вважалася довершення. Перше - це автограф P-Nut на кришці анкерного відсіку, і друге - торговий знак Warwick: ось вона, перламутрова інкрустація «W» на головці грифа.

Ось вона-мрія басиста!

Вид збоку дозволяє побачити шар деревини афзеліа між верхньою і нижньою частинами корпусу

Специфікація бас-гітари P-Nut III:

конструкція:

Наскрізний гриф (Neck Thru)

Деревина корпусу: 3-шаровий корпус: австралійська акація з вузловою текстурою (верх корпуса), амарант (середній шар) / афзеліа (низ корпусу) Мензура: 34 "(довга) Лади: 24 Накладка грифа: Чорне дерево породи" tigerstripe "Інкрустація: У вигляді спіралі Гриф: ованкола з смужками еканга Головка грифа: В колір корпусу, натуральний матовий лак (Австралійська акація з вузловою структурою) Звукознімачі: Seymour Duncan Basslines SJ5-3n / SMB-5d перемикач для SMB-5d: паралельний, послідовний, сингловий режими електроніка: Активний 3-смуговий еквалайзер Seymour Duncan Basslines Колки: W arwick, з Drop-функцією на кілку нижньої струни Сі Верхній поріжок: Just-A-Nut III Бридж: Warwick, литий з 2-х частин Замки для ременя: Warwick Security Locks Фурнітура: Хром Колір: Натуральний

Для отримання додаткової інформації про іменний моделі бас-гітари P-Nut, будь ласка, відвідайте сторінку:
www.warwick.de, P-Nut Signature Bass

ЕКСКЛЮЗИВ - ЗНАЧИМІСТЬ ВІДЧУТТЯ - ПРОФІЛІ гриф і мензурою

ЕКСКЛЮЗИВ - ЗНАЧИМІСТЬ ВІДЧУТТЯ - ПРОФІЛІ гриф і мензурою

Крім ваги і балансу, профіль грифа грає дуже важливу роль у відчутті інструменту, і визначає, чи буде Вам комфортно з ним. Причина проста: саме через гриф у Вас відбувається самий безпосередній контакт з інструментом. І причина дійсно в відчутті: в той час як одні гітаристи воліють плоский профіль, іншим же подобається гриф товстіший.

Перші моделі бас-гітар Warwick мали плоский профіль грифа, що зараз є практично легендарним явищем. Його витіснив більш товстий профіль, який міг краще зберігати стабільність ладу. Довгий час U-форма профілю була стандартною в бас-гітарах Warwick. Нові технології у виробництві (такі, як виготовлення більш тонкого анкера і більш точне вимірювання рівня вологості деревини грифа), дозволили Warwick повернутися до більш плоским профілів грифа (щось середнє між легендарним тонким профілем і сучасним U-профілем). До цього вони були доступні тільки в custom shop. Цього року плоска С-форма стала новим стандартом. При цьому, U-форма залишається доступною альтернативою в custom shop під назвою «FAT NECK».

Плоскі грифи мають товщину (або глибину) 19.5 мм на першому ладу, що всього лише на 1.5 мм тонше, ніж у товстого профілю. На 12-му ладу різниця в товщині не перевищує 1 мм. Якщо говорити про ширину порожка (38.5 мм), радіусі накладки грифа (20 ") і відстані між струнами (19 мм), вони ідентичні для обох типів.

У широких грифах Broad Neck 5- і 6 струнних басів так само є відмінності. Що стосується широкого грифа пятістрункі, він має більший радіус (47 "на відміну від 26"), а також більшу відстань між струнами (20 мм на відміну від 16,5 мм в плоскому і товстому типах профілю). 6-струнний широкий гриф має радіус 47 ", тоді як відстань між струнами у нього на 3.5 мм більше (20 мм проти 16.5 мм). Товщина і профіль - такі ж, як у товстого грифа, але через пропорції ширини і товщини, він здається більш плоским.

ТАБЛИЦЯ РОЗМІРІВ грифом БАС-ГИТАР:

Плоский гриф (C-профіль)U-профіль (FAT NECK)Широкий гриф (BROAD NECK)4-струнні:

Товщина на 1-му ладу 19,5 мм 21 мм Товщина на 12-му ладу 24,5 мм 25,5 мм Ширина верхнього поріжка 38,5 мм * 38,5 мм * Радіус накладки грифа 20 "(502 мм) 20" (502 мм) Відстань меду струнами 19 мм 19 мм 5-струнні: Товщина на 1-му ладу 19,5 мм 19,5 мм 21 мм Товщина на 12-му ладу 24,5 мм 25,5 мм 25,5 мм Ширина верхнього поріжка 45 мм 45 мм 47 мм Радіус накладки грифа 26 "(664 мм) 26" (664 мм) 47 "(1200 мм) Відстань меду струнами 16,5 мм 16,5 мм 20 мм 6-струнні: Товщина на 1 м ладу 19,5 мм 21 мм 21 мм Товщина на 12-му ладу 24,5 мм 25,5 мм 25,5 мм Ширина верхнього поріжка 52 мм 52 мм 55 мм Радіус накладки грифа 47 "(1200 мм) 47" (1200 мм) 47 "(1200 мм) асстояніе меду струнами 16,5 мм 16,5 мм 20 мм * крім моделей: Stryker, Dolphin і Buzzard SE Signature: 44мм

