Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати відпочивати у вересні?

  1. Куди варто поїхати відпочивати у вересні?
  2. Куди полетіти в вересні за кордон?
  3. Пляжний відпочинок
  4. Пляж і екзотика в вересні
  5. Куди поїхати у вересні в Росії?
  6. Екскурсійний відпочинок в вересні

Вересень традиційно є найкращим місяцем для поїздок на море. У багатьох країнах спадає виснажлива спека і температура повітря стає комфортною для сприйняття людиною.

Іншими словами настає час "оксамитового сезону", який так любимо туристами:

  • Головним плюсом поїздок у вересні є помітне зменшення кількості відпочиваючих на курортах;
  • А ближче до середині вересня бажаючих відправитися у відпустку напевно порадує сезонне зниження вартості турів.

Пам'ятайте, вересень - не однозначне місяць в плані вибору місця для відпустки. Для однієї країни - це закінчення пляжного сезону, для іншого - його продовження. Головне, не помиліться в тому, куди саме вам варто поїхати відпочивати з урахуванням ваших інтересів в останній осінній місяць.

Куди ж прокласти свій маршрут мандрівника?


Куди варто поїхати відпочивати у вересні?

Вересень традиційно є найкращим місяцем для поїздок на море

Напрямок Пляжний відпочинок Час для екскурсій потрібна віза? t днем ​​ср, ºС t води ср, ºС Туреччина + + немає +32 +26 Єгипет + + немає +35 +28 Іспанія + + та +27 +23 Кіпр + + та (провізії) +28 +26 Греція + + так + 28 +25 Туніс + + немає +31 +28 Балі + + немає +29 +27 Крим + + немає +28 +26 Сочі + + немає +27 +26 Абхазія + + паспортний контроль +28 +26 Геленджик + + немає +27 +25 Туапсе + + немає +27 +25 Анапа + + немає +27 +25 Італія + + та +23 +22 Болгарія + + та +24 +22 Чорногорія + + немає (менше 30 днів) +25 +23 Хорватія + + да +25 +24 Франція + + та +23 +22

Справа представлена ​​таблиця із зазначенням важливих параметрів для відпочинку в кожній з країн в перший осінній місяць.
Справа представлена ​​таблиця із зазначенням важливих параметрів для відпочинку в кожній з країн в перший осінній місяць Зведена таблиця яскравим прикладом доводить, що поїздка в будь-яку країну у вересні буде 100% універсальної і ідеальною для грамотного поєднання наступних речей: море + сонце + екскурсії.


Куди полетіти в вересні за кордон?

Перший осінній місяць може бути сміливо рекомендований будь-якої категорії туристів, охочих провести час, купаючись в теплому морі.


Пляжний відпочинок

Туреччина і Єгипет

Туреччина і Єгипет

У вересні любителям пляжного відпочинку, які віддають перевагу систему "все включено" і не люблячим переплачувати за путівку, найкраще поїхати відпочивати в Туреччину або Єгипет. Днем вас буде радувати комфортна температура повітря до + 34ºС і тепла морська вода, яка прогріта до + 28ºС, а ночі порадують своєю прохолодою, але нижче + 18-20ºС температура як правило не опускається.

Між Туреччиною і Єгиптом існує принципова різниця: до кінця вересня на курортах Туреччини закінчується високий сезон, а на курортах Червоного моря, навпаки, ближче до кінця місяця тільки починається кращий з сезонів відпочинку в Єгипті . Обидва напрямки порадують відпочиваючих з маленькими мандрівниками: практично в кожному готелі надається професійна дитяча анімація. Веселі аніматори настільки захоплюють дітей, що дорослим залишається тільки розслабитися і отримати задоволення від прийняття сонячних ванн.

Вартість путівок до Туреччини восени поступово знижується, в той час, як вартість турів в Єгипет починає рости, адже в жовтні і листопаді на курортах Єгипту встановлюються всі кращі умови для прийняття гостей з усього світу.

Іспанія

Куди, як не в Іспанію, слід відправитися в перший місяць осені. Початок вересня на курортах Іспанії радує можливістю продовжувати купальний сезон, але ось кінець місяця може затьмарити відпочинок приходом холодних течій і прохолодних дощів. Якщо ви збираєтеся поїхати відпочивати до Іспанії восени, то перевагу віддавайте першій половині вересня, особливо якщо вашими супутниками є діти або люди похилого віку, адже для них особливо важлива стабільність і їх організм дуже трепетно ​​ставиться до зміни погодних умов.

Обов'язково під час відпочинку з дітьми відвідайте парк розваг Порт Авентура ! Не тільки ваші маленькі туристи, а й Ви отримаєте масу позитивних, а при бажанні і екстремальних емоцій. Початок осені - прекрасна пора для прогулянок по величезній території парку.

Якщо у вересні погода стоїть ще досить спекотна до + 27ºС, а вода прогріта до + 23ºС, то ближче до кінця місяця денна температура опускається нижче + 23ºС, а вода ставиться помітно прохолодніше.

Кіпр

У першій половині вересня, а часто і до самого закінчення місяця на курортах Кіпру царює справжнє літо. Денна температура рідко опускається нижче +30 º С, а морська вода залишається ідеально прогрітій за попередні місяці. Острів - відмінний варіант, куди варто поїхати проводити відпустку тим, хто скучив за новими враженнями. На Кіпрі є, на що подивитися. І це стосується не тільки історичних пам'яток, які можна оглянути самостійно, скориставшись послугою оренди авто на Кіпрі .

Туристу на замітку:

Практично кожен пляж острова нагороджений Блакитним прапором, що означає відповідність високим стандартам якості і безпеки купання. А кращі пляжі на Кіпрі ви вже визначте самі, виходячи з того, на якому з них відпочивати на вашу думку комфортніше і затишніше.

