Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сочі, Геленджик і Анапа по системі «все включено»

Туроператори постараються залучити росіян на вітчизняні курорти введенням системи обслуговування «все включено». Як повідомив віце-президент Російського союзу туріндустрії (РСТ) Юрій Барзикін, ця концепція з'явилася в готелях Сочі, Геленджика і Анапи.

Поки проживання за системою «все включено» пропонують тільки близько 10% готелів, це приблизно 20-40 готелів в кожному із зазначених міст. На думку Барзикін, впроваджуючи цю систему, російські курорти зможуть залучити аудиторію, яка звикла їздити в Туреччину і Єгипет.

«В минулому році Краснодарський край відвідали близько 12 мільйонів туристів. У цьому, думаю, буде 15 мільйонів. Відпочивати до Криму в минулому році приїхали понад 4 мільйонів росіян, в цьому сезоні показники, вважаю, дотягнуть до 5 мільйонів », - поділився прогнозами Барзикін.

При цьому, на його думку, до Туреччини в цьому році поїдуть не більше 3 мільйонів росіян, до Єгипту - не більше 2 мільйонів наших співвітчизників.

За словами віце-президента РСТ, вартість одного дня проживання в тризірковому готелі за системою «все включено» становить близько 3,5 тисяч рублів, повідомляють «Известия» .

Новости