Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автопрокат в Геленджику, який краще вибрати

  1. Яким транспортом дістатися до Геленджика
  2. Автопрокат в Геленджику
  3. Прокат автомобілів в Геленджику, як розвиток сервісу на російських курортах

Багато з нас, відправляючись на російські курорти, думають про те, на якому транспорті дістатися до місця відпочинку. А також про те, на чому пересуватися по курорту. Особливу увагу приділимо автопрокату в Геленджику .

Тема сьогоднішнього поста: яким транспортом дістатися до Геленджика і на чому пересуватися!

Яким транспортом дістатися до Геленджика

В цілому є три види транспорту, на якому можна дістатися до Геленджика. Ну або чотири.

1) Поїздом!

Плюси в тому, що ви можете взяти з собою багато речей, які не переживаючи за надмірну вагу. Якщо ви боїтеся літаків, то поїзд це ваш вид транспорту. Також в сторону Геленджика існує набагато більше залізничних маршрутів, ніж автобусних або повітряних (літакових).

Мінуси подорожі поїздом - довго, жарко, не завжди дешево. До того ж в Геленджику немає ж / д вокзалу. Так що вам доведеться доїхати до Новоросійська, Анапи або туапсе, а далі пересуватися на таксі або на автобусному транспорті. Транспортна мережа налагоджена добре, але необхідно знати, що це додаткові витрати.

2) Автобусом.

Існують автобусні сполучення Москва-Геленджик, Ростов - Геленджик і так далее.Етот варіант подорожі можна порівняти з поїздом, але дешевше. Незручність поляга в тому, що полежати вам не удастся.В відміну від поїзда, автобус довезе вас до автовокзалу в Геленджику.

3) Літаком.

У Геленджику є аеропорт. Тому ви можете прилетіти до місця відпочинку літаком. Але і тут не обійшлося без ложки дьогтю.
а) Повітряне сполучення з Гелнджіком розвинене на сьогоднішній день слабенько. Чи не з кожного міста можна добратися.
б) Вартість квитків часто занебесной.
в) в а / п Геленджика може бути сильний вітер (тк побудували смугу) і ваш літак можуть відправити на запасний аеродром в Анапу або Краснодар. А звідти вас відправлять в Геленджик автобусом за рахунок перевізника.

Тому, зверніть увагу на авіаквитки до Анапи або Краснодара. Часто і вибір більший і ціна на стільки дешевше, що різниця дозволяє взяти таксі до Геленджика і пляшку коньяку в дорогу!

4) Доїхати до Геленджика на машині. Це взагалі окрема тема. Є свої плюси і свої мінуси. Але скоріше більше мінусів. Від Краснодара до Геленджика ви можете їхати більше 12 годин за спеці. Є, звичайно об'їзні дороги, але,-якому випадку, така подорож не можна назвати приємним.

Ну, як добиратися, начебто зрозуміло. А на чому пересуватися по Геленджику? Тут на допомогу прийдуть автопрокату.

Автопрокат в Геленджику

Безсумнівно, любителі активного відпочинку можуть легко взяти в прокат ролики або велосипед. Але цей вид транспорту більше підходить для велосипедної прогулянки, а не для переміщення.

Сумніваюся, що 5 годинна велосипедна прогулянка з Геленджика в Джубгу вам сподобається. А цікавих місць багато. Так що залиште великі і ролики для задоволення.
Для пересування по місту - курорту Геленджик найкраще орендувати автомобіль . Тим більше, що хороший сервіс вже є. Та й вибір автомобілів з кожним роком все ширше.
Взяти автомобіль в оренду набагато дешевше, ніж їхати на курорт на своєму авто. Тому що ви витратите не тільки на бензин. У вас будуть великі проблеми з паркуванням. В кінцевому підсумку відпочинок перетвориться в рішення проблем з паркуванням і збереженням автомобіля.

Оренда автомобіля в Геленджику позбавить вас від цих проблем. Ви легко можете взяти машину в прокат тоді, коли вам це потрібно. Вибрати транспорт виходячи зі своїх потреб і фінансових можливостей.

Прокат автомобілів в Геленджику, як розвиток сервісу на російських курортах

Взагалі, прокат автомобілів вже давно використовується в більшості країн. Часто буває так, що вигідніше користуватися послугами автопрокату, ніж утримувати власний автомобіль, за станом якого необхідно регулярно стежити.

Послуга прокату автомобілів дозволяє людям користуватися автомобілями будь-якого класу тоді, коли в цьому є потреба, а не купувати дорогий автомобіль, оплачувати податки, ремонт, міняти гуму і так далі. Ви просто берете в прокат технічно справний автомобіль будь-якого класу і кольору! Чи користуєтеся їм і повертаєте назад! Зручно!
Я дуже радий, що в Геленджику дуже активно просувається послуга прокату автомобілів. Це вірна ознака того, що курорт розвиває сервіс, якого раніше не було.

Дізнатися ціни на прокат автомобілів в Геленджику можна тут .

Коли шукав зображення до статті, знайшов дуже гуморні картинку! Дивіться нижче. Крута тачка :)))

А на чому пересуватися по Геленджику?

Новости