Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кому по суду дістанеться елітний готель Kempinski Grand Hotel в Геленджику?

Арбітражний суд столиці в об'єднаному позові ВЕБ розглядає справу про стягнення суми в 20 мільярдів рублів від концерну, де значиться і компанія «Готель девелопмент», включаючи його актив у вигляді готельного комплексу Kempinski Grand Hotel.
У судовій справі йдеться, що відповідачі ініціювали мирова угода з ЗЕБом з передачею йому 100% цінних паперів «Готель девелопменту» - який володіє активом концерну в місті Геленджику.
Інвестором будівельних робіт готельного комплексу в 5 зірок з фондом в 379 номерів і окремо стоїть туроб'єктами «Сади морів» на 262 номери в 2007 році значився екс-глава компанії «Інтурист» Аббас Алієв. Саме в цей час ВЕБ підтвердив виділення 400 млн. Дол. На будівництво туристичних комплексів.
Згідно з даними аналітиків, ціна Kempinski Grand Hotel дорівнює сьогодні від 30 до 113 мільйонів доларів, виходячи з типу оціночних робіт. Фахівці не наважуються назвати ціну «Садів морів», оскільки недоступні дані по реалізованим в комплексі апартаментів. Як би не було, експерти стверджують, що для врегулювання спору по кредиту цих активів буде недостатньо.
Відомо, що в 2015 році у Зовнішекономбанку розглядалася ініціатива відкриття готельного концерну, куди б зарахували всі активи, отримані компанією після суду. Тема актуальною була до 3-го кварталу 2015 року, але підсумкове рішення так і не було прийнято. В чиїх руках опиниться знаменитий готель Геленджика залишається тільки гадати.

На нашому сайті Ви можете вибрати та забронювати кімнату або номер в готелі, готелі, приватний сектор або іншому туристичному об'єкті без посередників.

Новости