Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гостьовий будинок Абрикос, Геленджик

  1. Відпочинок в Геленджику недорого в приватному секторі
  2. Інфраструктура і умови відпочинку в готелі Геленджика
  3. Опис другого корпусу готелю в Сочі
  4. Послуги гостьового будинку

Адреса: вул. Виноградар, д. 5, Геленджик, Росія

Показати ціни

Запрошуємо на відпочинок в Геленджик, недорогий гостьовий будинок Абрикос розташований в приватному секторі мікрорайону «Блакитна бухта» далеко від проїжджих доріг, міста-курорту Геленджик. Оточений лісом, в мальовничому гірському ущелині і, несучої прохолоду, річкою. Море всього в 800 метрах - це 15 хвилин спокійної ходьби.

Блакитна бухта не дарма має цю назву, адже тут чисте відкрите море. Свіжий соснове повітря перемішується з морським і благотворно впливає на здоров'я. Одного разу тут побувавши, ви не забудете це місце ніколи.

Відпочинок в Геленджику недорого в приватному секторі

На території готелю розташовані два корпуси на 9 номерів. У кожному номері окремий санвузол з душовою, шафа, кондиціонер і телевізор. Загальна кухня, на якій Ви самостійно приготуєте їжу. Особливо це актуально для сімей з маленькими дітьми. Гостинний двір обладнаний дитячим майданчиком і басейном. Діти не залишаться без нагляду і завжди будуть на увазі.

Інфраструктура і умови відпочинку в готелі Геленджика

Гостьовий будинок Абрикос - це два будинки. Обидва будинки знаходяться на одній ділянці, мають парковку для автомобілів, альтанку, басейн у дворі. Номери першого корпусу розраховані на проживання 2-3 осіб. У номерах є все необхідне для комфортабельного відпочинку: від санвузла до кондиціонера, холодильника і супутникового телебачення.

Будинок на шість номерів розрахований на проживання 2-3 осіб в номері. У кожного номера окремий вихід на вулицю: три на першому поверсі, три на другому.

У номерах є все необхідне для комфортабельного відпочинку: санвузол, кондиціонер, супутникове телебачення. Поруч з будинком окремо стоїть кухня. На кухні холодильник, пральна машинка, мікрохвильовка, плита, прасувальна дошка. На території є басейн, батут і альтанка для барбекю. Для самих маленьких дитячий куточок з іграшками.

Опис другого корпусу готелю в Сочі

Другий корпус це Пентхаус розташований на другому поверсі, розрахований на 6-9 осіб, що складається з трьох окремих кімнат напів-люкс. У номерах знайдете все, що може знадобитися для проведення комфортного відпочинку в Блакитній бухті Геленджика. На поверсі розташована кухня і три номери: червоний, оранжевий, зелений, всі номери зі зручностями, супутниковим ТБ, двоспальним ліжком, шафою, кондиціонером.

На кухні холодильник, пральна машинка, духовка, мікрохвильовка. Комфортний номер з двоспальним ліжком, для доп. місця надається євро-розкладачка, супутникове ТБ, кондиціонер, санвузол з душовою кабіною, рушники і фен, вікна з москітною сіткою. У санвузлі є туалетний папір, рідке мило, рушники. Зміна білизни раз в 7 днів, прибирання на вимогу.

Блакитна бухта - ідеальне місце для відпустки з дітьми або романтичної подорожі. Цей мікрорайон, забудований переважно приватними котеджами, який знаходиться в 15 км. від центру. Тут прекрасно ходить міський транспорт: маршрутки і автобуси (15 хв маршрутка, 25-30 хв автобус до центру). Завдяки віддаленості, тут майже не чути музики нічних дискотек і це є великою перевагою, що дозволяє насолодитися міцним і здоровим сном, після екскурсії або прогулянки на свіжому повітрі. Іншою перевагою цього району є відкрите море і завжди чиста морська вода.

Пляж в Блакитній бухті широкий, з великого галечника, біля самої води - пісок. Вода прозора, блакитнувата, від неї і назва Блакитна бухта. Тут чудова природа: з правого боку, за течією річки Ашамби, що впадає в бухту, долина переходить в пологий схил хребта Туапхат, покритий дубом, ялівцем та пицундской сосною.

Берег моря в сторону Кабардинки високий, стрімкий, складний величезними, що стоять майже вертикально пластами мергелю.

Послуги гостьового будинку

  • на території готелю є відкритий басейн
  • загальна альтанка з барбекю і грубкою для казана (виходить дуже смачний плов)
  • екскурсії до дольменам, винні екскурсії з дегустаціями, популярний джипінг в гори
  • парковка автомобіля біля території будинку
  • послуги пральні
  • прокат DVD-дисків
  • організація морських прогулянок

Послуги надаються на пляжі: відпочиваючим на пляжі за додаткову плату надаються такі послуги: парасольки, лежаки, тіньові навіси і шезлонги. На пляжі працюють кафе, водний масаж.

З водних розваг на пляжі представлені: водні гірки, катання на гідроциклах, катамаранах, катері і яхті. Можна політати з парашутом, а ввечері потанцювати на дискотеці.

Можна політати з парашутом, а ввечері потанцювати на дискотеці

Показати ціни

Новости