Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мовні курси в Німеччині: курси німецької мови в школі Sprachschule zum Ehrstein

Sprachschule zum Ehrstein - популярна німецька мовна школа, яка вже більше 12 років успішно працює в сфері навчання і допомагає своїм студентам вивчати німецьку мову в одному з найкрасивіших південно-західних міст Німеччини - Фрайбурзі. Мовна школа «Sprachschule zum Ehrstein» має репутацію однієї з кращих мовних шкіл світу. Школа має акредитацію екзаменаційного центру TELC (The European Language Certificates). Висококваліфікований викладацький склад школи забезпечує високу якість освіти своїм студентам. Досвідчені і доброзичливі викладачі, індивідуальний підхід до кожного студента, затишна, майже сімейна атмосфера під час занять сприятливо впливають на процес навчання і дають відмінні результати, особливо для тих студентів, які планують серйозно поліпшити свої знання німецької мови або вступити до університетів Німеччини.

Місто розташоване в південно-західній частині Німеччини, по сусідству зі Швейцарією і Францією. Історія Фрайбурга налічує понад 900 років. З 1457 року Фрайбург є університетським містом, кожен шостий житель міста - студент. Місто, хоч і немаленький за німецькими мірками (220 тис. Чоловік), але дуже затишний, з чудовим кліматом і чудовою екологією, оточений лісом Шварцвальдом Фрайбург є, мабуть, найбільш привабливим місцем для вивчення німецької мови. Мовна школа Sprachschule zum Ehrstein перебувати в самому центрі міста, буквально в декількох хвилинах ходьби від третього за старшинством і престижності в країні університету імені Альберта Людвіга. З вікон школи відкривається дуже гарний вид на дахи будинків і зелені околиці міста. Компактне розміщення школи дозволяє студентам мати швидкий доступ до бібліотеки німецької та іноземної літератури, робочим аудиторіям з інтернетом і затишного кафе, де можна виконати домашні завдання і спілкування по мобільному телефону.

Розташування школи на мапі Фрайбурга.

Якщо ви хочете дізнатися докладніше про програми, зареєструватися, або отримати консультацію, залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

  • Вік студентів: 10-13 і 14-17 років; програми для студентів дивіться тут
  • Кількість студентів в групі: до 15 учнів;
  • Початок курсу: щопонеділка о липні і серпні;
  • Тривалість курсу: 2, 3 або 4 тижні;
  • Структура програми: уроки німецької мови + позакласні заходи + екскурсії.

Уроки німецької мови

Інтенсивність: Стандартний курс - 20 уроків на тиждень

Тривалість уроку: 45 хвилин

По прибуттю дітей розподіляють по групах відповідно до їх віку та рівня володіння німецькою мовою:

  • початківці або початківці з початковими знаннями (0-2 роки німецької мови в школі);
  • середній рівень (3-5 років німецької мови в школі);
  • просунутий рівень володіння німецькою мовою (6-8 років німецької мови в школі).

Вивчати мову, спілкуючись безпосередньо з носіями мови, - це ідеальний спосіб отримати хороший результат. Навчальний курс допоможе значно підвищити знання німецької та підкорити нові вершини у володінні мовою. Стандартний курс розрахований на студентів, як з нульовими знаннями, так і на тих, хто раніше вже вивчав німецьку, а індивідуальний підхід викладачів до кожного студента гарантує ефективне засвоєння знань. Невелика кількість учнів в групах дає можливість викладачеві більш індивідуально підійти до процесу навчання, що допомагає студенту легше зрозуміти і засвоїти новий матеріал. Безпосередньо для дітей і підлітків курси адаптовані до віку учнів, широко застосовується комунікативна методика з використанням рольових ігор, спільних прогулянок, різних заходів.

Позакласні заходи

Крім навчання, звичайно ж, кожен студент школи отримує можливість приємно і пізнавально провести свій вільний час. В рамках культурно-розважальної програми для дітей, школа зазвичай організовує відвідування басейну, ігри в футбол, волейбол, скелелазіння, міні-гольф, пікніки, заняття футболом, плаванням, баскетболом, бадмінтоном, клуб любителів культури, різні семінари та вікторини, шоу талантів. В кінці навчального курсу - свято-вечірка. Заходи завжди організовуються досвідченими педагогами-супроводжуючими, які також прийдуть на допомогу в будь-який час протягом перебування вашої дитини в мовній школі.

