Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кавказький Вузол | Заборонено проїзд великовантажних автомобілів по Військово-грузинській дорозі

Рух вантажівок по Військово-грузинській дорозі на виїзд як з Грузії, так і з Росії припинено до поліпшення погоди.

Обмеження на виїзд з Росії по трасі Владикавказ - Верхній Ларс введені з 22:30 мск 4 січня в відповідно до рекомендацій прикордонної поліції Грузії, повідомило управління МНС по Північній Осетії.

Проїзд для легковиків відкритий, однак рятувальники рекомендували на сайті відомства утриматися від поїздок в цьому напрямку.

Для машин з причепом і напівпричепом закритий і виїзд з Грузії, з посиланням на Єреванській посольство Грузії в ніч на 5 січня повідомили "Новини-Вірменія". Траса Степанцмінда - Ларс є єдиним сухопутним шляхом, що зв'язує Вірменію з Росією, відзначається в повідомленні.

Згідно зображенню з веб-камер на КПП Верхній Ларс, сьогодні до 6:27 мск на КПП при в'їзді до Грузії стоять кілька легкових автомобілів, під'їзду до нього не видно через заметіль Згідно зображенню з веб-камер на КПП "Верхній Ларс", сьогодні до 6:27 мск на КПП при в'їзді до Грузії стоять кілька легкових автомобілів, під'їзду до нього не видно через заметіль. В сторону Росію черзі немає. Зображення на веб-камерах оновлюється кожні 15 хвилин, вони надані Північно-Кавказьким митним управлінням, відзначається в повідомленні на сайті "Верхній Ларс".

За даними погодного сервісу "Кавказького вузла", сьогодні вдень в грузинському селищі Степанцмінда хмарна погода, сніг, температура повітря нуль градусів, швидкість вітру 1 метр в секунду. Погодний сервіс - це партнерський проект "Кавказького вузла" і Гідрометцентру Росії. Користувачі сервісу, який також доступний і в легкої версії , можуть коригувати дані метеорологів для більш точного прогнозу.

Новости