У струнних інструментах мензура визначає відстань між верхнім і нижнім порожками, в якому струни вільно вібрують. Стандартна мензура для бас-гітар Warwick - це так звана «довга мензура», що має довжину 34 дюйма. Деякі індивідуальні моделі (Alien, іменна модель баса Jonas Hellborg) мають середню мензуру довжиною 32 ", але також існують баси з мензурой 35" - "Vampyre Dark Lord." Альтернативними в custom shop є 30-дюймова коротка, 32-дюймова середня і 35 дюймова екстра довга мензури для бас-гітара з типом кріплення грифа на болтах.


Найяскравіша характеристика короткої та середньої мензури - натяг нижньої струни, яке сприяє меншій атаці, а значить - прекрасно для отримання класичного звуку. Крім цього, шанувальникам короткої та середньої мензури подобається більш м'яке відчуття струн. З іншого боку, екстра-довга мензура краща для екстремально зниженого ладу. Додаткова довжина забезпечує додаткове натяг, а значить більш яскраву і чітку атаку з більш товстим калібром струн.

Деревини МІСЯЦЯ - магічною привабливістю З ІНШОГО КІНЦЯ СВІТУ - ОГНЕННАЯ АВСТРАЛІЙСЬКА АКАЦИЯ З Узєлкова СТРУКТУРОЮ

Австралійська акація (ботанічна назва: acacia melanoxylon) належить до роду акацій, а також відноситься до гавайських деревах коа (Hawaiian koa). Виростає австралійська акація, в основному, на Тасманії і на болотистій місцевості північно-східного узбережжя Австралії. Вічнозелена акація може виростати до 15-20 метрів заввишки, має тверду і сильно бороздчатую кору.

Австралійська акація також відрізняється різноманітністю своєї забарвлення. Вона варіюється від теплого світло-коричневого, золотистого тону до темно-коричневого. Також зустрічається забарвлення з чорними смугами. У рідкісних випадках, і особливо у дуже старих дерев, певне деформування під час росту надає малюнку деревини вид полум'я (вогняна акація), або створює витончену плямисту текстуру (акація з вузликової текстурою). Саме ці деформації роблять деревину такою цікавою і привабливою для виробників інструментів. Моделі з акації по-справжньому чарівні.

Ці чудові творіння австралійської акації, і прекрасні, і загадкові у своїх різноманітних проявах, вперше були відкриті далеко в Танзанії, на іншому боці планети. Перед її привабливістю не встояв і ендорсер Warwick - P-Nut, у якого остання іменна модель бас-гітари декорована австралійської акацією з вузликової текстурою (дивіться вище).

Її деревина має особливу вагу, який становить близько 650 кг / м3.

WARWICK ЗСЕРЕДИНИ - ІДЕАЛЬНИЙ КОНТАКТ - НОВА СТАНЦІЯ ПО склеювання ГОЛІВОК гриф

WARWICK ЗСЕРЕДИНИ - ІДЕАЛЬНИЙ КОНТАКТ - НОВА СТАНЦІЯ ПО склеювання ГОЛІВОК гриф

Для того, щоб матеріал головки грифа бас-гітари мав міцність, достатню, для компенсації сильного натягу 4-х, 5-ти і навіть 6-ти струн, його окремі частини повинні бути дуже міцно склеєні в єдину деталь. В недалекому минулому, приклеювання бічних частин головки грифа і шпону вимагала великих витрат часу і праці. В Warwick вирішили створити спеціальну станцію по склейці головок грифа, щоб удосконалювати цей важливий етап виробництва. Зараз ми можемо автоматично, з оптимальними витратами праці, управляти процесом пресування і склеювання бічних частин і шпону.

Спочатку бічний прес з'єднує разом і зміцнює бічні частини, потім фронтальний гідравлічний прес кріпить до головці грифа шпон. Нагрівається пластина забезпечує швидку дію клею. Така машина гарантує ідеальне склеювання, мінімальну видимість швів і максимальну міцність. Переваги очевидні: всі важливі аспекти даного процесу, такі як спресована поверхню, сила преса і час - величини, не тільки оптимізовані, але постійні для всієї партії ідентичних грифів.

На фото: Бічний прес і гідравлічний прес, який чинить тиск зверху.