екскурсії

У вартість програми включено екскурсії: екскурсії по Фрайбургу, огляд історичних пам'яток, поїздки в торгові центри, парки розваг і відвідування музеїв. Також здійснюються екскурсії в Європа-парк (це найбільший в Німеччині аквапарк, який знаходиться всього в 20 хвилинах їзди від міста), відпочинок на озері Тітізее з катанням на човнах, Шварцвальд, Кайзерштуль, Ельзас.

Варто звернути увагу на те, що:

  • Фрайбург - це еко-місто, він ідеально пристосований для пересування на велосипедах. Безліч магазинів пропонують оренду велосипедів і можливість покататися на гірських велосипедах по красивих гірських дорогах.
  • Міські струмочки. Милі струмочки, які обрамляють вулиці Старого Міста, є символом Фрайбурга. Якщо приїжджий чоловік випадково в них настане, городяни вірять, що ця людина незабаром знову повернеться до їхнього міста.
  • Фрайбурского кафедральний собор (1330 рік), Стара і Нова Ратуші, Швабські Ворота, Мартінстор (архітектурні пам'ятники 13 ст.), Фрайбурского Ботанічний Сад.
  • Альберт Людвигс університет - один з найстаріших університетів Німеччини, в якому вчилися свого часу М.Цветаева, М. Горький.

Для студентів вікової групи від 10 до 17 років пропонуються наступні види проживання:

  • окрема кімната в будинку приймаючої сім'ї, з харчуванням або без нього;
  • студентська резиденція.

Проживання в приймаючій сім'ї - відмінна можливість ближче познайомитися з людьми і країною, перебуваючи безпосередньо в оточенні носіїв німецької мови. Студент отримує можливість вибрати:

  • Одномісну або двомісну кімнату;
  • харчування: сніданок, напівпансіон, триразове харчування;
  • зручності в особисте користування або спільне з членами сім'ї, яка приймає;
  • Окрема кімната із загальною кухнею і ванною.

Сім'ї ретельно відбираються і дають студентам можливість більше дізнатися про місцеву культуру в комфортабельній обстановці, вивчаючи німецьку мову у Фрайбурзі. Більшість сімей живуть в зелених зонах Фрайбурга з хорошим транспортним сполученням. Час в дорозі до школи коливається від 10 до 40 хвилин, в середньому - 20 хвилин.

Проживання в гуртожитку означає, що дитина буде жити в будинку, спеціально побудованому для студентів. Воно може знаходитися прямо на кампусі або на невеликій відстані від місця навчання. Студентські гуртожитки приймають студентів у віці від 15 років.

Проживання в резиденції передбачає:

  • кімнати на одного або двох;
  • зручності в кімнаті або на кілька студентів;
  • харчування (три рази в день, під час екскурсій видається сухий пайок);
  • цілодобова служба охорони.

Кожна кімната - це окремі апартаменти, повністю мебльовані, з душем, телефоном, кабельним ТБ, можливістю підключення до інтернету. У резиденції є також 2 великі кімнати для відпочинку, спільна кухня, пральні машини. Серед інших плюсів резиденції - зручне місце розташування і наявність громадського транспорту; недалеко знаходитися озеро, хороші можливості для заняття спортом. Магазини розташовані в безпосередній близькості від гуртожитку. Поруч з гуртожитком знаходиться зупинка трамвая і безліч спортивних споруд.

Батькам не варто хвилюватися за дитину в дорозі, так як школа надає своїм учням трансфер «аеропорт-школа-аеропорт». Хлопців зустрічає в аеропорту представник школи, основне завдання якого доставити і розмістити учнів у кімнатах, а по закінченню курсу супроводити дітей в аеропорт. Також можливо замовити за додаткову плату послугу - супровід дитини на борту літака.

Якщо ви хочете дізнатися докладніше про програми, зареєструватися, або отримати консультацію, залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

Новости