У вересні Кіпр починає оживати після літньої посухи. Під час відпочинку вас може застати короткочасний дощик. Не лякайтесь! Проливних або частих дощів в цей час тут не буває. Початок осені - час дозрівання багатьох фруктів на острові, маслин та інжиру. Отримати дозу вітамінів нікому не завадить.

Греція

Греція

Купуючи тур в Грецію, потрібно обов'язково враховувати куди саме і заради чого ви хочете поїхати відпочивати.

Вересень - остання можливість в жаркому сезоні насолодитися пляжами Греції і вдосталь накупатися в одному з морів, що омивають країну. Завдяки тому, де знаходиться Греція , Країна отримала унікальне становище і яке море в Греції однозначно сказати неможливо.

Рекомендація туристам:

Головна рекомендація по вибору для відпочинку в вересні одного з курортів Греції , Полягає в наступному: вибирайте для проведення відпустки великі грецькі острови, тому що дрібніші не зовсім підходять для пляжного відпочинку через вже усталеною там вітряної прохолоди.

Туніс

особливістю осіннього відпочинку в Тунісі є встановлення безвітряної погоди, що робить відпочинок ще комфортніше. Туніс - країна, куди чи не поїхати відпочивати у вересні просто неможливо:

  • Найтепліше місця в Середземному морі, мабуть, годі й шукати;
  • У перших числах місяця закінчується сезон медуз в Тунісі , Який здатний затьмарити відпочинок туристів;
  • І нехай, вересень є точкою звіту для сезону дощів, але цей факт ніяк не вплине на ваш відпустку. Кількість опадів збільшується до кінця місяця. Як правило, дощі збираються до вечора, і нікому не заважаючи, закінчуються до ранку;
  • Зате початок дня на курортах Тунісу радує свіжою прохолодою, поступово змінявся спекотною погодою.

Денна температура рідко буває нижче + 31ºС, вночі опускається до + 22ºС. Температура морської води доходить до позначки + 28ºС, але з кожним днем ​​море трохи остигає.


Пляж і екзотика в вересні

Балі і В'єтнам

Балі і В'єтнам

Балі. На острові тепло круглий рік, але саме у вересні курорти Балі стають популярним місцем зустрічі серферів з різних куточків планети, куди з кожним роком з'їжджається їх все більша і більша кількість.

  • Поїхати відпочивати на острів у вересні варто тільки вміє ловити хвилю або бажаючим отримати навички та знання про те, як це зробити;
  • Якщо ви любитель серфінгу або бажаєте почати навчання в серф-школі, то ласкаво просимо на Балі, де триває посушливий сезон. Температура повітря не падає нижче позначки +30 º С.
Туристу на замітку:
Серфінг на Балі

стрімко набирає популярність і є прекрасним приводом для знайомства людей з усього світу.

В'єтнам. Ближче до середини місяця вологість на курортах В'єтнаму помітно зменшується. Легше починає переноситися азіатська спека +30 - 35ºС. До початку сезону дощів ще далеко, тому можна весь місяць спокійно насолоджуватися кращими пляжами країни і відвідувати найцікавіші екскурсії у В'єтнамі .


Куди поїхати у вересні в Росії?


Пляжний відпочинок в Росії

Крим, Абхазія, Великий Сочі
Туапсе, Геленджик, Анапа

Крим, Абхазія, Великий Сочі   Туапсе, Геленджик, Анапа

Відмінно провести час на кращих узбережжях Чорного моря можна, навіть не маючи закордонного паспорта. Підводний світ Чорного моря не так різноманітний, але досить цікавий для дослідження.

Оксамитовий сезон характерний не тільки для закордонних курортів, але і для морських курортів нашої країни:

  • Куди саме з російських курортів поїхати відпочивати, сказати складно. Кожен гарний по-своєму. Але для всіх спільним є одне: у вересні тут спекотне сонце і тепле море. для відпочинку з дітьми в Криму краще вибрати першу половину місяця, коли вода ще зовсім тепла;
  • Курорти Великого Сочі краще встигнути відвідати до 20-х чисел вересня, пізніше море починає сильно штормити, хоча і на початку місяця такі неприємні моменти не виключені;
  • Погода в Абхазії розташовує до найтривалішого літнього сезону. На самих південних пляжах країни найдовше зберігається теплота морської води і температура повітря;
  • Будь-який з курортів Краснодарського краю також радий запропонувати кращі умови для пляжного відпочинку на півдні нашої країни.

Екскурсійний відпочинок в вересні


Європейський вояж

Будь-яка з країн Європи чудово підходить для поїздок у вересні заради відвідування екскурсій і прогулянок по пам'ятних місцях країни. До того ж деякі з них унікальні тим, що екскурсійні прогулянки можна поєднувати з пляжним відпочинком. Таким контрастом можуть похвалитися:

  • Італія;
  • Франція;
  • Хорватія;
  • Болгарія;
  • Чорногорія.

На початку осені тут все ще тепло, але вже зовсім не жарко. Морська вода тільки починає остигати, що поки ще не заважає купатися і насолоджуватися пляжним релаксом.

Пам'ятайте, вересень - не однозначне місяць в плані вибору місця для відпустки. Для однієї країни - це закінчення пляжного сезону, для іншого - його продовження. Головне, не помиліться в тому, куди саме вам варто поїхати відпочивати з урахуванням ваших інтересів у вересні.



Куди варто поїхати відпочивати у вересні?
Куди полетіти в вересні за кордон?
Куди ж прокласти свій маршрут мандрівника?
Куди варто поїхати відпочивати у вересні?
Напрямок Пляжний відпочинок Час для екскурсій потрібна віза?
Куди полетіти в вересні за кордон?
Куди поїхати у вересні в Росії?

Новости