WARWICK І ДОВКІЛЛЯ - ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГІЇ І ТУРБОТА ПРО ДОВКІЛЛЯ

Пороізводя сировину для виготовлення наших інструментів, першим пріоритетом для Warwick є захист навколишнього середовища. На Warwick не використовується деревина жодного виду, що перебуває під загрозою зникнення. Навпаки, вона поставляються на виробництво з охоронюваних лісів, де територія знову засаджується. Деревина таких дерев, як клен пенсильванский, ованкола, бубінга, ясен болотистий, венге і афзелія імпортуються безпосередньо з Європи, і по прибуттю обробляються передовим обладнанням, щоб залишати якомога менше відходів, і отримувати якомога більше з кожного цінного шматочка.

Деревина таких дерев, як клен пенсильванский, ованкола, бубінга, ясен болотистий, венге і афзелія імпортуються безпосередньо з Європи, і по прибуттю обробляються передовим обладнанням, щоб залишати якомога менше відходів, і отримувати якомога більше з кожного цінного шматочка

Але керівник компанії, Ханс-Пітер Вілфер не міг зупинитися на цьому. У 2006 році він придумав ще один спосіб захисту навколишнього середовища, а саме - використання альтернативних джерел енергії для забезпечення енергетичних потреб компанії. У січні 2007 року, після чотирьох місяців будівництва, нарешті, завершили і запустили найбільший в регіоні генератор сонячної енергії. Таким чином, Warwick знову показав себе провісником в питаннях, що стосуються захисту навколишнього середовища.


Система в цілому складається з 920 модулів, більшість з яких розташовані на дахах складів. Їх загальна продуктивність становила близько 160 кВт макс. / KWp (kilowatt peak = максимальна продуктивність при оптимальних погодних умовах), в той час як щорічне споживання доходить до 150 000 кВтг. В погожий літній день, модулі покривали майже 70% енергетичних потреб компанії, а використання цього альтернативного джерела енергії скоротило кількість вуглекислого газу CO2 приблизно на 130 000 кг щорічно. І нарешті, подальше доповнення системи збільшило її продуктивність до 320 кВт макс. (KWp) - максимуму, що становить 130% використання компанією своєї власної енергії, і зробило значний прогрес в області децентралізації енергопостачання. Тепер Warwick здатний забезпечити доступне постачання енергії також системі прилеглих житлових районів.

ПОРТРЕТ МУЗИКАНТА - ШЕЙН ЕМБУРІ (SHANE EMBURY) - СИЛЬНИЙ КУЛЬТ І РИТМ-МАШИНА NAPALM DEATH

"Я став бас-гітаристом, абсолютно не прагнучи до цього", визнається Шейн Ембурі, музикант-ідол, один з королів грайндкора Napalm Death. "І сталося це тільки тому, що Napalm'у потрібен був бас-гітарист. Я починав грати на барабанах, і у мене ніколи навіть думки не виникало про гру на басу ". Категоричні слова людини, чотириструнна атрибутика якого визначила завидну роль його, як засновника страхітливого музичного стилю - злиття панку і металу, який отримав назву грайндкор.

Сформувавшись в 1982 р в Бірмінгемі (Англія), смутному індустріальному місті, з якого вийшли Black Sabbath і Judas Priest, Napalm Death своїми силами дають початок новому музичному жанру. Студія звукозапису Earache Records випустила їх тепер уже легендарний дебютний альбом Scum (1987). Альбом настільки жорсткий і помпезний, що в той час не вписувався в рамки дозволеного. На жаль, відсутність належної підтримки, невдалі музичні експерименти і зміни в складі колективу привели групу до застою в 90-х роках. Не дивлячись на це, Napalm Death ніколи офіційно не розпадалися. Група самостійно виношувала маловідомий стиль, не схожий ні на який з існуючих в своєму роді. Але після перенесених лих Napalm Death піднімається на неймовірний рівень в наступні роки, і сьогодні їх зараховують до легендарних, які заробили собі культовий статус, до груп, таким як Motorhead і Slayer.

Повернувшись після виходу в 2002 році "Order of the Leech", успішного CD, в якому простежується повернення групи до свого коріння, Napalm Death зміцнили свій союз з лейблом Century Media Records випуском "Leaders Not Followers: Part 2", повноцінного сиквела міні-альбому каверів, випущеного в 1999 році. Leaders - це данина поваги до деяких груп, що вплинув на жанрове звучання Napalm Death. Записуючи пісні, такі як Troops of Doom (Sepultura), Riot of Violence (Kreator) і Blind Justice (Agnostic Front), Napalm вирішили не інтерпретувати їх на свій лад, а скоріше наслідувати жорсткості оригіналів, що в підсумку зробило їх класикою.

