Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінотерапія від Великого сочинського дельфінарію

  1. Як влаштувати або як вибрати собі відпочинок в Сочі, в Краснодарському краї, в Росії?
  2. Відпочинок на курорті
  3. Відпочинок на Півдні Росії, і особливо Краснодарському краї

Почути, як кажуть, співають і навіть малюють чорноморські афаліни можна в Великому сочинському дельфінарії. Шоу проходять з вівторка по неділю в 13 і 16 годин.

Програму по праву можна назвати кращою в країні. Уже багато сочінці і гості курорту знайомі з номерами і трюками, які виконують дельфіни і білухи під керівництвом професійних тренерів.

Найповніше і актуальне опис читайте в нашій статті Великий Сочинський дельфінарій парк «Рів'єра»

Найповніше і актуальне опис читайте в нашій статті   Великий Сочинський дельфінарій парк «Рів'єра»

За кожним трюком стоїть колосальна праця і роки тренувань. Адже в буденності ссавці не зіграють з м'ячами і не помахають плавниками. А де ще як не в дельфінарії можна побачити південно-американського морського лева, який танцює на плавці і кружляють під музику.

А де ще як не в дельфінарії можна побачити південно-американського морського лева, який танцює на плавці і кружляють під музику

У цьому басейні сім афалін і дві білухи готові не тільки станцювати вальс зі своїми наставниками, а й прокатати на собі будь-якого охочого. Цього року Великий сочинський дельфінарій підготував для відвідувачів акцію - 50% знижки на купання з дельфінами. Діє вона до 25 березня. Поринути в теплу морську воду і плисти поруч з дельфіном, мабуть, що запам'ятався найбільше момент в житті.

Поринути в теплу морську воду і плисти поруч з дельфіном, мабуть, що запам'ятався найбільше момент в житті

Дельфіни не тільки доброзичливі ссавці, але і володіють цілющими якостями. Доведено, що позитивну динаміку на стан людини роблять ультразвук, екстрасенсорика і товариськість афалін. За допомогою дельфінотерапії можна налагодити нервову систему, поліпшити роботу мозку і підвищити імунітет. Такий метод активно використовується в реабілітаційних цілях. Послуги дельфінотерапії Великий сочинський дельфінарій надає з вересня 2012 року. Курси проводять досвідчені фахівці-психологи і чорноморські дельфіни.

Марія Озун, керівник відділу оздоровчого плавання з дельфінами та психокорекції Великого сочинського дельфінарію:
«У нас практично всі дельфіни, які виступають, вони ж працюють і на дельфінотерапії. Це дельфіни від 3 до 12 років. У нас комплексна програма. З дитиною займається індивідуально фахівець -дельфінотерапевт, який допомагає дитині в спілкуванні з дельфіном. Підвищується емоційний стан, батьки відзначають розвиток моторики, запуск мови у дітей. Та й взагалі, позитивні емоції, радість дітей це велика нагорода »


Перші результати видно вже через 25 хвилин занять. Відомий ефект досягається після 4 курсів. Щодня, крім понеділка, Великий сочинський дельфінарій пропонує відвідувачам взяти участь в інтерактивній шоу-програмою, сфотографуватися і поплавати з дельфінами. Є й послуга дайвінгу.

Інформацію про роботу та послуги Великого сочинського дельфінарію можна знайти: тут .


Великий сочинський дельфінарій знаходиться в парку «Рів'єра
вул. Єгорова, 1
Час роботи: Вівторок-неділя. О 13:00, о 16:00
Телефон: 8-800-770-07-23


посилання на відео: https://drivenew.ru/video/bolshoy-sochinskiy-delfinariy-provodit-aktsii/


Як влаштувати або як вибрати собі відпочинок в Сочі, в Краснодарському краї, в Росії?

Відповісти на це питання намагаються багато туристів. Пошук найдешевшого або кращого готелю в Сочі, найчистішого пляжу в Геленджику, відмінного ресторану або кафе на курортах Чорного моря - той сегмент інтересів практично всіх, хто планує побудувати своє щорічне спілкування з Чорним і Азовським морями, відвідати різні заходи на курортах, брати участь в виставках, концертах і шоу, яких безліч в кожному куточку Краснодарського краю, в Росії. Відповісти на ці питання складно і не завжди можливо. Кожен сам вибирає собі відпочинок на морі з питань бюджету, а пляж або приморське кафе за смаком і інтересам. Але будь-який інтерес і думку з курорту і відпочинку на ньому грунтується на експертній оцінці фахівців туристичної галузі, блогерів і журналістів, які своїми ногами пройшли по набережних курортів, відвідали найпопулярніші і екзотичні бари і ресторани, танцювали на дискотеці або співали в караоке біля моря, знайшли найдешевший і комфортний готель, де зупинилися на відпочинок з дітьми або компанією друзів.

Відпочинок на курорті

- тема публікацій інформаційно-туристичного порталу DRIVE NEW. А з урахуванням того, що в зв'язці з порталом працює інтернет-ЗМІ, інформаційне агентство DRIVE NEWS, яке в курсі останніх новин та подій на курортах, знає родзинки кожного готелю на Червоній галявині в Сочі, або належним чином оцінило пляжі в Дивноморське або Вітязево - це думка варто прийняти, як достовірне.

Відпочинок на Півдні Росії, і особливо Краснодарському краї

- історія з багатьма главами і складовими. Потрібно визначитися з місцями проживання на курортах, зрозуміти, де можна смачно і недорого перекусити, в які музеї сходити, і де знаходяться найближчі і перевірені туристичні компанії для поїздки на найцікавіші екскурсії. Найчастіше дізнатися, де можна знайти надійну стоянку таксі, паркування для свого автомобіля - все це є на порталі DRIVE NEW.
Інформаційно-туристичний портал - акумулятор корисних знань і записаний в деталях досвід. Ми говоримо про відпочинок, тому що знаємо з чого він складається.

Як влаштувати або як вибрати собі відпочинок в Сочі, в Краснодарському краї, в Росії?

Новости