Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Дивноморське без посередників. Готелі, санаторії, бази відпочинку. Активний відпочинок, дайвінг

На березі Чорного моря в мальовничій долині розташувався курортне селище під назвою Дивноморське (Дивноморск). Дивноморск знаходиться в 12 км від Геленджика. Дістатися до селища можна через ЖД Новоросійська. Потім пересісти на автобус або таксі і через 40 км виявитися в Дивноморське. Найближчі аеропорти знаходяться в Анапі і Краснодарі.
Відпочинок в Дивноморське щорічно вибирають тисячі росіян. Чим же так популярний відпочинок в Дивноморське і чим зобов'язаний селище такому романтичному назвою ?! У першій половині 19 століття стали відомі рідкісні лікувальні фактори цієї кліматичної зони, з цього часу радянська інтелігенція стала відбудовувати в селищі свої перші дачі. Так почалася славна історія курорту Дивноморське. У той час, через схожість обрисів берегів з Геленджікской бухтою, відомого як Фальшивий Геленджик. Сучасна назва селище отримав в 1964 році, коли тут почалося активне будівництво санаторіїв, пансіонатів і будинків відпочинку.

І дійсно, назва курорту говорить сама за себе: море тут дійсно дивне. З двох сторін селище оточене скельними масивами, через що вода в бухті залишається чистою і затьмарена навіть під час штормів. Таке чисте море чи можна зустріти де-небудь ще на Чорноморському узбережжі. У Дивноморське зручні галькові пляжі, дно моря мілководне, піщане, а поруч з пляжем на багато кілометрів розтягнувся знаменитий парк - бор пицундской сосни.
Клімат тут м'який, тому дихається легко і вільно. Сприятливі кліматичні особливості створили чудові можливості для лікування і відпочинку в Дивноморське: взимку тут працюють санаторії, а влітку відпочиваючих починають приймати також пансіонати, готелі, дитячі оздоровчі табори та будинки відпочинку.
Зараз Дивноморск - це сучасний курортне селище на березі Чорного моря з великим вибором місць розміщень і хорошим сервісом. Набережна рясніє кафе, барами, ресторанами, всілякими ігровими майданчиками та дискотеками. На території Дивноморське також працює дитячий аквапарк, автодром з картингом, екскурсійні бюро, де можна придбати екскурсії на всі найцікавіші пам'ятки Геленджика і Чорноморського узбережжя.
Організувати відпочинок в Дивноморське без посередників можна через наш сайт. Тут представлений широкий список місць розміщень, вказані ціни, розміщені відгуки туристів.
Бажаємо чудового відпочинку!

опублікував Admin 29 Вересня 2011, 8:23:42 13893 Прочитаних · Чим же так популярний відпочинок в Дивноморське і чим зобов'язаний селище такому романтичному назвою ?

Новости