Приправлений вибуховим звуком бас-гітари Ембурі, дикс випускається під час наростаючої хвилі визнання. Нещодавно, наприклад, журнал Revolver включив групу в «50 найважчих груп», що було значним підйомом з тих пір як Ембурі став грати в групі в 90-х (він замінив початкового басиста Джима Вайтлі / Jim Whiteley, який іронічно з'являється в двох треках альбому Leaders). У квітні, Napalm Death випускає "Time Waits For No Slave." Це 13-й студійний альбом групи, а значить Napalm Death в сучасному екстремальному напрямку музики залишаються біля керма.

У центрі Всього цього шуму Варто Шейн Ембурі, рупор групи, Яким вдається НЕ только підтрімуваті репутацію засновника грайндкора, но и залішатіся успішнім турів басистом. Коли він не підриває публіку ядерним штурмом Napalm, він дає додаткові виступи з одним зі своїх численних проектів, таких як Brujeria (в складі Діно Казарес / Dino Cazares, колишнього гітариста Fear Factory), Lock Up або Venomous Concept. Непогано для барабанщика, який стверджує, що не має "фундаментального музичної освіти і ніколи не прагнув грати на басу".

Практика барабанщика послужила Ембурі хорошу службу як басиста, зокрема це проглядається в неортодоксальном підході Napalm Death до написання пісень. "Ми, насправді, пишемо наші пісні подалі від репетиційного залу, який може здаватися неминучим. Змішування ідей ніколи на нас не працювало, оскільки можна витратити в чотири рази більше часу, щоб прийти до спільного рішення, сам до якого ти прийшов би набагато швидше. Добре пробувати якісь нові речі, але, думаю, ми вже знайшли свій спосіб організації роботи ". Ембурі пише свої пісні для Napalm на гітарі і записує їх на 4-трековий магнітофон з драм-машиною, таким чином, практика барабанщика допомагає йому створювати ритми для пісень. "Коли я беру в руки бас-гітару, я слухаю бас-барабан і малий барабан, і дивлюся, як вони поєднуються разом, щоб підібрати ноти відповідно їх звучанням. Практика гри на барабанах допомогла мені в цьому відношенні. Як протилежність простий грі бас-партії, я намагаюся робити трійку різних прикладів і моделей, більше орієнтованих на барабани ". Практика барабанщика послужила Ембурі хорошу службу як басиста, зокрема це проглядається в неортодоксальном підході Napalm Death до написання пісень

Для досягнення особливого жорсткого звучання, характерного для Napalm Death, Ембурі використовує 4-струнний бас Warwick Streamer, виробляючи дуже чистий низький звук з спотворенням. "Коли Ви дивіться наші живі виступи, мова йде більше про відчуття баса у Вас в грудях. Це те, чого я добиваюся. Я не переймаюсь тим, щоб було чути кожна виконувана мною нота ".

Не дивлячись на свої починання в якості барабанщика, Ембурі розповідає про «неймовірною комбінації музикантів», які на початковому рівні надихали його. "Що стосується поведінки, це міг бути Cronos з Venom. Він не був найвидатнішим басистом, але мені подобалося, як він виглядав під час гри. Також Geddy Lee; його злегка спотворене звучання в ранніх альбомах Rush виробляло на мене враження ".

На фото: Шейн на Wacken Open Air цього року з продюсером ріпаком Расселом / Russ Russel

ПОСТСКРИПТУМ

Прогрес в розробці дизайну музичних інструментів відбувається не тільки на креслярському столі. Успіх також безпосередньо залежить від експертної оцінки споживача, підкріпленої досвідом і практикою. Тільки ті, кому дуже близькі потреби музикантів, хто виходить на сцену і грає, можуть знати, як моделювати і створювати задовольняють їх вимоги інструменти. Ми в Warwick пишаємося тим, що співпрацюємо з кращими басистами, що грають в даний час, і дуже зобов'язані їх професійної допомоги, результати якої виливаються в останні досягнення нашого виробництва. Імена деяких видатних музикантів, які з нами співпрацюють: легенда Cream Джек Брюс (Jack Bruce), фанкстер Т.М. Стівенс (TM Stevens), ейсід джазовий маестро Стюарт Зендер (Stuart Zender), гуру експериментального джазу Йонас Хелборг (Jonas Hellborg), і багато інших. Деякі з них, такі як P-Nut, навіть створили свої власні іменні моделі, співпрацюючи з нашим відділенням Custom Shop. Ці моделі, звичайно ж, є найяскравішими зірками в сузір'ї пропонованих нами інструментів.

І на цій ноті, дозвольте мені побажати Вам продовження яскравого і прекрасного літа!
Щиро Ваш,
Ханс-Пітер Вілфер (Hans-Peter Wilfer)

"JAM" - ТВІЙ МУЗИЧНИЙ МАГАЗИН!

Неймовірно?

Новости