Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дайвінг в Геленджику - Ціна на дайвінг в Геленджику 2019

Занурення «Якорная банку»

Якірна банку вважається неповторним місцем, для того щоб зануритися в таємничий підводний світ. Якірна банку - це кам'яна гряда виникла в результаті природних рухів порід. Через особливого рельєфу саме це місце в Геленджику залучає як досвідчених, так і початківців дайверів. Якірна банку рясна маленькими гротами і печерами.

Відмітна риса рельєфу якірної банки складається в присутності пологого спуску з одного боку, від кам'яної гряди і різкого обриву з іншого (глибина обриву до 20 метрів). Найнижча глибина даної гряди становить 4 метри на верхньому плато, тому завдяки різним рівням глибини Якорная банку ідеально підходить як для новачків, так і для досвідчених професіоналів дайвінгу. На верхній частині плато, глибина якої становить 4 метри, інструктора спочатку дадуть вам адаптуватися в морській атмосфері, нормалізувати своє дихання. Далі, щоб перейнятися підводним життям ви погодуйте оточуючих вас рибок морськими мідіями. Після адаптації вас очікує спуск в підводне ущелині на глибину 15 метрів, для пошуку затонулих якорів. Вартість 2500 рублів на людину.

Занурення з берега

Занурення з берега - це ідеальна можливість зануритися новачкам, навіть тим хто боїться води. Занурення з берега примітно невеликою глибиною (максимум 8 метрів), тому особливих перепадів тиску і дискомфорту під час занурення ви не помітите. Занурення проходить на тонкому мисі у відкритому морі. Вихід на глибину відбуватиметься плавно, починаючи з 1 метра і до 8 метрів. Весь процес занурення вас супроводжує інструктор. На занурення з берега допускаються діти з 8 років. Вартість 2000 рублів на людину.

Ціни на Дайвінг в Геленджику:

  • 2000 руб - ознайомлювальне занурення з берега на тонкому мисі.
  • 2500 руб - ознайомлювальне занурення з човна за Толстим мисом (занурення якірна банку).
  • Бронь дайвінгу по тел: 8-988-314-80-99
  • Весь Дайвінг в Геленджику включає вартість оренди повного комплекту спорядження та послуги інструктора.
  • Ми заберемо вас за місцем перебування в Геленджику і Кабардинці, а після відвеземо вас назад!

Ціни додаткових послуг Дайвінг-Центру

  • 500 руб - здійснення фотозйомки під водою (від 20 кадрів на людину).
  • 500 руб - здійснення відеозйомки під водою тривалістю 3-7 хвилин.

500 руб - здійснення відеозйомки під водою тривалістю 3-7 хвилин

Дайвінг в Геленджику: що необхідно в першу чергу зробити потрапивши на море? Подивитися морську флору і фауну Чорного моря!

Якщо ви занурюєтеся вперше в своєму житті те ви не забудете це занурення ніколи: спочатку дайвінг здається важким заняттям, через важке обладнання, багатьох тонкощів занурення, нестандартного спілкування під водою, але після першого подиху Дайвінг в Геленджику відкриється для вас з іншого боку! Після занурення морський світ Чорного моря, залишиться у вашій пам'яті на все життя.

Навіть якщо ви не любитель пригод, на дайвінг в Геленджику пригоди знайдуть вас самі! Ви не повірите своїм очам, коли побачите порослі водоростями якорі, підводні печери і гроти. Підводний світ Геленджика покаже вам абсолютно інше життя нашої планети, не ту до якої ми звикли на суші. На невеликій глибині мешкає більше десятка видів морських ссавців. За 20 хвилин занурення ви закохаєтесь в підводний світ і вам захочеться повторити підводне пригода знову і знову ...

Кожен день в Геленджику занурюються сотні туристів, однак будь-який з них здатний помітити те, що ще жодного разу жодна людина ніколи не помітив. Так чому б і вам, відпочиваючи в Геленджику , Не спробувати підводне подорож разом з нашим Дайвінг-центром. Кожен дайвер знає, що скільки б ти раз не занурювався, кожне нове занурення несе в собі багато нових емоцій і відкриттів.

Ні яка фотографія або відео дайвінг не передасть вам ті емоції, які ви можете спробувати на дайвінг в Геленджику. Відчуття невагомості і повної свободи - це Дайвінг в Геленджику. Також в Геленджику однією з найпопулярніших маршрутів є джипінг .

Відео дайвінгу в Геленджику

Дайвінг в Геленджику: що необхідно в першу чергу зробити потрапивши на море?

Новости