Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини Росії: У Геленджику з'явився пам'ятник «Чудовому мужику» - Вільна Преса Південь - Новини Краснодарського краю. Новини сьогодні, 14 червня 2016

Місцевий бізнесмен увічнив «в бронзі» пісню групи «Ленінград» «Чудовий мужик мене вивіз до Геленджик» і себе заодно.

Біля свого ресторану комерсант встановив бронзового мужика з ланцюгом на шиї, з товстою барсеткою в руках і стрункою дівчиною поруч. Як поділився замовник пам'ятника «чудовому мужику», ідея встановити такий «монумент» прийшла до нього після поїздки в Караганду, де він побачив пам'ятник знаменитій фразі «Де, де? В Караганді!".

- Захотілося, щоб у нас в місті з'явилося щось таке ж люди знають і смішне, - призводить слова бізнесмена «Кубань24».

Фігури виконані в людський зріст з дутого пластика і розфарбовані під бронзу. В образі «чудового мужика» сам власник ресторану.

Читайте також

Місцевий бізнесмен увічнив «в бронзі» пісню групи «Ленінград» «Чудовий мужик мене вивіз до Геленджик» і себе заодно Порно-бізнес як бренд курорту

Або секрети безпечного «знімання» від знавців

Читайте останні новини на сьогодні, 26 липня, і аналітичні матеріали Вільної Преси в соціальних мережах: Facebook , Twitter , ВКонтакте , Однокласники , Світ тісний , а також Telegram .

Як поділився замовник пам'ятника «чудовому мужику», ідея встановити такий «монумент» прийшла до нього після поїздки в Караганду, де він побачив пам'ятник знаменитій фразі «Де, де?

Новости