Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прибутковий будинок в Німеччині, купити прибутковий будинок в Німеччині

  1. Дані прибуткового будинку:
  2. Цей прибутковий будинок відповідає всім вимогам, яким повинен відповідати яким повинен відповідати...
  3. Економічний потенціал району
  4. Місцезнаходження
  5. Чому дохідний будинок в Німеччині

Купити прибутковий будинок в Німеччині з високою прибутковістю - багатоквартирний будинок в Німеччині продаж

Це прибутковий багатоквартирний будинок, розташований економічно розвиненому регіоні Баварії, місті Нойеттінг, поточна заповнюваність орендарями 100%, поточна рентна прибутковість ок. 6,92%.

Дані прибуткового будинку:

  • Рік будівництва: +1968
  • Житлова площа: 2500 м²
  • Площа ділянки 2900 м²
  • Кількість квартир: 48
  • 25 гаражів + 5 паркувальних місць
  • Поверхів: 8
  • Енергетичний паспорт є
  • Центральне опалення, всі вікна нові
  • Повністю 100% здано в оренду
  • Сума оренди нетто в рік: 180.000,00 Євро, включаючи оренду гаражів

---------------------------

Ціна: 2.600.000,00 Євро

Винагорода агентству: 5,95% включаючи 19% ПДВ

Цей прибутковий будинок відповідає всім вимогам, яким повинен відповідати яким повинен відповідати прибутковий будинок в Німеччині, як об'єкт для інвестицій:

  • висока поточна заповнюваність орендарями: 100%
  • Дуже вигідна інвестиція, всього близько 1040,00 Євро за квадратний метр. При цьому при покупці окремих квартир ціна за квадрат близько 2100,00 за метр
  • всі вікна нові, стан будинку відмінне
  • досить висока, але в той же час «розумна» поточна рентна прибутковість: 6,92% в рік
  • при бажанні є можливість залучення довгострокового кредиту в німецькому банку на покупку прибуткового будинку в розмірі. Тоді рентабельність інвестицій, завдяки використанню «кредитного плеча»: 10-14% річних
  • прибутковий будинок може з першого дня генерувати дохід для інвестора
  • високо-професійна керуюча компанія, яка буде не тільки управляти прибутковим будинком, а й забезпечувати зростання прибутковості, завдяки поступовому підвищенню орендних ставок

Прибутковий будинок в Німеччині, купити прибутковий будинок в Німеччині

Економічний потенціал району

Bayerisches Chemiedreiec

Neuötting розташований зручно з точки зору транспортного сполучення в південно-східній частині Баварії безпосередньо в Баварському хімічному трикутнику (Bayerisches Chemiedreieck або ще називають Südostbayerisches Chemiedreieck) де розташовано безліч підприємств промисловості і підприємства енерго-утворить комплексу.

В цей трикутник включені основні частини району Altötting (Neuötting знаходиться в 2 кілометрах), частина району Мюльдорфе і північні частини району Traunstein, також Simbach, Ampfing і Траунройт. Найбільш важливі промислові центри Бургхаузен, Trostberg, Waldkraiburg і ​​Burgkirchen.

http://de.wikipedia.org/wiki/Bayerisches_Chemiedreieck

Местположение прибуткового будинку

Місцезнаходження

Місто розташоване на річці Інн, в двох кілометрах на північ від знаменитого міста паломників Альтёттінг, приблизно в 70 км на північ від Зальцбурга, в 80 км на північний захід від Пассау і близько 100 км на схід від Мюнхена.

На машині:

Neuoetting розташований центральнона перетині основних національних доріг. Тут перетинається автомагістраль № 94 (шосе B 12) Мюнхен-Пассау, федеральну траса 299 Ландсхут - Traunstein і федеральну траса 588 Eggenfelden - Neuoetting.

Наступні перетину важливих автомагістралей:
A 3 (з'єднання) Pocking 70 km
A 8 (з'єднання) Traunstein / Siegsdorf 55 km
A 92 (з'єднання) Landau / Isar 60 km
A 94 (з'єднання) Neuötting 1 km

Поїзд

Залізнична станція Neuoetting знаходиться на маршруті Мюнхен - Simbach. Вокзал знаходиться в 2 км від міста.

ае ропорт

Регіональний аеропорт в Eggenfelden - 20 кілометрів
Аеропорт Мюнхен - 67 кілометрів також можна доїхати на поїзді
Аеропорт Зальцбург - 67 кілометрів, також можна доїхати на поїзді

Прибутковий будинок в Німеччині в Баварії. види міста

Нойеттінг (Neuötting) - місто в Німеччині, в землі Баварія.
Підпорядкований адміністративному округу Верхня Баварія. Входить до складу району Альтеттінг. Населення становить близько 10.000,00 людина. Займає площу 36,60 км². Місто поділяється на 36 міських районів.

Чому дохідний будинок в Німеччині

Купівля прибуткового будинку в Німеччині є однією з найбільш ліквідних інвестицій і вдалих вкладень в прибутковий бізнес Німеччини. Пояснюється це перш за все тим, що понад 70% населення Німеччини живуть в орендованих будинках або квартирах, відповідно, вони є потенційними орендарями квартир в вашому домі.
Дохідна сума від здачі в оренду може скласти від 5 до 8% в залежності від розташування і стану будинку, вартість дохідних будинків в Німеччині з часом лише зростає.
Наша компанія допоможе Вам у проведенні технічної і юридичної експертизи об'єкта, послуги ремонту будівлі, довірче управління багатоквартирним дохідним будинком.

Tags: Прибуткові будинки в Німеччині , Прибутковий будинок в Німеччині , Купити прибутковий будинок в Німеччині , Купити прибутковий будинок в Німеччині з високою прибутковістю , купити багатоквартирний будинок в Німеччині , купити багатоповерховий будинок в Німеччині , Купівля прибуткового будинку в Німеччині , продається прибутковий будинок в Німеччині

Назад до розділу: Бізнес в Німеччині , Прибуткові будинки, багатоквартирні будинки і житлові комплекси , інвестиційна нерухомість , комерційна нерухомість

Новости