Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Німеччині вибрали найкрасивіші сідниці

AFP

Підготовка до цього конкурсу тривала три місяці: на його сайті 130 тисяч зареєстрованих користувачів вибирали найкращі зади серед 15 тисяч претендентів. На звання володаря кращого в світі заду претендували не тільки європейці, які становлять серед конкурсантів більшість, але також жителі Японії, Аргентини, Бразилії та Південної Африки.

За умовами на конкурс не приймалися фотографії "ню": інформація, що цікавить частина тіла могла бути не тільки в білизні, а й, наприклад, в джинсах.

Для участі в заключному етапі, який проходив в Мюнхені, були відібрані 45 осіб з 26 країн, чиї фотографії були визнані найбільш привабливими.

До конкурсної комісії увійшли: манекенниця, фітнес-тренер, хореограф, фотограф і психолог.

Журі, оцінюючи сідниці, звертало увагу на їх округлість і тренованість, а також на відповідність іншим частинам тіла.

Учасники змагань розповідали, що за настільки привабливі форми повинні дякувати і батьків, і власне завзятість - більшість фіналістів регулярно займаються спортом.

В "жіночої" частини конкурсу перемогла 19-річна болгарка Христина Димитрова. В "чоловічий" - Андрій з румунського міста Тімішоара.

За одностайним визнанням журі, їх кола повністю відповідають необхідним пропорціям.

Чемпіонам дісталося по 10 тис. Євро і контракт з модельним агентством. Крім того, їх сідниці будуть застраховані.

Нагадаємо, що серед знаменитостей загальновизнаними володарями найкрасивіших дуп є Деніел Крейг, Меттью МакКонахі, Девід Бекхем, Бейонсе Ноулз, Кармен Електра, Джесіка Біл, Жизель Бундхен, Памела Андерсон і Дженніфер Лопес.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости