Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК

Оздоровлення і лікування   членів Профспілки та їх сімей   Детальну інформацію про вибір санаторію, цінах і надання лікування можна переглянути на сайті   www Оздоровлення і лікування

членів Профспілки та їх сімей

Детальну інформацію про вибір санаторію, цінах і надання лікування можна переглянути на сайті www.profkurort.ru розділ "Членам профспілки"

Центр відпочинку працівників освіти "Світанок", місто Геленджик

Геленджик - унікальний курорт на Чорноморському узбережжі Росії, багатий красою природи, пам'ятниками історії і культури. Тут, в двохстах метрах від мальовничого берега Чорного моря, в зелені сосен і дубів затишно розташувався Центр відпочинку працівників освіти краю "Світанок". Це єдина в Росії профспілкова здравниця для відпочинку педагогічних працівників! Комфортабельні 2-х і 3-х місні номери обладнані центральним кондиціонуванням та опаленням, санвузлом і душових кімнатами, балконами з видом на море. Алеї здравниці укладені гарною плиткою, на додаток до вікових дубів і сосен висаджено безліч молодих чагарників, розбиті прекрасні квіткові клумби. У яскравій, сонячної їдальні, відпочиваючим забезпечено відмінне 3-х разове харчування відповідно до перспективного меню, що виключає повторення страв протягом тижня. Оформлена спортивний та дитячий майданчик. Щорічно безкоштовні путівки в ЦО "Світанок" отримують переможці та лауреати крайових конкурсів професійної майстерності. Чудовий колектив Центру "Світанок" щодня докладають усіх зусиль, щоб працівники освіти нашого краю могли повноцінно і комфортабельно відпочити. Адреса: Росія, Краснодарський край, м Геленджик, вул. Туристична, 3, центр оздоровлення та відпочинку "Світанок".

Всю інформацію, що цікавить Вас інформацію про путівки можна отримати

в Ленінградській районній територіальній організації Профспілки

Санаторій Єйськ знаходиться на узбережжі Таганрозької затоки і Єйського лиману біля основи, що розділяє їх коси Санаторій "Єйськ" знаходиться на узбережжі Таганрозької затоки і Єйського лиману біля основи, що розділяє їх коси. У цьому мальовничому місці сама природа створила всі умови для лікування і безтурботного відпочинку: унікальний клімат, тепле море, корисний морське повітря і яскраве сонце. Санаторій "Єйськ" - один з перших санаторіїв Краснодарського краю. До того ж крім відпочинку ви можете тут поправити своє здоров'я. Санаторій "Єйськ" - це спальні корпуси на 400 місць, затишна дієтїдальня, клуб і власний пляж білого піску на 80 м. Санаторій знаходиться в старій частині міста, чарівною, красивою з прямими вулицями і невеликими будиночками, які потопають в смарагдової зелені. Територія санаторію займає 6 озеленених гектарів. Поруч з санаторієм є центральний міський ринок, безліч кафе і ресторанів, парків, атракціонів, магазинчиків і фонтанів. Для членів профспілки надаються путівки зі знижкою 30%. Всю інформацію, що цікавить Вас інформацію про путівки можна отримати в Ленінградській районній організації Профспілки.

Новости