Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Адлера у моря з власним пляжем: ціни, кращі готелі з описом

  1. «Мисливець»: комфорт, тиша і власний пляж
  2. «Престиж»: поєднання комфорту, якості і ціни на березі моря
  3. «Лазур-Біч» - все «під рукою» в Адлері у моря
  4. «Арфа Парк-Готель» - затишок, різноманітність і безтурботність
  5. Radisson Blu Paradise Resort & Spa: ідеальний відпочинок круглий рік

Адлер вважається одним з найбільш відомих курортних районів Сочі. Сюди з'їжджаються для проведення різних свят, міжнародних форумів, конференцій, фестивалів і просто для гарного відпочинку. Створені для цього умови приваблюють сюди все більше туристів щороку. Облаштоване узбережжі, чисті і потопають у зелені вулички, розвинена інфраструктура і величезний вибір готелів з комфортним сервісом роблять це місце ідеальним для чудового відпустки. Розглянемо кращі готелі Адлера з власним пляжем на березі моря.

Розглянемо кращі готелі Адлера з власним пляжем на березі моря

«Мисливець»: комфорт, тиша і власний пляж

  • Адреса: вулиця Просвіти, 110а.
  • Телефон: 8-800-100-51-40.
  • Офіційний сайт: http://pansionat-ohotnik.ru/
  • Ціни: від 2300 руб.

шикарний чотириповерховий пансіонат Адлера з 64 номерами різної цінової категорії розкинувся на узбережжі Чорного моря. Власний піщано-гальковий пляж знаменитий чистотою, вічнозеленими кипарисами і можливістю цілий рік милуватися цією красою. Тут видаються лежаки і парасольки для повноцінного відпочинку. Spa-комплекс запропонує гостям закритий басейн, турецька хамам і фінську сауну. У користуванні проживаючих громадян прекрасно обладнаний тренажерний зал. Автостоянка під відеоспостереженням, де постояльцям надається 50% знижка. Харчування здійснюється в кафе, розташованому прямо на набережній, де подаються страви кавказької, європейської та російської кухонь. В період оксамитового сезону при бронюванні кімнати з видом на море більш ніж надвоє діб надаються 39% знижки.

«Престиж»: поєднання комфорту, якості і ціни на березі моря

  • Адреса: вулиця Просвіти, 163.
  • Телефон: + 7-918-405-59-87, + 7-8622-90-51-21.
  • Офіційний сайт: http://hotel-prestige.ru/
  • Ціни: від 4500 руб.

Як і інші готелі Адлера у моря з власним пляжем, семиповерховий «Престиж» з різним номерним фондом розташувався зручно. Для відмінного відпочинку на першій береговій лінії надають шезлонги і спеціальні рушники. Готель класу «4 зірки» пропонує мешканцям харчування по системі «шведського столу», де сніданок включений у вартість проживання, який при бажанні доставлять в апартаменти. Обід і вечерю можна замовити комплексно - за доплату. Куріння недозволено, для цього обладнані окремі місця. Є два басейни різного типу (користування безкоштовно), працює сауна (відвідування оплачується). Вам не потрібно турбуватися, якщо призначена важлива зустріч - тут про це нагадають працівники цілодобової стійки реєстрації. Їх потрібно тільки заздалегідь про це попередити. Для молодят передбачені окремі покої і універсальні знижки.

«Лазур-Біч» - все «під рукою» в Адлері у моря

  • Адреса: вул. Просвітництва, 104а.
  • Телефон: + 7-988-231-86-20.
  • Офіційний сайт: http://www.lazurhotel.ru/
  • Ціни: від 4200 руб.

Готель розташований прямо на набережній, на закритій пляжної території. Вечірньої пори вона освітлена ліхтарями, тут працюють різні сувенірні магазинчики, кафе і бари. У номерах є індивідуальні санвузли, міні-бар, диван, дзеркало, затишні крісла (наявність додаткових меблів залежить від категорії кімнати). Любителям активного відпочинку припаде до душі тренажерний комплекс та більярдна. Харчування пропонують в готелі - в ресторані на першому поверсі, де подаються страви домашньої кухні. Нескладно замовити комплексне меню індивідуально як в обідньому залі, так і в покої. Любителів пара порадує наявність сауни, а тих, хто за кермом - парковка. Для самих маленьких тут нададуть дитяче ліжечко. За доплату розміщується ліжко-місце в будь-який з номерів.

«Арфа Парк-Готель» - затишок, різноманітність і безтурботність

  • Адреса: вулиця Цимлянская, 2.
  • Телефон: + 7-862-243-23-23.
  • Офіційний сайт: http://www.arfa-hotel.ru/
  • Ціни: від 3300 руб.

Комплекс з головним корпусом і декількома віллами знаходиться на закритій облаштованій власної пляжній зоні протяжністю в 500 м. Для тих, хто хоче познайомитися з містом і його околицями, доступна можливість орендувати автомобіль з шофером. Подорожуючим за кермом надається безкоштовне охороняється паркувальне місце (потрібно попереджати при бронюванні). На всій території облаштовано кілька відкритих і закритих басейнів для дорослих і дітей, вечірні танці, тренажерний зал. В останньому за додаткову плату можна займатися індивідуально з професійним тренером. SPA-комплекс запропонує процедури по догляду за собою, які підбираються для кожного персонально, вся косметика для них створена з натуральних природних компонентів. Харчування пропонують в ресторані, де поїсти можна як на відкритому повітрі, так і в приміщенні.

Radisson Blu Paradise Resort & Spa: ідеальний відпочинок круглий рік

  • Адреса: вулиця 65 років Перемоги, 50.
  • Телефон: + 7-862-243-3333.
  • Офіційний сайт: https://www.radissonblu.com/ru/resort-spa-sochi/
  • Ціни: від 6300 руб.

Вирішили вибрати готель Адлера у моря з власним пляжем? На набережній чорноморського узбережжя широкий комплекс послуг надасть своїм гостям Radisson Blu. Вся його приватна територія, що включає і пляжний ділянку, обладнана за найвищими європейськими стандартами. Відкриті та закриті кафе, бар, басейн і численні SPA-процедури. Харчування проходить за принципом «все включено», з великим вибором страв різних кухонь та дитячого меню. У холі лежать приготовані набори для перекусів, а тим, хто хоче взяти їжу з собою, оформлять «кошик для пікніка». Проживання з вихованцями тут вітається, готельні працівники приготували для них спеціальні набори, куди входять килимок, миска, іграшка і футболка. Крім ігрової кімнати і майданчики для найменших, передбачена окрема стійка реєстрації, де за бажанням їм видадуть дитячі халати та приладдя для купання, а також подарунки діткам, які зупиняються з батьками в апартаментах не нижче бізнес-класу. До трьох років за проживання плата не стягується, від 4 до 12 також дозволено жити безкоштовно без койко-місця.

Відгуки про проживання в готелях Адлера з власним пляжем на березі моря тільки найкращі. Крокова доступність узбережжя, комфорт, привітний персонал - все це безперечні плюси подібного відпочинку, від якого залишаться найкращі спогади.

Вирішили вибрати готель Адлера у моря з власним пляжем?

Новости